Kylie kosmetika - stebuklas ar didelis burbulas?

by - 16:28




Šiandien mano apžvalga dedikuota KYLIE kosmetikai, kuri turbūt nepaliko nei vieno abejingo kosmetikos mylėtojo su savo sparčiai išpopuliarėjusiais lip kit'ais.. Apžvalga bus pakankamai informatyvi ir gan ilga, tad pasidarykite arbatos puodelį ir jaukiai prisėskite skaityti :) 

Kylie Cosmetics priklausanti SeedBeauty įmonei, kuriai priklauso ir Colourpop, beveik švenčia savo vienerių metų gimtadienį. Praėjusių metų lapkritį Kylie Jenner išleido tris lip kit'us, t.y skystų matinių lūpų dažų bei lūpų pieštuko duo, parduodamą tik kartu. Dėl didelės sekėjų ir gerbėjų armijos visa produkcija buvo iššluota per kelias minutes, ir taip tęsėsi mėnesis iš mėnesio - produktų buvo praktiškai neįmanoma įsigyti. Šiuo metu jau galima pasidžiaugti tuo, kad visuomet bent didžioji dalis produkcijos yra pardavime, ir galima įsigyti ne vien lip kit'ų, o ir atskirų lūpų dažų ir pieštukų, akių šešėlių, pravedimų - ir tai tikrai ne pabaiga, Kylie produkcija sparčiai plečiasi.  Na, o šiandieninė mano apžvalga yra skirta būtent lūpų dažams, sukėlusiems didelį šurmulį - ar perkami tik dėl vardo, ar tikrai tokie geri




Mano rankose trys matiniai lūpų dažai - Koko K, Candy K, Dolce K bei lūpų blizgis So Cute. Pirmąjį - Koko K lip kit'ą įsigijau kovo mėnesį po sunkių puslapio refreshinimų, tada dar viskas buvo išparduodama per 10 minučių. Iš iki pusės nudrožto lūpų pieštuko ir pamesto uždengtuko turbūt nesunku suprasti, kad ši spalva yra mylima. Lūpų blizgis So Cute buvo antrasis mano pirkinys tik jam pasirodžius birželį, Candy K lip kit'as pas mane atkeliavo gegužę, o Dolce K pats naujausias mano "Kylie šeimoje"




Matiniai lūpų dažai (Koko K, Candy K, Dolce K) visi yra vienodos tekstūros. Vieni iš skysčiausių mano bandytų, dengiasi plonu sluoksniu ir labai greitai išdžiūna. Iš pradžių vos vos limpa, bet po kelių minučių patapus visiškai matiniais jokio lipnumo nelieka. Visi turi vanilės kvapą, bet kvapas nėra labai sintetinis ir stiprus, tad net manęs beveik negalinčios pakęsti kvepalų neerzina. Man svarbiausias dalykas skystuose matiniuose lūpų dažuose yra išsilaikymas ir sausinimas - šie lūpų dažai man išsilaiko 6-8 valandas, pavalgius restorane aš nepasižiūrėjusi į veidrodį galiu ramiai išeiti, nes žinau, kad neatrodysiu kaip klounas, jie nepradingsta ir nenusitrina. Taip pat visiškai nepersiduoda ant kitų paviršių




Mano lūpos yra gan sausos, ir lauke būnant be jokių lūpų dažų žymiai labiau išsausėja, negu būnant su jais, tad dėl sausinimo dažnai sakau, kad na nedrėkina, bet ir nesausina. Iš tiesų jeigu lūpos sausesnės šie lūpų dažai mėgsta paryškinti lūpų raukšleles ir būnant patalpoje šiek tiek sausina, tik sunku tą sausinimo lygį įvardinti. Jeigu esate bandžiusios Lietuvoje gan populiarius „Sleek matte me“ ir „Nyx lingerie“ lūpų dažus jums bus aiškiau - juos „sausumo skalėje“ įvertinčiau labiausiai sausinančiais ir duočiau 10 balų (10- labai sausina, 0 nesausina visiškai), Kylie matiniams lūpų dažams šioje skalėje duočiau 3 balus. Taip pat dar noriu pagirti lūpų pieštukus - labai minkšti kaip sviestukas, vos užtenka lūpas paliesti ir linija rodos ir pati brėžiasi, gerai drožiasi, nebuvo jokių nesklandumų.

Jei apie matinius lūpų dažus sakiau, kad jie yra vieni skysčiausių mano bandytų, tai lūpų blizgis So Cute yra pats tirščiausias ir klampiausias mano bandytas blizgesys. Labai sunkiai ir netolygiai dengiasi,neturi to matiniams dažams būdingo vanilės kvapo, labiau kvepia tiesiog chemija. Lūpų nesulipina, išsilaiko prastai - bentjau ant mano lūpų po 20 minučių jo nebelieka. 



Derėtų atminti, kad kiekviena spalva skirtingai atrodys ant kiekvieno žmogaus lūpų priklausomai nuo žmogaus odos spalvos, lūpų spalvos, apšvietimo. 

Originalumas taip pat labai svarbi tema. Originalius Kylie cosmetics produktus galima įsigyti tik vienoje vietoje, oficialioje svetainėje - kyliecosmetics.com . Kolkas prekyba vyksta tik internetu ir jokios „gyvos“ parduotuvės nėra jokiame pasaulio krašte. Žymioji Aliexpress parduotuvė prekiauja padirbiniais, kurių kainos siekia vos 1-4dol, tačiau jeigu susižavėjote - labai siūlyčiau persigalvoti. Londono policijos intelektinės nuosavybės nusikalstamumo padalinys ištyręs daug kosmetikos padirbinių juose rado toksiškai didelius kiekius arseno, švino ir gyvsidabrio, žiurkių išmatų ir nuodų, cianido ir net žmogaus šlapimo. Tyrimą galite rasti ČIA . Todėl labai siūlyčiau saugoti savo sveikatą ir ieškoti kitokių alternatyvų.

Vis dėl to jeigu sugalvojote pirkti ne iš oficialaus puslapio, o iš  perpardavinėtojų peržiūrėkite atsiliepimus, prašykite realių nuotraukų, užsakymo išrašo. Į ką atkreipti dėmesį?

Pakuotė - atkreipti dėmesį į užrašų šriftą ir storį, spalvos pavadinimą, pačio lūpų dažo spalvos atitikimą su parodytu ant dežutės, jeigu perkate rausvos spalvos lūpų dažus, pakuotės viršus tikrai negali būti raudonas. Ant originalaus lip kit'o pakuotės yra lūpos, kurių vidus atrodo juodas, ir tik pakreipus ar nutaikius prieš saulę pasirodo holografiniai sidabriniai dantys - dažnas fake lip kit'as tokių neturi. Ant originalios pakuotės taip pat negali būti jokių lipdukų su kinietiškais užrašais. 







Kaina - originalūs lip kit'ai kyliecosmetics.com kainuoja 29$. Matiniai lūpų dažai atskirai po vieną kainuoja po 17$, lūpų pieštukai - 14$, blizgiai - 15$. Siuntimo į Lietuvą kaina yra 14.95$, tad jeigu randate nusipirkti šių produktų už 8-10 eurų, žinokite, kad tai neoriginalas.

Svarbiausi dalykai nustatant originalumą iš pačio lūpdažio pakuotės yra du - lipdukas ant dugno, bei dažų nutekėjimo imitacija viršuje. Imitacija turi skirtis - negali būti vienodo ilgio nutekėjimai, kaip pasitaiko dažname padirbinyje. 



Prieinant prie pabaigos, Kylie lūpų dažų nepavadinčiau nei stebuklu, nei išpūstu burbulu. Nėra net abejonės, kad jie yra populiarūs ir perkami dėl vardo - jeigu juos būtų sukūrusi Onutė iš Balbieriškio, tikrai visas pasaulis dėl jų pamišęs nebūtų. Tačiau nėra jie ir netikę ar blogi - greičiausiai kiekvienam pagal skonį, man jie vieni iš mėgstamiausių mano turimų matinių lūpų dažų, tik blizgis dažniausiai būna nukištas į kosmetikos stalčiaus gilumą.. Labai tikiuosi, kad ši apžvalga buvo naudinga ir sužinojote tai, ko tikėjotės :) Iki!

NAUJAUSIAS ĮRAŠAS APIE KITAS KYLIE LŪPŲ DAŽŲ SPALVAS - Kylie kosmetika 2 dalis

You May Also Like

11 komentarai (-ų)

  1. Ar siunčiantis į Lietuvą, reikėjo mokėti muitos mokestį?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Siunčiantis antrąjį lipkit'ą teko mokėti 21% PVM mokestį + 8.69eur už išmuitinimą pašte :) Jeigu suma be siuntimo neviršija 22eur, tada mokėti nereikės, o importo muitas yra nuo 150 eur. :)

      Panaikinti
  2. Labai norėjau sužinoti, jeigu pabandžius su nagu patrinti ant pačio lūpdažio užrašą Kylie arba tuos nutekėjimus - lengvai trinasi? Nes aš nusipirkau iš panelės lūpdažį, bet labai trinasi užrašas.....

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveiki :) Žinokit pabandžiau visus keturis patrinti - nuo nei vieno visiškai niekas nesitrina.. Arba nusipirkote neoriginalą, arba gali būi koks nors blogas leidimas. Jeigu norite galite atsiųsti lūpų dažų nuotraukas į mano fb puslapį besame apžvalgos, arba į emailą besameapzvalgos@gmail.com - galėsiu padėti nustatyti ar originalas ar ne :)

      Panaikinti
  3. Sveiki, o ilgai siunte? Nes man jau savaite praejo ir niekas jokiu updeitu neatsiuncia, o susisiekti su pastu, kuris duotas, neimanoma.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveiki :) Dar palaukit pora dienų, turi išsiųst jei gavot emailu confirmation patvirtinimą. Dabar paleido nuolaidas tai matyt nebespėja su užsakymais :) Man niekad nebuvo problemų su išsiuntimu.

      Panaikinti
  4. Ties a, dar tik dabar pastebejau, jog uzsisakinejau is kyliecosmetic.eu, tacoau pagalvojau, jog tai europietiska versija, bet kai bandziau susisiekti su tame puslapyje nurodytu pastu, meta errora,o paskui atradau puslapi kyliecosmetics.com, ten viskas veikia, pastas taip pat. Niekur neradau atsiliepimu apie ta "europietiska" puslapi, o jus uzsisakinejote is kyliecosmetics.com?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oi tai papuolėt :( ir šiame įraše rašiau ir visur paminiu, kad originalius Kylie cosmetics produktus galima įsigyti tik vienoje vietoje, oficialioje svetainėje - kyliecosmetics.com! Specialiai europai skirtos parduotuvės nėra. Jūs pakliuvot į apgavikų rankas, manau negausit nei prekės nei pinigų :)

      Panaikinti
    2. ar imanoma ten atsaukt uzsakyma?

      Panaikinti
    3. Icie TV, iš kurios? :) Iš apgavikų svetainių tikrai bus neįmanoma atšaukti. O iš oficialios kyliecosmetics.com svetainės man niekada neteko atšaukinėti, tai tiksliai nežinau, bet greičiausiai irgi nelabai, nebent pasiseks. Tokiu atveju rašyti e-mailą susiradus kylie customerservise emailo adresą, bet jie yra įsipareigoję atrašyti maždaug tik per 48 valandas, tad jūsų užsakymas gali būti jau išsiųstas iki tol, kol jie atrašys ir jokių atšaukimų negalės padaryti.

      Panaikinti