The Ordinary Colours - Serum foundation skystos pudros apžvalga

by - 12:48


Na ką, pakalbėkime apie The Ordinary dar kartelį :) Prieš skaitant šį įrašą labai siūlyčiau iš pradžių perskaityti mano ankstesnį įrašą apie The Ordinary Coverage makiažo pagrindą, jei dar neskaitėte, taip ši apžvalga jums bus kur kas aiškesnė. Prieš daugiau nei savaitę pagaliau pas mane atkeliavo ir ilgai laukta Serum pudros versija (6,70€). Man tikrai patiko Coverage versija, bet kur kas labiau mėgstu lengviau maskuojančias pudras ir šios laukiau dar labiau, tad tik gavusi ją iš karto pradėjau bandyti.


Abi The Ordinary pudros yra visiškai vienodose plastmasinėse pakuotėse, tiesiog jas priekyje ženklina skirtingas nedidelis pavadinimo užrašas, iš esmės nėra labai patogu norint jas atskirti. Kalbant apie formulę Serum versija yra tarsi Coverage versijos priešingybė - teigiama, kad ji lengva, silpnai maskuojanti, yra serumo tekstūros, suvienodina odos atspalvį ir matomai paslepia netobulumus.



Mano spalva 1.2 YG, tokia kokią ir užsisakiau. Coverage pudrą pirkau 1.2Y (žymėjimų skirtumus tarp spalvų ir raidžių aptariau praeitame įraše), bet dėl užsakymo sumaišymo gavau ir 1.2YG, tad dabar dar galiu palyginti ir vienodus abiejų pudrų atspalvius - jie tikrai identiški, kaip matote ir nuotraukose. Formulės skirtumas tas, kad Coverage pudra yra kur kas tirštesnė ir maskuojanti labiau, Serum versija yra labai skysta, kaip vandenukas, matosi ant rankos, kad nestovi vietoje, yra linkusi bėgti. Maskuoja ji kur kas silpniau nei Coverage, bet kai aš pamačiau, kad ji tokio skystumo tikėjausi, kad maskavimas bus panašus į MAC ir MUFE Face&Body pudras, tačiau klydau, Serum versija maskuoja stipriau nei jos, maskavimas tikrai link vidutinio.



Dėl pudros skystumo maniau, kad vienintelis variantas ją bus tepti šepetėliu, nes į kempinėlę viskas susigers, bet aš taip nemėgstu šepetėlių, kad net juo tepti ir nebandžiau, nes aplikuoti kempinėle pasiseka puikiai! Tik uždėjus pudros ant kempinėlės matosi, kad norėtų gertis į ją, bet kažkaip taip ir nesusigeria (naudoju L'Oreal rožinę kempinėlę), o pilnam veido padengimui dviejų pudros išspaudimų net yra per daug, užtenka pusantro, kas bent man yra labai mažai, nes beveik visų pudrų naudoju minimum tris išspaudimus. Pudra suteikia satininį efektą, tikrai nėra labai itin gaivi ar švytinti, bet jokiu būdu ir ne matinė. Ant veido nesijaučia, jo neapkrauna, nesikabina į kokius nors išsausėjimus, dengiasi labai paprastai ir tolygiai, šiek tiek drėkina odą, lengvai ir gražiai sluoksniuojasi, tad galima išgauti ir stipresnį maskavimą. Žodžiu ant veido tikrai atrodo pakankamai natūraliai, nepalieka jokio pudriškumo. Man labai patiko ir manau ji tikrai būtų tobula kasdienai ne vienam žmogui :)



Kaip ir Coverage pudros taip ir Serum sudėtis pakankamai ilga ir saugi, pavojingas tik vienas ingredientas konservantas fenoksietanolis. Realiai abiejų pudrų sudėtys labai panašios, skiriasi tik vos keli ingredientai, kai kurie ingredientai tiesiog skiriasi vietomis. Coverage pudros pirmasis sąraše karaliavo vanduo, o čia jo vietą užemė silikonas, vanduo antroje vietoje. Išlikę tie patys kemšantys poras kokosų alkanai, įvairūs silikonai, minkštikliai, tirpikliai. Šioje pudroje nebėra naudingo odai glicerino, tačiau į sąrašo pabaigą įdėta stearino rūgštis, kuri turi savybių atkurti odos apsauginį sluoksnį.

Cyclopentasiloxane, Aqua (Water), Caprylyl Methicone, Coconut Alkanes, Methyl Methacrylate Crosspolymer, TrimethylsiloxysilicatePEG-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Coco Caprylate/CaprateDimethicone/PEG-10/15 Crosspolymer, Cetyl Diglyceryl Tris(Trimethylsiloxy)silylethyl Dimethicone, Dipropylene GlycolTocopherol, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Polyglyceryl-4 Isostearate, Disteardimonium Hectorite, Hectorite, Sodium Chloride, Hexyl Laurate, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, PEG-10 Dimethicone, Stearic Acid, Alumina, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Phenoxyethanol, Chlorphenesin. May Contain [+/-]: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Tin Oxide, Aluminum Hydroxide, Bismuth Oxychloride (CI 77163), Mica, Triethoxycaprylylsilane.


Visiškai saugūsVidutiniškai saugūsPavojingi
Nėra duomenų



Serum pudra nuo atidarymo galioja 12 mėnesių. Rašomas kiekis 30ml. Dėl kiekio abejojau jau gavusi Coverage pudrą, maniau kiekis tikrai bus mažesnis nei rašo ir sakiau, kad gavusi Serum pudrą iš karto pamatuosiu jos kiekį ir informuosiu. Taip ir sumaniau daryti, tačiau beieškant kur pamatuoti supratau, kad namuose neturiu tam tinkamo matuoklio, visur mažiausias matas prasidėjo nuo 50ml, tad ir nematavau, nes nebūtų tikslu. Pagaminta Kanadoje. Pudra yra veganiška bei netestuota ant gyvūnų. Kaina kaip minėjau pradžioje - 6,70€.

Šią pudrą galima siunčiausi iš oficialios DECIEM (TheOrdinary) svetainės, kur produkciją pristato kurjeriai ir nėra jokių muito ar kitų mokesčių. Taip pat galima įsigyti iš UK tinklapių beautybay.com ir cultbeauty.co.uk, iš jų perkant taip pat nėra muito ir kitų mokesčių.


Tikrai atvirai galiu pasakyti, kad Serum pudra puiki ir jai apibūdinti tinka tik visi gražiausi epitetai :) Ant veido gula puikiai, jo per daug neapkrauna, kiek drėkina odą, viskas nuostabu. Labai rekomenduoju pabandyti, jei tik patinka tokios skystesnės, ne pilnai maskuojančios pudros.

Besame ❤

You May Also Like

5 komentarai (-ų)

  1. Oi laukiu laukiu savosios. Pirkau Coverage, ilgai eilėje stovėjau. Kai gavau - per šviesi! Spėjau įdegti. Ir dengimas nesužavėjo, kažkaip panašiai viskas man atrodo, kaip, jei pameni, tavo rodytu Green Feel BB atveju. Tai užsisakiau silikoninį Ordinary praimerį, gal geriau guls... O tuo tarpu ir šį serumą tamsesnės spalvos užsisakiau, jau išsiuntė, tikiuosi labiau patiks. Išsipasakojau :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na tu ir greita - ir paskaityt, ir pakomentuot :D man tai kažkaip su Coverage versija viskas puikiai, tik Serum labiau limpa dėl to, kad mėgstu lengvesnes. O šiaip laukiu ir aš kol daugiau spalvų pardavime atsiras, imsiu ir aš tamsesnių :)

      Panaikinti
    2. Aš pirkau victoriahelth, tai man regis nebuvo jokių spalvų, bet pirkt jie leidžia. galvojau vėl 2 mėnesius lauksiu, bet ne, gal po savaitės išsiuntė.

      Panaikinti
  2. na turetu eiles mazet, statosi gi Deciem nauja fabrika, gavo Este Lauder investiciju. Buciau labai dekinga uz follow up'a po ilgesnio pudros naudojimo, baiminuosi poru kimsimo tai va idomu kiek realybeje si problema gali istikti

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Pasistengsiu vėliau informuoti, bet man tą porų kimšimą labai sunku nustatyti, nes net mano kasdieninis drėkinimasis kremas man jas kemša, o pudras aš keitinėju :)

      Panaikinti