Colourpop, kaina nelygu kokybei?

by - 22:14



Šiandien noriu pasidalinti apžvalga apie Colourpop naujienas savo kosmetikos kolekcijoje :) Colourpop - tai amerikiečių kompanija, atsiradusi tik prieš dvejus metus, tačiau sparčiai išpopuliarėjusi visame pasaulyje dėl savo įtin kokybiškos produkcijos už žemą kainą. Nesenai ši kompanija tapo prieinama ir visam pasauliui, nes pradėjo siųsti ir į kitas šalis, įskaitant ir Lietuvą. 

Prieš kelias dienas mane pasiekė ši žaisminga dėžutė su trimis lūpų dažais ir highlighteriu (iššviesintoju), tačiau apžvelgsiu ir iš seniau parsisiųstą akių vokų šešėlį bei lūpų dažus. Mano pirkinys iš Amerikos atėjo labai greitai, per ne pilną savaitę. Tuo metu Colourpop vykdė siuntimo akciją ir siuntimas kainavo 5$. Deja, bet įprastai siuntimas iš šios svetainės priklauso nuo prekių kiekio ir kainuoja nuo 15 iki 25$. Tikėkimės, greitai vėl bus tokia akcija :)

Pradėsiu nuo šešėlio - tai vienas iš populiariausių kompanijos gaminių, metalinio žvilgesio, varinės į rusvą spalvos su sidabriniais ir auksiniais blizgučiais šešėlis. Jis vadinasi SEQUIN. Tačiau tai nėra įprastas birus šešėlis, pirmą kartą palietusi jį likau labai apstulbusi! Liečiant su pirštu (taip geriausiai dengiasi ir ant voko) atrodo, kad šešėlis yra šlapias ir tokio aksominio švelnumo, kad stipriau įspaudus rodos ir įdumba. Tai kreminis šešėlis, kuris uždėtas ant voko nudžiūna į sausą, tačiau netepa, nesubėga ir nejuda. Pigmentacija - wow, 10 balų, o užtenka vos vos paliesti. Produkto yra 2,1g , kaina 5$. Įsigyti galima ČIA .


Colourpop Sequin šešėlis


Kitas produktas - Flexitarian highlighteris (iššviesintojas, spindesio suteikianti priemonė). Visos turbūt pastebėjote, kaip šios makiažo priemonės išpopuliarėjo paskutiniu metu, su tuo koja kojon žengia ir Colourpop kompanija, išleisdama vis naujų highlighterių. Rinktis tikrai yra iš ko. Aš pasirinkau highlighterį iš naujausiai išleistos linijos, kuris iš visų keturių buvo pats šviesiausias. Tai šviesios šampaninės spalvos produktas, kuris indelyje atrodo žymiai tamsesnis nei, kad persiduoda ant odos. Konsistensija lygiai tokia pati kaip ir šėšėlio - įtin pigmentuotas, minkštas ir rodos šlapias. Tiesa, šis highlighteris nėra subtilus ir lengvas, dėl stiprios pigmentacijos net ir mažiausią kiekį naudojant atrodo ryškiai ir savyje turi ne vien švytėjimo, bet ir blizgių dalelyčių. Kiekis 4,2g, kaina 8$ . Įsigyti galima ČIA .


Colourpop Flexitarian highlighteris



Apie Colourpop lūpų produktus tikrai turbūt esate girdėjusi ne viena. Šios kompanijos pasiūloje labai daug įvairiausių lūpų produktų, tačiau mane kaip matinių dažų mylėtoją labiausiai žavėjo ULTRA MATTE ir ULTRA SATIN skysti lūpų dažai. Kuo jie skiriasi? Ultra matte formulės lūpų dažai nudžiūna visiškai matiniai, išlieka labai ilgai ir yra atsparūs lietimui - visiškai nepersiduoda ant kitų paviršių, tad ir puodelio kraštas išlieka švarus ir pakštelėjus į kaktą draugui nebus jokios žymės. Šie lūpų dažai pakankamai sausina, dienos eigoje net kažkiek traukia lūpas, tačiau pliusas tas, kad nesubėga į lūpų raukšleles ir jų neišryškina, kaip dauguma kitų skystų matinių dažų. Ultra Satin formulė šiek tiek kitokia, lūpų dažai nudžiūna iki beveik matinių, laikosi trumpiau ir tepa viską, ką tik paliečia lūpos. Tiesa, ne tiek daug kaip įprasti lūpų dažai ar blizgesys, bet tepa. Tačiau yra ir kita medalio pusė - absolučiai nesausina lūpų. Aš išsirinkau tris rudeniškas spalvas Love Bug (ultra matte) , Mama (ultra matte), Tansy (ultra satin) , ir taip pat iš seniau turiu Alyssa (ultra satin)


Ant rankos nuo viršaus į apačią : Alyssa, Mama, Love Bug, Tansy

Alyssa - puikiai tinkanti kasdienai prigesinta, purvinoka rožinė spalva
Mama - šilto atspalvio raudonai orandžinė spalva
Love Bug - terracota spalva, vyno spalva
Tansy - šilta tamsiai ruda spalva (realiai tamsesnė)

Visos spalvos dengiasi labai tolygiai, yra ryškios ir pigmentuotos, užtenka vieno perbraukimo. Kiekis yra 3,2g , kiekvienos kaina 6$. 
Nuorodos :
Alyssa ČIA
Love Bug ČIA
Mama ČIA
Tansy ČIA


You May Also Like

1 komentarai (-ų)