Geriausi ir blogiausi „liquid lipsticks“. 2 dalis.

by - 18:22

Sveiki! Šiandien tęsiu savo matinių skystų lūpų dažų apžvalgą. Pirmą dalį su intro ir paaiškinimais galite rasti paspaudę ČIA. Antroji dalis yra šiek tiek brangesnių nei pirmoje dalyje, sunkiau Lietuvoje randamų skystų matinių dažų apžvalga :) 

Gerard Cosmetics Hydra Matte Liquid Lipstick


Gerard Cosmetics jau apibūdina savo lūpų dažus kaip hydra matte, sufleruodami, kad tai ir matiniai ir tuo pačiu drėkinantys lūpų dažai. Šie lūpų dažai yra labai kreminės, švelnios konsistencijos ir yra gan lengvi, netgi sakyčiau skaidroki. Spalva vadinasi Serenity. Jie visiškai nesausina, iš pradžių lūpos atrodo kaip padažytos standartiniais lūpų dažais, nes jie iki galo matiniai neatrodo, turi sakytum tokios drėgmės. Praėjus kuriam laikui tampa matiniais, tačiau lieka šiek tiek lipnūs. Kvapas sunkiai apibūdinimas, turi tokio saldumo ir sakyčiau kažkokio gėlių kvapo. Didelis pliusas ir tas, kad juos dėvint jie nepradeda luptis, trupėti, o tiesiog ima tolygiai blukti.


Aplikatorius yra visiškai standartinis, dar vadinamas „pigiu“, kietokas. Na bentjau dėl lenktumo produktas pasidengia patogiai ir lygiai. 


Bučkio teste matosi šiek tiek lūpų dažų persidavimo, iš tiesų išsilaikymas jų yra vidutiniškas. Juos užsitepus valgant visada matydavau žymes. 


  • Formulė  ★★★★☆
  • Išsilaikymas  ★★★☆☆
  • Aplikatorius  ★★★☆☆
  • Neteplumas ★★★★☆
  • Komforto jausmas ant lūpų  ★★★★★

Sephora Collection Cream Lip Stain


Nevyniojant į vatą galiu pasakyti, kad tai yra vieni mano mėgstamiausių matinių lūpų dažų. Negaliu sugalvot nei vieno minuso! Formulė tirštoka, primenanti kremą, smarkios pigmentacijos, užtenka vieno perbraukimo per lūpas, dengiasi lygiai. Kvapas išskirtinis, maloniai saldus, neerzinantis (užsitepus nesijaučia). Jie nesausina lūpų ir neišryškina lūpų raukšlelių. Be problemų išlieka ~8h, tik valgant kai kurios vietos gali šiek tiek apsitrinti. Vėl gi nepradeda luptis, o blunka tolygiai :)


Šepetėlis standartinis, tačiau yra žymiai minkštesnis ir lankstesnis lyginant su Gerard Cosmetics šepetėliu.


Bučkio teste šiek tiek matosi lūpų kontūrai, spalva vos vos persidavė. Iš tiesų ant lūpų jie laikosi puikiai.


  • Formulė  ★★★★★
  • Išsilaikymas  ★★★★★
  • Aplikatorius  ★★★★☆
  • Neteplumas ★★★★★
  • Komforto jausmas ant lūpų  ★★★★★

Stila Stay All Day Liquid Lipstick


Apie Stila Stay All Day lūpų dažus esu rašiusi pirmąjį įrašą, ten aptariau dvi spalvas - Caramello ir Baci. Šiandien nuotraukose matote Baci, bet nepamirškite, kad šiandien kalbame apie skirtingų firmų tą patį gaminį (skystus lūpų dažus), o ne apie atskiras spalvas, nes formulė dažniausiai būna tokia pati. Stilos lūpų dažai labai primena Sephoros, švelni it šilkas tekstūra, konsistencija tiršta ir kreminė, yra stiprios pigmentacijos - užtenka vieno perbraukimo per lūpas ir viskas pasidengia be jokių dryžių ar tuščių plotų. Man išsilaiko 7-8 valandas, netepa, po valgio šiek tiek nusivalgo iš vidinės lūpų pusės, bet spalva tolygiai blunka, lūpų dažai nesusigumuluoja, netrupa, nelimpa. Tiesa, minimaliai sausina lūpas. 


Aplikatorius gana plokščias, su nedideliu nuolaidžiu išlinkimu, iš tiesų labai patogus, nes skirtingai nuo Sleek ir L.A girl yra labai minkštas ir švelnus. 


Bučkio testas - nieko nėra! Tikrai Stila lūpų dažai puikiai laikosi ant lūpų jų neišsausindami, taip pat gerai išsilaiko ir valgant. 


  • Formulė  ★★★★★
  • Išsilaikymas  ★★★★★
  • Aplikatorius  ★★★★★
  • Neteplumas ★★★★★
  • Komforto jausmas ant lūpų  ★★★★☆

Dose Of Colors Liquid Matte Lipstick


Iš tiesų ne veltui sudėjau Sephora, Stila ir Dose Of Colors lūpų dažus paeiliui - jie yra labai panašūs. Ši spalva vadinasi „Truffle“. Dose Of Colors formulė taip pat yra labai kreminė, tiršta, kvapas identiškas Sephoros matiniams dažams. Dengiasi tolygiai ir labai lengvai, stipriai pigmentuotas, visiškai nesausina, nesigumuliuoja, netrupa, nebyra. Kol pataps visiškai matiniu užsitepus reikia palaukti kokias tris minutes, nėra taip greitai tampantis matiniu kaip kiti. 


Su tokiu aplikatoriumi turiu tik šį vienintelį lūpdažį, aplikatorius pūkuotas, minkštas. Išlenkimas yra šiek tiek įgaubtas, kad labiau atitiktų lūpų formą ir būtų lengviau aplikuoti (o taip ir yra). 




Čia bučkio teste jau tepimas matosi, nors yra ir labai panašus į ankstesnius du lūpų dažus, tačiau Dose Of Colors šiek tiek daugiau tepa ir prasčiau išsilaiko ant lūpų, apie 5 valandas. 


  • Formulė  ★★★★★
  • Išsilaikymas  ★★★★☆
  • Aplikatorius  ★★★★★
  • Neteplumas ★★★☆☆
  • Komforto jausmas ant lūpų  ★★★★★

Kylie Cosmetics Liquid Lipstick


Kylie Cosmetics matiniai lūpų dažai yra vieni iš skysčiausios formulės, dengiasi plonu sluoksniu, tolygiai ir labai greitai išdžiūna. Iš pradžių vos vos limpa, bet po kelių minučių patapus visiškai matiniais jokio lipnumo nelieka. Turi vanilės kvapą, bet kvapas nėra labai sintetinis ir stiprus, o užsitepus nebesijaučia, tad neerzina. Šie lūpų dažai sausina labai minimaliai, išsilaiko puikiai, ir valgant nepersiduoda ant maisto ir nenusivalgo. Laikui bėgant nuo lūpų tolygiai blunka, nėra jokio trupėjimo, byrėjimo, gumuliavimosi. Viršuje matote „Maliboo“ spalvą, ant lūpų - „Candy K“. Išsamią apžvalgą ir daugiau nuotraukų ant lūpų su kitomis spalvomis galite rasti mano ankstesnėje apžvalgoje - Kylie kosmetika - stebuklas ar didelis burbulas?


Kylie Cosmetics tai vienintelė firma, apie kurios aplikatorius pasakoti yra be galo sunku dėl to, kad vos ne kiekvieną kartą jie yra keičiami! Šiuo metu turiu penkis Kylie lūpdažius, ir faktiškai kiekvieno aplikatorius yra šiek tiek skirtingas. Vieni didesni, platesni, kiti mažesni, vieni mažiau pūkuoti, kiti daugiau. 



Bučkio teste vos vos įmanoma įmatyti kelias plonytes linijas, kaip ir minėjau jų išsilaikymas puikus,

  • Formulė  ★★★★★
  • Išsilaikymas  ★★★★★
  • Aplikatorius  ★★★★☆
  • Neteplumas ★★★★★
  • Komforto jausmas ant lūpų  ★★★★☆

Reziumuojant abu įrašus, blogiausiais matiniais lūpų dažais įvardinčiau „Rimmel“, „Sleek“, „L.A Girl“. Geriausiais tituluoju „Sephora Collection“, „Stila“, „Kylie Cosmetics“ :)

Kadangi daugumą mano minėtų abiejuose įrašuose lūpų dažų galima įsigyti begalėse skirtingų vietų, šį kartą nuorodų nedėjau. Gerai, kad yra google ir visą informaciją galima rasti ten :) O jei nerandate ar norite kažko paklausti visada galite kreiptis užpildę laukelį dešinėje arba tiesiogiai el. paštu besameapzvalgos@gmail.com, taip pat galite rašyti privačią žinutę facebook'e. Iki!

You May Also Like

2 komentarai (-ų)

  1. Perskaiciusi Jusu atsiliepimus, suskubejau nusipirkti Sephora lupdazio. Na ka galiu pasakysti - kad su viskuo sutinku, isskyrus kelis pastebejimus - aplikatorius tikrai man ne 4, o maksimaliai 2 zvaigzdutes - esu ipratusi prie daug legviau kontura brezianciu. O kitas minusas - jie kazkaip iseina is indelio ( gal kol nauji) ir uzsukus pro krasteli istryksta gera mase dazu....tad reikia servetele apvalyti, kad visko neisteptu. Nusipirkau Nr.5 spalva - labai grazi kasdiene spalva. na ir vis delto turiu pripazinti, kad man patys geriausi yra italu KIKO Milano firmos skysti matiniai ilgalaikiai lupudazai, kurie norint gali buti matiniai, norint galima uzsitepti virsutini blizgu sluoksni. Gaila, kad Lietuvoje ju nera, nes isties tobulas produktas uz prieinama kaina. Net daug valgant ir geriant issilaiko 4valandas, nueina tolygiai. Nevalgant-be problemu visa diena.

    AtsakytiPanaikinti