MAC lip scrubtious lūpų šveitiklis - Sweet Vanilla

by - 17:27



Jau prieš kelias savaites vaikščiodama po Douglas parduotuvę pamačiau pakankamai nesenai atsiradusį MAC stendą pavadinimu lip scrubtious, tai penki skirtingi lūpų šveitikliai cukraus pagrindu. Rožinis - Fruit of Passion, violetinis - Summer Berry, baltas - Sweet Vanilla, oranžinis Candied Nectar, o rudas Sweet Brown Sugar. Akį traukiančios pakuotės ir nauja kolekcija sudomino ir mane, tačiau abejojau ar verta mokėti už cukraus pagrindo šveitiklį 16,95 euro, juk galima kažką panašaus pasidaryti ir pačiam. Vis dėlto dar po savaitės neatsispyriau pagundai :) Patys produktai viduje lygiai tokių pačių spalvų kaip ir indelio spalva. Visų jų kvapai tikrai itin intensyvūs, nors keli ir tikrai patiko, tačiau pagalvojau, kad ilgainiui tas kvapas pradės erzinti (kas dar nežinote esu jautri kvapams), todėl pasirinkau iš visų paprasčiausią, baltą, pavadinimu Sweet Vanilla, kuris turi švelnų ir ne per saldų vanilės kvapą.



Pats indelis ganėtinai sunkus, itin storo, matinio plastiko su guma dengtu juodu nusukamu dangteliu. Pakuotė labai kokybiška ir sandari, neturėtų būti jokių nesusipratimų ir kelionėse. 



Sudėtis iš tiesų stebėtinai puiki, nes MAC tikrai nėra ekologiška ir natūrali kosmetika. Vienintelis blogietis, gale pasislėpęs konservantas, tačiau beveik visos medžiagos yra puikios ir labai naudingos, pavyzdžiui taukmedžio sviestas itin drėkina, ramina odą, turi priešuždegiminių savybių, vynuogių kauliukų aliejus turi antioksidantų, baobabų sėklų aliejus yra intensyvus drėkiklis, ryžių bei rozmarinų ekstraktai kovoja su laisvaisiais radikalais, rozmarino ekstraktas dar turi ir begalę antiseptinių savybių, sudėtyje dar yra ir naudingo jojobos aliejaus, vitamino E. 




Pilna sudėtis : 
Sucrose - Cukranendrių cukrus
Petrolatum - tiesiog vazelinas
Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil - Jojobos aliejus
Butyrospermum Parkii (Shea) Butter - Taukmedžio sviestas
Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil - Vynuogių kauliukų aliejus
Adansonia Digitata (Baobab) Seed Oil - Baobabo sėklų aliejus 
Oryza Sativa (Rice) Bran Extract - Ryžių ekstraktas
Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract - Rozmarino lapų ekstraktas
Tocopherol - E Vitaminas
Tocopheryl Acetate - E Vitaminas 
Ethylene/Propylene/Styrene Copolymer - reguliuoja klampumą
Butylene/Ethylene/Styrene Copolymer - reguliuoja klampumą
Flavor (Aroma) - skonį ir kvapą suteikiančios medžiagos
Phenoyethanol - konservantas






Pats šveitiklis labai tirštas ir medžiagos viena nuo kitos neatsiskyrusios, kaip kartais pasitaiko. Cukrus smulkiau sumaltas nei įprastas iš parduotuvių, čia net ir lyginau - dalelės mažesnės bei švelnesnės. Čia didžiulis pliusas, nes tai nėra smarkus šveitiklis, po kurio rodos ims kraujuoti lūpos nuo aštrumo ir šiurkščių dalelių. Tai pakankamai švelnus, tačiau vis dėlto padarantis tai, ką reikia - lūpas nušveičia tikrai puikiai, bet tai tikrai dar ne viskas. Aš turiu ir sausėti linkusią odą ir sausėti linkusias lūpas, tad įvairūs vazelinai būna pastovus mano draugas. Kadangi labai mėgstu skystus matinius lūpų dažus nuolat turiu prižiūrėti ir lūpas, kad lūpų dažai dengtųsi lygiai ir atrodytų gražiai. Šis šveitiklis ne vien nušveičia lūpas, bet jas palieka ir šilkinio švelnumo bei labai labai sudrėkintas, jausmas nerealus! Neslėpsiu, net ir naudoju jį tikrai daugiau kartų negu reikia, nes tai paprasčiausiai palieka labai malonų jausmą ant lūpų. Tiesa, skonis vos juntamas, nėra nemalonus, visai nesijaučia pavojingas ar cheminis, nors dėl geros sudėties tai savaime aišku. 




Produkto kiekis 14ml.
Kolekcija nauja, bet ji nėra limituoto leidimo, o bus nuolat, taip papildydama MAC produkciją. 
Įsigyti galima Douglas, kur pardavinėjama MAC kosmetika (internetu kolkas nėra).

Mano verdiktas WOW ir tai ne vien dėl puikaus nušveitimo ir drėkinimo, bet ir dėl beveik puikios sudėties, kuri tikrai yra ir naudinga, o ne vien suteikia laikiną pseudo efektą. Jeigu nusipirksite, tikrai nesigailėsite.


Besame  

You May Also Like

2 komentarai (-ų)