Real Techniques kempinėlės Bold Metals Collection Miracle Diamond Sponge apžvalga

by - 16:20


Real Techniques jau nuo pat 2011 metų stebina savo išradingumu ir kokybe už protingą kainą, Šiandieninė mano apžvalga Real Techniques kempinėlės su labai ilgu pavadinimu - Bold Metals Collection Miracle Diamond Sponge. Tai pirmoji RT Bold Metals linijos kempinėlė - į šią liniją įeina aukso, rožinio aukso bei sidabro spalvos šepetėliai, tad prie jų tiek kempinėlės pakuotė, tiek ji pati labai dera. Jos dizainas, akivaizdu, įkvėptas deimanto ir kiekviena kempinėlė skirtingai marginta unikaliu baltai pilku raštu. Tiesa sakant, nuo pat šios kempinėlės atsiradimo visiškai ja nesižavėjau ir neplanavau pirkti, bet pasitaikius gerai nuolaidai Iherb nutariau ją pabandyti ir dabar ją naudoju jau geras tris savaites.




Kempinėlė kaip deimantas turi 13 briaunų -  ant dežutės būtent įvardijamas pradžiamokslis kam geriausiai tinkama kiekviena dalis. Kempinėlę galima naudoti tiek drėgną tiek sausą, keisti kas 1 - 3 mėnesius. Sausų kempinėlių bent aš naudoti nemėgstu, nes jos sugeria ir daugiau produkto ir būna kietesnės, o sudrėkintos suteikia žymiai gražesnį efektą, minkštesnės, išskirstyti pudrą būna žymiai paprasčiau. Baltos spalvos kempinėlių vengiu, nes jos greitai patampa purvinos, nusidažo ir sunkiau jas išplauti iki to visiško pradinio baltumo, tad džiaugiuosi, kad man pakliuvo kempinėlė su tokiu raštu, kuriame tikrai pakankamai daug pilkos spalvos.



Sušlapinus kempinėlė padidėja, bet ne per daugiausiai. Minimaliai matosi tekstūra, bet tikrai nėra tokia porėta kaip Beauty Blender kempinėlė. Sušlapinus ši RT kempinėlė tampa labai labai minkšta ir maloni, bouncy - lengvai spaudinėjasi. Man labiausiai patinka pati didžiausia, plokščia pusė - ji didesnė negu visų kitų mano bandytų kempinėlių. Makiažo pagrindą su šia puse padengti labai lengva, užima mažiau laiko, nereikia daug kartų tapšnoti, nes iš karto dengia kur kas didesnius plotus. Neturiu jokių pastebėjimų, kad ši kempinėlė sugertų mažiau ar daugiau produkto nei pavyzdžiui beautyblender'is, abiem variantais skystų produktų sunaudoju tiek pat. „Deimanto“ kraštiniai šonai labai puikiai tinka kreminiam kontūravimui.


Aplink nosį labai paprasta naudoti mažesnes, kraštines puses, tačiau ties paakiais sudėtingiau - šią problemą jau buvau numačiusi, dėl to ir vengiau pirkti šią kempinėlę. Galas per daug kirstas, per tiesus, per smulkus, smailus, žodžiu visokiausių būdvardžių tam galiu prigalvoti. Norėtųsi, kad galas būtų kiek apvalesnis, tik tada kempinėlė jau nebebūtų deimanto formos. Dirbant ties paakiais trūksta daugiau kempinėlės ploto, o su tuo taip užaštrintu galu kartais rodos galima įsibesti ir į akį, nes kempinėlė labai minkšta ir tas galas linkęs kreiptis tai į vieną, tai į kitą pusę, nėra tvirtas.  Į akies vidinį kamputį taip pat nėra patogu prieiti, nes tas galas labiau brauko produktą, nei įtapšnoja, tą patį galiu pasakyti ir apie spuogelių maskavimą. Žodžiu, akių zonoje dirbti nėra malonu, bet tikrai nėra ir neįmanoma, įdėjus kiek darbo produktą įmanoma pasklaidyti gražiai.


Tuo pačiu ir uždėti sausą pudrą su šia kempinėle paakių zonoje nėra patogu, bet bake'inti kitas vietas problemų bent man nėra. Real Techniques Miracle Diamond kempinėlė plaunant kiekvieną kartą per šias tris savaites man išsiplovė puikiai. Šiuo metu naudoju paprasčiausią Fa muilą ir tikrai labai greitai išeina visi nešvarumai, kempinėlė dar nenusidažė ir neatsirado jokių mini įplyšimų, įtrūkimų.


Jeigu neklystu Lietuvoje šią Real Techniques Miracle Diamond Sponge įsigyti galima tik iš douglas.lt ir ten jos kaina gerokai užkelta - 17,99€. Kaip minėjau aš ją parsisiunčiau iš amerikiečių svetainės Iherb, ir ji man kainavo netoli 5€. Perkant pirmą kartą lyg ir automatiškai pritaikoma 5 dolerių nuolaida, arba buvo galima naudoti kodą save2017, tačiau pastaruoju metu jis man nebeveikė. Taip galite naudotis kodu BES1709, kur visai krepšelio sumai pritaikys 5% nuolaidą. Šiuo metu Iherb šios kempinėlės pilna kaina 7,88€ :) Jos nuoroda - čia. Man atkeliavo maždaug per savaitę.


Žavi pakuotė, unikali kempinėlės forma ir raštas, puiki didelė plokščia pusė, kempinėlės minkštumas, kolkas ir kokybė - labai dideli pliusai. Vis dėl to per šias tris savaites tai netapo mano mėgstamiausia kempinėle dėl smailiosios dalies nepatogumo, bet Miracle Diamond Sponge tikrai įeina į mano top 5. Ją aš tikrai rekomenduoju kur kas labiau nei senesnę Real Techniques Miracle Complexion kempinėlę.

Ankstesnės apžvalgos apie Real TechniquesREAL TECHNIQUES YOUR PICKS : BERLIN SET / AR VERTAS DĖMESIO RINKINYS?

Besame ❤ 

You May Also Like

0 komentarai (-ų)