Stebuklas už 5,99$ / Wet n Wild Photo Focus skysta pudra

by - 14:17



Wet n Wild turbūt daugumai girdėta amerikiečių drugstore kompanija, kuri siūlo labai daug įvairios produkcijos ir paskutiniu metu itin kokybiškos, rodos visai ne pagal kainą. Kai internetas pakvaišo dėl 5,99$ kainuojančios naujosios Wet n wild Photo Focus skystos pudros - iš karto supratau, kad privalau ją įsigyti.

Deja, tai užtruko pakankamai ilgą laiką, nes einamiausios spalvos visuomet būdavo išpirktos, o didžioji dalis amerikietiškų svetainių kur galima įsigyti šią pudrą į Lietuvą net nesiunčia. Šiaip ne taip ją pavyko parsisiųsti iš Ebay, tik siuntimo mokestis kainavo daugiau nei pati pudra.


Wet n Wild kaip ir dauguma pigesnių prekinių ženklų gamina produkciją be papildomų įpakavimų, tad pudra atėjo tokia, kokią matote nuotraukose. Tai stiklinis buteliukas su juodu plastikiniu, nusukamu viršumi. Pakuotė tikrai sunki ir iš pažiūros nė nebūtų galima įtarti, kad jos kaina tokia nedidelė. Apie šią pudrą yra rašoma, kad ji buvo testuota septyniuose skirtinguose apšvietimuose ir fotografuota su populiariausiais telefonų modeliais. Tai fotografijoms puikiai tinkama pudra, sukurianti nepriekaištingą, tobulos odos efektą bei pagaminta su šviesą išsklaidančiu efektu - fotografuojant nuotraukose neišbaltina veido.


Aprašymas skamba puikiai, pakuotė graži, tik iki tobulumo trūksta dozatoriaus. Ar kam nors išvis patinka pudros be jo? Vietoj kokios nors pompytės čia paprasčiausia mentelė. Nėra labai patogu, bet patogiau su ja, nei pilstyti pudrą iš pačio buteliuko.



Aš įsigijau spalvą Nude Ivory, kuri pristatoma kaip light neutral - šviesi spalva su neutraliu tonu. Tai buvo viena iš artimiausių man tinkančių tuo metu neišpirktų spalvų. Gaila, bet ši spalva man netiko, ji truputį per šviesi ir per rausva, norisi daugiau šilto atspalvio. Nors Wet n Wild siūlo tikrai platų asortimentą Photo Focus pudros spalvų, ypač tamsiaodėms, vis dėlto kiek domėjausi kolkas man visiškai tinkančio atspalvio nėra - jei šilti, tai arba kiek per tamsūs arba kiek per šviesūs.

Jau prieš perkant pudrą girdėjau atsiliepimus apie jos kvapą, tai, jog kvepia kaip sienų dažai. Aš jautri kvapams ir labai nemėgstu smarkiai parfumuotų ar blogai kvepiančių produktų, bet šis kvapas manęs visai neerzina, tikrai nėra toks blogas kaip galvojau. Kvapas nėra net intensyvus, jaučiasi tik uostant prikišus nosį prie pudros, bet jau tepant jo nesijaučia ir nemanau, kad tai sienų dažų kvapas, tiesiog sunkiai apibūdinimas.



Šios pudros konsistencija tikrai yra labai skysta, bet aplikuojant ant veido su drėgna kempinėle nepasakyčiau, kad būtų sugėrę daugiau produkto nei su kitomis pudromis. Vienas dalykas, kurį iš karto pastebėjau apie šią pudrą, tai yra tai, kad ji begalo lengvos tekstūros, bet maskuoja tikrai gerai, kas yra gan reta. Ant veido jos visiškai nesijaučia, dengiasi ir sklaidosi itin lengvai, bent jau su drėgna kempinėle. Mano oda normali - į sausumą ir man neišryškina jokių sausesnių vietų, nesubėga į raukšleles ar aplink nosį, taip pat ji nepalieka lipnumo, nesioksiduoja. Maskavimas labai geras, bet dėl jos lengvumo neatrodo ir nenatūraliai, beveik nesimato ant odos, ir mano nuomone ji labiau satininio efekto, tikrai nepadaro visiškai matinio veido. Fotografuojasi tikrai gražiai, jausmas ant odos taip pat puikus! Gaila, bet negaliu įvertinti kaip ji laikysis ant kitokių odos tipų, ypač ant riebios odos, tačiau su mano normalia, į sausumą linkusia oda gražiai išsilaikė kokias šešias valandas, poto po truputį pradėjo dingti nuo veido, vietose nusitrynė nuo veido lietimo.


Įdomus dalykas apie šią pudrą, kad sudetyje vanduo ne pirmoje, o trečioje vietoje po minkštiklio, kuris leidžia produktui lengviau pasiskirstyti ir po silikono. Vėliau seka glicerinas, pakankamai daug įvairių silikonų, tirštikliai, ph reguliuojanti medžiaga, druska, kuri gali pasausinti (kolkas sausinamo poveikio nepastebėjau), naudingas odai lecitinas, minkštikliai, emulsikliai ir panašios medžiagos, pabaigai dar nelaimėlis, pavojingas konservantas. Kaip pudrai, sudėtis labai gera - jokių parabenų, pavojingų kvapiklių, pavojingų UV filtrų.

Pilna sudėtis : Isododecane, Cyclopentasiloxane, Water/Eau, Glycerin, Cyclohexasiloxane, Dimethicone, Butylene Glycol, Dimethicone, PEG-10 Dimethicone, Disteardimonium Hectorite, Adipic Acid/Neopentyl Glycol Crosspolymer, Caprylyl Glycol, Silica, Sodium Chloride, Sorbitan Sesquioleate, Lecithin, Polyglyceryl-4 Isostearate, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Hexyl Laurate, Polysilicone-11, Isopropyl Titanium Triisostearate, Laureth-12, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, [+/- (MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR): Titanium Dioxide/CI 77891, Mica, Iron Oxides/CI 77491, CI 77492, CI 77499].

Labai džiugu, kad Wet n Wild netestuoja ant gyvūnų. Pudros - 30ml, visiškai standartinis kiekis. Kaip minėjau, aš pirkau iš Ebay, prieš pirkdamos žiūrėkite ar pardavėjas patikimas. Oficiali Wet n Wild svetainė - wetnwildbeauty.com.



Prieš pirkdama šią pudrą tikrai nesitikėjau, kad ji man patiks taip smarkiai. Pačiai keista sakyti, bet man pralenkė net ir dalį geriausiomis tituluojamų brangių skystų pudrų. Gaila, tik, kad spalva kiek netiko, bet jai bandysiu surasti naujus namus, nes jau laukiu sau geriau tinkančios spalvos. Prisidedu prie pačių geriausių atsiliepimų ir labai rekomenduoju ir dėl dekoratyvinių savybių ir dėl sudėties, tik niekaip nesuprantu kaip Wet n Wild padaro tokius nerealiai gerus produktus už tokią kainą? Tai tikrai puiku.

Besame ❤

You May Also Like

4 komentarai (-ų)

  1. Kokį lūpdažį naudojote šioj foto? Labai graži nude spalvytė :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sveiki! Norejau pasiteirauti ar nepadaro tokio tarsi ,,cake" efekto? Na tokio labai negrazaus, labai neneaturalaus efekto? :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man ne, atrodo tarsi oda, bet gerai pamaskuota. Nemėgstu sunkių pudrų ir cakey efekto, o beveik visą aną vasarą šią pudrą naudojau. Nors kai dabar LT atsirado, tai girdėjau tiek daug puikių, tiek neigiamų atsiliepimų :) nebrangi, pabandykit

      Panaikinti