Geriausia/mylimiausia 2016 kosmetika

by - 20:20





Šiandien dalinuosi savo kosmetikos priemonėmis, kurios per praėjusius metus buvo man pačios pačiausios, geriausios ir mylimiausios - kitaip tokios, kurias be abejonių pasiimčiau su savimi keliaudama, ar jei galėčiau pasilikti tik po vieną priemonę iš visų kategorijų - tai būtų šie produktai. Kiek galėdama stengiausi palikti tik po vieną, tačiau dėl kai kurių tikrai negalėjau pilnai apsispręsti, tad bus ir po kelis. Jeigu norėsite kažkurio produkto platesnės apžvalgos, duokite žinoti :)


MAKIAŽO BAZĖ/PRIMER NR1


Be jokių dvejonių pasirinkimai buvo du. Pirmasis - Becca Backlight Priming Filter. Kodėl? Kadangi turiu sausėti linkusią odą, dažniausiai siekiu švytinčio, spindinčio veido efekto ir šis primeris suteikia man tai ir dar daugiau. Vos tik užsitepus ant veido jaučiasi drėkinimas, jo konsistencija vidutinio tirštumo, bet yra labai kreminis ir lengvas, turi labai daug švytinčių dalelių, tačiau dalelės labai labai smulkios, nieko panašaus į blizgučius. Nors silikonų sudėtyje neturi, šiek tiek sulygina poras ir veidą, man asmeniškai porų nekemša.  Taip pat turiu pasakyti ir tai, kad tai ne tik primeris, o ir odos priežiūros priemonė kartu - sudėtyje yra e vitamino, kuris mažina raukšleles, kaprio trigliceridai atstato odos lipidinį barjerą (sulaiko drėgmę odoje), saldymedžio ekstraktas šviesina odą, turi priežuždegiminių savybių. Dažniausiai naudoju prieš pudrą, bet retkarčiais sumaišau ir su ja, jeigu noriu dar didesnio švytėjimo :) Taip pat kvapas nuostabus!







MAKIAŽO BAZĖ/PRIMER NR2

Smashbox Photo Finish Primer Water taip pat negalėjo likti nepaminėtas. Nuo vasaros jis taip pat viena iš mėgstamiausių mano priemonių, ypač skubant. Dalį primerių reikia užsitepti, įtapšnoti, palaukti kol susigers, o čia vienas - du užsipurški ir galima teptis pudrą. Drėkina, makiažas dengiasi gražiau ir išsilaiko ilgiau. Be silikonų, alkoholio, parabenų ir aliejų (puikiai tinka ir mišriai - riebiai odai).






SKYSTA PUDRA


Mano daugiausiai naudota ir kolkas visų laikų mylimiausia pudra - Bourjois Healthy Mix Serum. Gelinės konsistencijos, lengva, drėkinanti, suteikianti gaivų efektą. Anksčiau turėdama probleminę, šerpetojančią, labai sausą odą gelbėdavausi šia pudra, ji vienintelė niekada neatrodė baisiai, neišryškindavo šerpetojimo ir sausumo, o jį labai gražiai paslėpdavo. Dabar šių problemų nelikus pudra vistiek mane labai žavi - susigeria į odą, nepalieka kaukės efekto, pudriškumo, miltuoto veido, tiesiog atrodo lyg antra oda, tik pamaskuota, gražesnė, skaistesnė.







KOREKTORIUS




Spalvos korektoriai 2016 tikrai buvo pakankamai populiarūs. Mano mėgstamiausiu tapo Becca Under Eye Brightening Corrector. Tai korektorius, specialiai skirtas tamsių paakių maskavimui. Kiek abejojau pradžioje dėl tokios pakuotes ir tirštumo, juk atrodo lyg įprastas spuogelių maskavimui skirtas maskuoklis, tačiau jis pateisina mano lūkesčius kaskart. Šviesi lašišos spalva puikiai maskuoja tamsią paakių spalvą, taip pat korektorius turi šiek tiek šviesą atspindinčių dalelių, tad ir paakiai atrodo šviesesni. Nors ir tirštas, bet nėra sunkus, nesubėga, neapkrauna odos, jeigu kas turite problemų su tamsiais paakiais - šimtu procentų rekomenduoju.










MASKUOKLIS


Tai tikrai vienintelis maskuoklis, kurio per metus sunaudojau ne vieną ir ne dvi tūbeles. Pakankamai lengvas, todėl dažniausiai mano naudojamas su prieš tai minėtu Becca korektoriumi. Rimmel Match Perfection turi satininį, kiek gaivų užbaigimą, todėl visus metus tai buvo mano numeris vienas pasirinkimas mano mylimiausiam gaivaus veido efektui. Visada naudojau po akimis, ties kaktos viduriu, nosies viduriu, žodžiu iššviesinimui. Labai tamsių paakių jis tikrai nepaslėps, bet neprobleminiams ir kasdienai tai puikus variantas :)








KOMPAKTINĖ PUDRA



Abejonių neturėjau - MAC Studio Careblend. Daugiausiai mano naudota pudra (manau matosi), puikiai tinkanti tiek visam veidui, tiek maskuoklio užtvirtinimui paakiuose. Vidutinio maskavimo, realiai pakankamai lengvutė, neapsunkinanti veido. Sudėtyje yra nemažai įvairių aliejų, tad viena iš tų pudrų, kuri nesausina veido.








KONTŪRAVIMO PRIEMONĖ


Mano praeitų metų atradimas - Kat Von D Shade + Light kontūravimo paletė. Po didelių pagyrų Youtube labai norėjau ją išbandyt, tačiau ten taip pat išgirta ABH kontūravimo paletė man įspūdžio nesudarė. Tačiau ši daugiau nei pateisino lūkesčius. Tai tikrai pati geriausia kadanors mano naudota kontūravimo priemonė, tiek spalvos puikiai tinkamos daugeliui, tiek dirbti su ja vienas juokas, sklaidosi labai lengvai, yra pakankamai pigmentuota, minkšta.










BRONZERIAI


Du, nes negalėjau paminėti tik vieno. Make up for ever Pro Bronze Fusion bronzeris pavasarį, vasarą buvo vienintelis mano naudojamas ir giriamas visoms, kam tik reikėdavo patarimo dėl bronzerio. Išskirtinės formulės, naujas atrodė lyg plastikinis, netikras. Gelinės tekstūros, tačiau ne skystas, bet pudriškumo, byrėjimo neturi. Ant odos atrodo beprotiškai natūraliai, dengiasi ir išsisklaido puikiai. Mano spalva 30M, matinis, tačiau savyje turi vos vos šviesą atspindinčių dalelių, spalva pakankamai tamsi, todėl kaip minėjau buvo šiltesnių metų laikų favoritas.

Kitas bronzeris - NYC Sunny, labai nebrangus, tačiau geras. Iš pradžių dengėsi kiek nelygiai, bet nuėjus viršutiniam sluoksniui viskas pasidarė žymiai geriau. Matinis, vidutinio šviesumo, labai panašus į Benefit Hoola bronzerį. Kadangi prieš tai minėtas MUFE bronzeris rudens, žiemos laikotarpiu kiek per šiltas ir tamsus, tai žiemai atėjus NYC tapo mano labiausiai naudojamu bronzeriu.







SKAISTALAI


Visus metus MAC Sheertone Springsheen spalvos skaistalai buvo mano go-to skaistalai praktiškai prie bet kurio makiažo. Spalva nuostabi, ir perskinė ir rausva, o prie tam tikrų kampų savyje turinti ir aukso spalvos dalelyčių, duochrome efektą.










HIGHLIGHTERIAI/SPINDESIO SUTEIKIANČIOS PRIEMONĖS


Praeiti metai tikrai man buvo Beccos metai, atnešę visus keturis highlighterius (Becca Shimmering Skin Perfector Pressed). Negalėjau išrinkti vieno, nes visi po tam tikrą laiką buvo mano mėgstamiausi. Na, juk visų formulė ta pati, tik skiriasi spalvos. Mažiausias, iš travel rinkinuko yra Opal, pilno dydžio pakuotėje - Moonstone, o paletėje - Champagne Pop ir Prosecco Pop. Pigmentuoti, suteikiantys intensyvų švytėjimą, puikiai tinkantys kelionėms, nes nėra greitai subyrantys. Patikėkite, per foto visas grožis neatsiskleidžia.





'



AKIŲ ŠEŠĖLIŲ PAGRINDAS




Galiu teigti, kad tai bene vienintelis mano naudotas pagrindas per visus metus. Tai MAC Pro Longwear Paint Pot, spalva Painterly. Tai nude, kūno spalvos - į rausvumą kreminis šešėlis, kuris pagamintas taip, kad nudžiūtų ir nesubėgtų. Puikiai užmaskuoja vokų spalvą ir suteikia super gerą bazę šešėliams dengti.









 AKIŲ ŠĖŠĖLIAI


Manau daugelio,  ypač užsienio bloggerių mėgstamiausia paletė bus Anastasia Beverly Hills - Modern Renaissance. Nuostabios kokybės ir įtin populiarių žemiškų ir burgundiškų spalvų paletė tapo ir mano favorite. Šiandien daug apie ją ir nesakysiu, nes greitai bus dedikuota pilna apžvalga vien jai :)








EYELINERIS/PRAVEDIMAS


Maybelline Master Ink Matte nuo pat jo atsiradimo man labai prilipo. Labai juodas, lengvas naudoti, patogus aplikatorius. Išdžiūna matinis ir man asmeniškai jokių problemų dėl teplumo ar byrėjimo nebuvo, todėl ir pats mėgstamiausias.







AKIŲ PIEŠTUKAS


Be jokios konkurencijos - Colourpop Creme Gel Liner. Labai minkštas, intensyviai pigmentuotas, labai lengvai brėžiasi ant vandens linijos. Išsilaiko taip pat ilgai.






BLAKSTIENŲ TUŠAS


Viskas prasidėjo nuo „miniuko“ - gavau, pabandžiau, labai patiko, poto įsigijau ir pilną dydį. Tai Too Faced - Better Than Sex tušas. Geriausias tušas, kokį teko naudoti! Visai nelipina blakstienų, puikiai atskira, labai smarkiai tankina, pailgina, blakstienos atrodo neperkrautos, nesulipusios. Labai juodas! Jokių vorų kojelių, o lėliškas, tarsi pūkuotų blakstienų efektas. Mua mua mua, šiam tušui!!








ANTAKIŲ PRIEMONĖS


Turbūt ne stebuklas ir abi priemonės bus jau milijonus kartų ir girdėtos ir matytos, greičiausiai ir bandytos. Pirmoji - nepamainomas antakių gelis, Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade. Mano jau antrasis, kadangi vienintelis minusas - galiojimas, tik 6 mėnesiai. Tačiau nepaisant to tai mylimiausia mano priemonė antakiams, norint tiek intensyvaus, tiek natūralaus efekto. Dengiasi gerai, ilgai neuždžiūna indelyje, išsilaiko puikiai visą dieną ir ilgesnį laiką, netepa. Antrasis - želė, antakių sutvirtinimui. Šis produktas taip pat tapo mano kiekvieną kartą naudojamu, tai L'oreal Brow Artist Plumper. Įtin patogus mažytis šepetėlis, neuždeda per daug produkto, turi mažų „fiber“ dalelių, tad padaro antakius pilnesnius, tankesnius. Taip pat su ja žele antakių forma man išsilaiko puikiai, netepa.












DIRBTINĖS BLAKSTIENOS


Jų negalėjau nepaminėti, nes omg, nešiojau jas jau nesuskaičiuojamą kiekį kartų! Tai Violet Voss dirbtinės blakstienos - Wisp It Real Good. Labai lengvutės, natūraliai atrodančios, tačiau tuo pačiu ir suteikiančios didesnį wow efektą akims. Pačios blakstienos yra ant permatomo, plonyčio pagrindo, tad labai gražiai atrodo ir be jokio pravedimo. Kiekvieną kartą nuimdama klijus ir sutvarkydama blakstienas vieną porą aš tikrai nešioju apie 15 kartų (!!) , kas yra tikrai daug.









DIRBTINIŲ BLAKSTIENŲ KLIJAI




Galiu pasakyti tik tai, kad išmeskite ir pamirškite DUO klijus! House Of Lashes blakstienų klijai tapo vienu iš didžiausių mano 2016 metų kosmetikos atradimų. Visų pirma - jie skirtingai nuo DUO yra be latekso. Pakuotė su plonyčiu aplikatoriumi, kas labai smarkiai palengvina užtepti ir nepadauginti klijų ant blakstienų. Dar vienas dalykas, klijai užtepti ant blakstienų apdžiūna jau per keletą sekundžių! Kol Duo klijai tapdavo pakankamai tąsūs ir blakstienos tinkamos klijuoti man reikėdavo laukti kur kas daugiau nei minutę. Labai rekomenduočiau turėti kiekvienai.







LŪPŲ PIEŠTUKAI


Praeitais metais daugiausiai naudojami lūpų pieštukai buvo MAC -  Soar ir Whirl. Kiekvieną kartą prieš bet kokius lūpų dažus aš būtinai apsibrėžiu jei ne visas lūpas, tai bentjau kontūrus, taip žymiai lengviau užpildyti lūpas lūpų dažais. Nesvarbu, ar lūpdažis raudonas ar nude šie lūpų pieštukai buvo vėl gi mano go-to pieštukai. Pakankamai kreminiai, ilgai išliekantys, neutralių spalvų.










LŪPŲ DAŽAI


2016 be abejonių buvo skystų matinių lūpų dažų era ir turiu prisipažinti standartinių lūpų dažų nenaudojau nei kartelio, nebent pačioje metų pradžioje..  Beveik visos kompanijos išleido skystų matinių lūpų dažų, kurie greitai tapo mano mėgstamiausias, tačiau dažniausiai naudojami ir mylimiausi tapo Kylie skysti matiniai lūpų dažai. Apie juos per daug neišsiplėsiu, nes išplėstą apžvalgą apie Kylie lūpų dažus galite paskaityti paspaudę ČIA, taip pat ir ČIA.






LŪPŲ BLIZGIS


Kartais su kosmetika taip jau būna, iš pradžių visai nepatinka, poto lyg visai nieko, o vėliau jau žiūrit vis naudojat ir naudojat.. Man taip nutiko su šiuo blizgiu. Rašydama apžvalgą apie Kylie produkciją, rodos beveik sumaliau šį blizgesį su miltais. Vienas pats šis blizgesys tikrai neslėpsiu yra tiesiog fail - ir dengiasi netolygiai, ir subėgti linkęs, bet ant lūpų pieštuku užpildytų lūpų ar ant skystų matinių dažų jį įmanoma padengti tikrai lygiai, ir tuomet jis nesubėga. Suteikia šlapių lūpų efektą, kadangi blizgučių savyje neturi. Klampus, pigmentuotas, išsilaiko neilgai, tačiau čia jau visų blizgių bėda. 






Na, štai ir visi mano 2016 metų mylimiausi kosmetikos produktai, kurie tikiu, nedings iš mano favoritų sąrašo ir 2017 metais. Žavių, smagių, laimingų metų visoms! Pasidalinkite ir savo mylimiausiais komentaruose blog'e ar facebook'e. 

Kadangi daugumą mano minėtų produktų galima įsigyti begalėse skirtingų vietų, šį kartą nuorodų nedėjau. Gerai, kad yra google ir visą informaciją galima rasti ten :) O jei nerandate ar norite kažko paklausti visada galite kreiptis užpildę laukelį dešinėje arba tiesiogiai el. paštu besameapzvalgos@gmail.com, taip pat galite rašyti privačią žinutę facebook'e. Iki!



                                                                                                                    Besame  

You May Also Like

2 komentarai (-ų)

  1. O manes MAC pudra nesuzavejo. As labiau megstu biria MAC pudra, kol kas mano atradimas:)

    AtsakytiPanaikinti