Milani Prime Perfection Hydrating + Pore minimizing primer'is bei Conceal + Perfect 2 in 1 Foundation + Concealer skysta pudra

by - 17:18


Milani 2002 metais įkurta kosmetikos kompanija, skatinanti lygybę ir siūlanti itin plataus spalvinio spektro produkciją įvairioms odos spalvoms. Pastaruoju metu Milani pirkėjų auditorija smarkiai paaugo, nes kompanija plečiasi į vis daugiau šalių traukdama pirkėjus prabangiomis pakuotėmis ir aukšta kokybe už žemesnę kainą :) Šiandieninė mano apžvalga skirta dviems Milani priemonėms - Prime Perfection Hydrating + Pore minimizing makiažo bazei bei Conceal + Perfect 2 in 1 Foundation + Concealer skystai pudrai.




Man visuomet labai įdomu išbandyti skirtingus primerius, nes jie puikūs pagalbininkai padedantys makiažui ir dengtis ir išsilaikyti geriau, o kur dar ir kitos savybės. Lietuvoje tikrai neturime daug drugstore grupės, labiau prieinamos kainos makiažo bazių, tad šis Milani primeris mane labai sudomino ne tik kaina, bet ir tuo, kad jis ir drėkinantis ir mažinantis poras, o tokių dviejų savybių bazių pakankamai mažai, nes dažniausiai drėkinantys būna kartu ir iliminuojantys, švytintys, o poras mažinantys dažniausiai silikoninio pagrindo, skirti riebesnei odai. 



Tai nėra įprastos tekstūros primeris, jis labai primena kremą, nėra riebus, labai lengvas ir baltos spalvos, kuri išsklaidžius tampa tiesiog permatoma. Jis visiškai neturi to silikoninio, slidaus jausmo. Ant veido tepant iš karto jaučiasi drėkinimas, netgi smagus vėsumas, išsisklaido labai lengvai ir nė nesijaučia ant veido, jausmas tiesiog kaip tepant drėkinantį veido kremą. Suteikia gaivumo ir vos pašviesina odą. Kalbant apie porų sumažinimą tikrai drąstiško efekto nepastebėjau, galbūt kažkiek minimaliai, tačiau jeigu tai nebūtų paminėta aprašyme, turbūt nė neatkreipčiau dėmėsio, nes poros lieka daugmaž tokios pačios. Taip pat savo sudėtyje jis turi labai mažai mikroskopinių kietų dalelyčių, kurios tepant šį primerį tiesiog pranyksta, bet trinant į odą jos jaučiamos. Šis primeris be aliejų, tad puikiai turėtų tikti ir riebiai odai, tačiau man kaip sausiaodei jis taip pat labai patiko.



Milani Conceal + Perfect pudra yra naujiena spalvos atžvilgiu. Iki šiol Milani turėjo šviesiausią spalvą, numeriu 01 Creamy Vanilla, tačiau ji pakankamai tamsi. Dabar pasirodė ir spalva 00 Light Natural, kurią aš ir pasirinkau. Pakuotė labai žavi, stiklinė ir su dozatoriumi, kas man yra labai patogu. Kokybė tikrai aukšta, galima lengvai reguliuoti norimą išspausti pudros kiekį. Šios pudros aprašyme teigiama, jog tai ir pudra ir maskuoklis kartu, maskuoja nuo vidutinio iki pilno maskavimo, yra nesunki, be aliejų, ilgai išliekanti, atspari vandeniui bei prakaitui. 




Iš tiesų tai labai tirštos tekstūros pudra, nuotraukoje vienas paspaudimas, ji labai kreminė ir visai nėra „bėganti“ ir skysta, tiesa sakant tai viena iš tirščiausių mano matytų pudrų. Jeigu mėgstate labai lengvas ir vandens skystumo pudras, iš karto galiu pasakyti, kad ji jums nepatiks. Ši pudra smarkiai pigmentuota, tačiau dėl jos tirštumo visam veidui padengti aš sunaudodavau apie tris paspaudimus. Su šios pudros aprašymu aš labai sutinku, nes ji tikrai vidutinio, į pilną maskavimą, nepadaro veido visiškai kaip kaukės ir nėra per sunki, nors ir tiršta, bet išsisklaido puikiai. Kaip minėjau, aš turiu sausėti linkusią odą, tad nedažnai naudoju smarkiau maskuojančias pudras, nes kartais jos gali atrodyti negražiai, per sunkiai ir išryškinti visus pasausėjimus, tačiau su šia pudra man tokių problemų nebuvo.





Šiame makiaže naudojau ir Milani bazę ir pudrą, ją dengiau sušlapinta kempinėle. Jūs tikrai galite matyti ir tekstūrą ir poras, ypač aplink nosį, tad kaip ir minėjau su porų sumažinimu Milani bazė stebuklų tikrai nepadarys, tačiau suteiks gerą pagrindą pudrai ir drėkins veidą. Aš neturiu didelių odos problemų, tad galbūt ir nesu geriausias variantas Conceal + Perfect pudrai testuoti, tačiau jos maskavimas tikrai yra vidutinis - į pilną. Kaukės efekto ji nesukuria, netgi galima matyti mano vieną iškilusį spuogelį virš antakio ir mažą apgamą ant skruosto. Galbūt dėlto man ši pudra ir patinka, ji gerai maskuoja, bet palieka ir natūralumo. Į sausesnius plotelius tikrai nesikabina, man išsilaikydavo vidutiniškai apie 8 valandas, nenaudojant jokio fiksatoriaus.



Kalbant apie pačią spalvą, 00 Light Natural yra pakankamai šviesi spalva, turinti persikinio atspalvio. Nesioksiduoja (nepatamsėja). Čia jums pateikiu palyginimus su kitomis savo turimomis Lietuvoje lengvai prieinamomis skystomis pudromis, pirmoji nuotrauka natūraliame apšvietime, antroji su blykste. Man labai gaila, bet jeigu jūs labai labai šviesi, ši pudra, deja, bus per tamsi, nors tai kolkas ir šviesiausias atspalvis. Galbūt Milani dar plės kolekciją ir sulauksime į minusą einančių spalvų, šviesesnių už 00.





Milani Prime Perfection primerio kiekis 20ml, manau pakuotė pagaminta didesnė, nei reikia, nes dalį jos užima tiesiog oras. Po savaitės naudojimo šią bazę kasdien jos likutis man jau siekia Face Primer užrašą. Galiojimas pakankamai ilgas - 12 mėnesių. Kalbant apie sudėtį, beveik niekada nekreipiu dėmesio dėl dekoratyvinės kosmetikos, nes visokių blogiukų čia faktiškai neišvengsime. Čia į sudėtį įeina vanduo, neįtin saugi UV spindulių apsauga, įvairūs minkštikliai, tirštikliai, kvapikliai, yra ir silikonų, glicerino, naudingų alavijų lapų sulčių, saugių ir nesaugių konservantų.

Pilna sudėtis : Water (Aqua), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Polymethylsilsesquioxane, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Hydroxypropylcocoate PEG-8 Dimethicone, Isododecane, Dimethicone, Glycerin, Cyclopentasiloxane, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Phenoxyethanol, Magnesium Sulfate, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Silica, Zea Mays (Corn) Starch, Ethylhexylglycerin, Menthone Glycerin Acetal, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Hyaluronate, Sodium Benzoate.



Milani Conceal + Perfect pudros kiekis yra 30ml. Galiojimas taip pat 12 mėnesių. Sudėtis ilga. Vanduo, įvairūs silikonai, minkštikliai, glicerinas, rišikliai, bičių vaškas, konservantai, yra slyvų estrakto. 

Pilna sudėtis : Water (Aqua), Cyclopentasiloxane, Isononyl Isononanoate, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Butylene Glycol, Mica, Glycerin, BIS-PEG/PPG-14/14 Dimethicone, VP/Eicosene Copolymer, Bis-Vinyl Dimethicone/Dimethicone Copolymer, Ozokerite, Polymethylsilsesquioxane, Disteardimonium Hectorite, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Beeswax (Cera Alba), Glycereth-18 Ethylhexanoate, Potassium Sorbate, Silica, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Xanthan Gum, Isododecane, Propylene Carbonate, Prunus Domestica Fruit Extract, Glycereth-18, Aluminum Dimyristate, Triethoxycaprylylsilane, Disodium Stearoyl Glutamate, Allantoin, C30-45 Alkyl Cetearyl Dimethicone Crosspolymer, Polyisobutene, C18-21 Alkane. +/- May Contain: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499).



Kainos tikrai labai prieinamos - bazė 10.99 euro, skysta pudra 12.49 euro (Kainos paimtos iš www.topbeauty.lt , visose svetainėse yra kainų skirtumų).

Nuorodos :

Šie produktai man buvo atsiųsti iš topbeauty.lt apžvalgos tikslais ir tariu jiems didelį ačiū. Kaip ir visose taip ir šioje apžvalgoje mano išreikšta nuomonė apie produktus objektyvi ir atvira. Ačiū ir jums, jeigu skaitėte apžvalgą iki galo. 

Besame  

You May Also Like

2 komentarai (-ų)

  1. Koks lūpdažis ant lūpų? Be to gal galėtume parašyta įrašą apie lūpdažių dupe, kurių spalvos atitinka, domintų!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Atsimenu, kad Colourpop Beeper lippie stick, bet maišiau dar ir su kažkuo kitu 🤔

      Panaikinti