Geriausia šešėlių paletė už 16 eurų? Colourpop Yes, Please! / Cute AF paletės apžvalga

by - 14:10


Et, turbūt jau ne pirmą įrašą apie Colourpop pradedu sakiniu : „Colourpop ir vėl mus stebina naujienomis!“, nežinau kaip jie viską spėja, bet tos naujienos pasirodo gal net ir per dažnai. Ar žinote, kad 27 dieną Colourpop išleidžia skystus maskuoklius ir makiažo šepetėlius visam veidui? Rodos, tik spėk viską pirkti. Šiandien dar vienos naujienos iš Colourpop apžvalga - tai Yes, Please! / Cute AF akių šešėlių paletė. Man atrodo, tai pirmasis produktas iš Colourpop, kuris buvo išpirktas kosminiu greičiu - per patį pirmąjį paletės išleidimą į prekybą net nespėjau nusipirkti. Tada teko laukti antro karto, kai ją vėl įkėlė į pardavimą ir man pasisekė šią paletę pagauti, nors ir vėl buvo išparduota maždaug per dešimt minučių. Šiuo metu ji vis dar išparduota, bet jau rytoj, 27 dieną 20 valandą vakaro Lietuvos laiku ji grįžta! Tad pats tas laikas perskaičius apžvalgą nuspręsti ar jums jos reikia ir laukti arba nelaukti jos grįžimo į prekybą, nes manau ji ir vėl bus greitai išpirkta :) Jeigu nespėsite įsigyti rytoj šiam reikalui patariu sekti Colourpop instagram'ą, ten jie informuoja apie visas naujienas.


Paletė supakuota į ryškiai geltonos spalvos popierinę pakuotę, kuri turi vos įmatomus langučius, kaip kokio pirmoko sąsiuvinyje. Tiek dėžutė, tiek pačios paletės išvaizda tikrai labai paprasta ir minimali, keli užrašai. Paletė tikrai labai kompaktiška ir nedidelė - 13,5x10,5cm, labai šviesiai pilkos spalvos su geltonais užrašais. Paletė iš storo kartono, užsidaro nematomu magnetu, viskas padaryta kokybiškai.


Šešėlių spalvos pakankamai ryškios, rudeniškos, šiltos, raudonų, oranžinių, geltonų atspalvių. Tiesa sakant, man jau taip nusibodo tokių spalvų šešėliai, o turiu ir dvi labai šiltas paletes - ABH Modern Renaissance ir Morphe 35O, kad realiai daugiau tokių man tikrai nebereikia, nes paskutiniu metu šitokių spalvų net ir nenaudoju, bet gal ant rudens sugrįš tas noras? Tačiau kaip ir daugumai turbūt sulošė ši korta - tik Colourpop paletei pasirodžius prasidėjo jos lyginimai su itin brangia (129$) Natasha Denona Sunset šešėlių palete. Kosmetikos mylėtojai greitai surado panašumus ir iš tiesų, nors Colourpop paletėje ir 3 šešėliais mažiau, visos spalvos turi atitikmenis iš Natasha Denona Sunset paletės. Šios dvi palyginimų nuotraukos priklauso @melaninmakeup ir @nikki6543 instagram.



Kadangi kainų skirtumas šokiruojančiai skiriasi 8 kartus (129$ ir 16$), net ir pačiam didžiausiam skeptikui turbūt kiltų noras išbandyti Colourpop paletę, o ką jau kalbėti apie tuos, kurie ilgai žvilgčiojo į Natasha Denona paletę, bet dėl vienų ar kitų priežasčių negalėjo jos įsigyti. Colourpop Yes, Please! paletę sudaro 12 šešėlių, kurie yra šiek tiek mažesni už tuos standartinio dydžio magnetinius šešėlius kaip MAC, Makeup Geek, ar ir tų pačių Colourpop. Bet bent jau man tai problemos nesudaro, vis vien aš asmeniškai dar nebuvau sunaudojusi viso šešėlio. Visi šie šešėliai paletėje (išskyrus du) yra naujai sukurti ir po vieną jų įsigyti nėra.




Kiekvienas šešėlis turi pavadinimą, tik jis užrašytas ne prie pačių šešėlių, o ant paletės dugno. Paletėje yra 8 matinės ir 4 blizgios spalvos (dvi iš jų duochrome) : Full Zip (matinė, šviesi smėlinė), Big Cocktails (matinė, oranžinė su trupučiu koralinės spalvos), Champs (matinė, šviesi rausvai persikinė), Bling (blizgi, metališka raudonai varinė), Louie (blizgi, metališka duochrome, raudona su aukso spalva), Butter Cake (blizgi, metališka, šviesi aukso spalva), Spoiled (matinė, plytos raudona), GNO (matinė, prigesinta rudai oranžinė), Mischief (matinė, ryški šilta geltona), Note to Self (matinė, šiltos karamelės), Chauffeur (blizgi, metališka duochrome, oranžinė su geltona/aukso spalva), French Kiss (matinė, tamsi ruda su raudonu tonu).


Taip atrodo mano swatch'ai - pirmose nuotraukose daryti su pirštais, antrose su šepetėliu. Su pirštais swatchinasi gražiau, ypač blizgios spalvos, jos labai pigmentuotos, metališkos, bet geriausiai ir intensyviausiai dengiasi tik pirštu ir ant akies voko. Šiaip visų šešėlių kokybė nuostabi - labai minkšti, kreminiai, švelnūs. Su šepetėliu reikia dirbti net atsargiai - lengva paimti per daug šešėlio, nes jie tikrai labai puikiai pigmentuoti. Išsisklaido puikiai. Vienas minusas, kad gan smarkiai byra. Ypač naudojant tamsesnes spalvas, tad darantis intensyvesnį makiažą yra geriau iš pradžių pasidažyti akis, nes šešėlių dalelių prikrenta pilni paakiai. Taip pat paletės vidus baltas, tad gražu, bet nelabai protinga, nes labai labai purvinasi ir norint išsaugoti gražią paletę po kiekvieno naudojimo reikia valyti dėl šešėlių byrėjimo. Dar, aišku, pačioje paletėje galėtų būti ir veidrodėlis. Bet iš esmės paletė yra nuostabi, šešėlių kokybė ir pigmentacija yra superinė ir manau, kad už tokią kainą tikrai tikrai nėra jokios kitos tokios puikios paletės.



Sudėties, kaip ir visų kitų Colourpop produktų ant pakuotės nėra, bet ją galima rasti jų svetainėje. Iš tiesų kiekvienos spalvos sudėtis išvardinta atskirai, bet nepaisant skirtingų dažiklių yra maždaug trys skirtingi sudėčių variantai. Kaip matosi, sudėtys žaliuoja. Vieninteliai nelabai tikę ingredientai yra kenksmingas populiarusis konservantas fenoksietanolis ir pigioji šešėlių sudedamoji dalis - talkas, kuris ir tai nėra viena iš šešėlių pagrindinių dalių, daugumoje sudėčių jis vyrauja link vidurio ir galo. Visi kiti ingredientai visiškai saugūs.

1 - SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITETALC, BORON NITRIDE, ZINC STEARATE, LAUROYL LYSINE, MAGNESIUM STEARATE, DIMETHICONE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SILICA, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, DIMETHICONOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HEXYLENE GLYCOL

2 - DIMETHICONE, BORON NITRIDE, LAUROYL LYSINE, MAGNESIUM STEARATE, DIMETHICONOL, PHENOXYETHANOLTALC, CAPRYLYL GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HEXYLENE GLYCOL, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE,

3 - ZINC STEARATE, BORON NITRIDE, LAUROYL LYSINE, DIMETHICONE, PHENOXYETHANOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CAPRYLYL GLYCOL, MAGNESIUM STEARATETALC, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HEXYLENE GLYCOL, DIMETHICONOL, SILICA

Dažikliai : IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), MICA (CI 77019), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), CARMINE (CI 75470), YELLOW 5 LAKE (CI 19140)C RED 40 LAKE (CI 16035), BISMUTH OXYCHLORIDE (CI 77163), BLUE 1 LAKE (CI 42090).

Visiškai saugūsVidutiniškai saugūsPavojingiNėra duomenų



Rašoma, kad vienas šešėlis paletėje sveria 0,85g, pavyzdžiui vienas Colorpop magnetinis šešėlis sveria 1,5g, tad čia to šešėlio tikrai mažiau.  Pati paletė pagaminta JAV. Kaina, kaip ir minėjau - 16$. Siuntimo kaina šiuo metu apie 10$, bet pirmam pirkimui galima gauti 5$ nuolaidą. Yes, Please! paletės nuoroda.

Aš šia palete tikrai labai smarkiai patenkinta, manau, net kokybė ir šešėlių pigmentacija geresnė nei aš tikėjausi. Šiuo metu naudoju maždaug penkias spalvas iš šios paletės, visas neutralesnes, nes kaip minėjau kolkas visai nenoriu šiltų oranžinių ir raudonų spalvų, bet viliuosi, kad ant rudens bus kitaip. Taip pat manau, kad ji bus labai patogi kelionėms, nes nedidelė ir tvirta. Paletė gal nėra labai graži išvaizdos prasme, paprasta, nekrentanti į akis, bet šešėlių kokybė tai tikrai atperka, ypač už tokią kainą. Šiltų spalvų fanatikėms siūlau įsigyti, nes už tokią sumą nieko geresnio tikrai nerasit :)


Kiti įrašai apie Colourpop :
Ką aš rekomenduoju iš Colourpop?
Colourpop nemokamo siuntimo pirkiniai
Colourpop, kaina nelygu kokybei?
Besame ❤

You May Also Like

2 komentarai (-ų)

  1. Kažkaip kyla noras man ją įsigyti. Čia kai UD išleido naują Naked paletę, po to mano mėgiami "The Balm" naują irgi panašių atspalvių, pradėjau galvoti, kad na noriu aš tų šiltų raudonų-oranžinių spalvų. O čia dar ir kaina gera... Jei nepamiršiu ir nepraeis noras, ryt pagaudysiu.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš dar apie UD galvojau, bet kai pamačiau, kad Colourpop su šita išeina persigalvojau :) jau dabar šiltų raudonų ir oranžinių tonų tikrai per akis turiu. O šiaip jei užėjo noras, tai patariu griebt, nes poto vėl nežinia kada "restockins".

      Panaikinti