Nuvylę produktai / Bioderma, The Ordinary, Maybelline, L'Oréal ir kita

by - 13:06


Pirmąjį tokio tipo įrašą rašiau apie produktus, kurių nepirkčiau antrą kartą, kur nebūtinai buvo vien blogos, man netikusios ar nepatikusios priemonės, tiesiog nekartojamos dėl skirtingų priežasčių. Šiandienos įraše tai produktai iš kurių tikėjausi daugiau, mane nuvylusios priemonės.

Bioderma Sensibio DS+ gelinis jautrios, pleiskanojančios ir paraudusios odos prausiklis


Šį prausiklį pirkau kaip alternatyvą Biodermos Sensibio Gel Moussant prausikliui, tačiau pastarasis man visiškai nepatiko. Jis labai smarkiai graužia akis, net degina, vienas pats beveik neputoja, bet pradedant prausti su vandeniu prisidaro tarsi daug muilo burbuliukų ant veido ir jie pradeda lysti į nosį, į burną, kas erzina. Taip pat kvapas silpnas, bet prausiantis nemalonus, tarsi kokio prarūgusio pieno. Nors jis neskirtas būtent makiažo prausimui, tačiau vienas iš mano pagrindinių norų veido prausiklyje yra puikus veido nuplovimas tiek su makiažu tiek be. Šis veido prausiklis makiažo nenuplauna taip gerai kaip norėtųsi, po plovimo ant rankšluosčio persiduoda pudros likučiai, truputį tušo. Žodžiu produktas tikrai nuvylęs smarkiai, nerekomenduočiau.


The Ordinary High Spreadability Fluid Primer makiažo bazė


Apie šią silikoninę makiažo bazę rašiau pilną apžvalgą  ir pagal jos pakankamai gerą poveikį ir kainą tikrai rekomendavau toms, kam patinka silikoninės bazės, porų paslėpimas, ilgesnis makiažo išsilaikymas. Tačiau jau balandžio mėnesį apie jį rašydama kiek priekaištavau dėl nepatogios pakuotės, kad buteliuko viršus ilgainiui tampa aplipęs primeriu, kuris būna sutirštėjęs. Nežinau ar kažkokiu būdu laikiau netinkamomis sąlygomis ar pilnai neuždariau, tačiau visas primeris buteliuke man labai labai smarkiai sutirštėjo, pasidarė kaip kokia želatina, pipetė produkto nebeima ir šiaip viskas atrodo feh, kaip tikrai būtų sugedę, nors galiojimas ir 12 mėnesių po atidarymo, tad jis turėjo būti kaip naujas dar ilgai, o dabar keliaus į šiukšliadėžę.


Batiste sausas šampūnas Blush


Iš tiesų Batiste sausi šampūnai man yra vieni iš geriausių ir vieni dažniausiai perkamų, tačiau šis Blush kvapo sausas šampūnas mane priveda net iki šleikštulio, nes kvapas labai erzinantis ir stiprus, kad man jaučiasi ilgą laiką, tiesiog visiškai negaliu jo pakęsti. Tačiau aš esu jautri kvapams, todėl tai subjektyvus reikalas, galbūt daugeliui šis kvapas ir patinka, o aš dažniausiai renkuosi tiesiog Fresh ar Original Batiste sausus šampūnus, jei nemėgstate stipresnių kvapų, siūlyčiau juos rinktis ir jums.


L'Oréal Pure Clay Detox detoksikuojamoji molio kaukė 


Kaip jau žinote retai tikiu reklamomis ir pompastiškais prekių aprašymais, bet džiaugiuosi, kad paskutiniu metu man tikrai dažnai pasitaiko daug maž aprašymus atitinkančios prekės, deja, L'Oréal Pure Clay Detox veido kaukės aprašymas tikrai neatitinka realybės. Trumpai tariant kaukė turi detoksikuoti, skaistinti, suteikti švytėjimo, kaip magnetas išvalyti poras ir giliai esančius nešvarumus, nesausinti odos, plius teigiama, kad tai gryno molio kaukė (pilną aprašymą galite rasti pavyzdžiui Eurokos internetinėje parduotuvėje). Visų pirma, tai toli iki gryno molio kaukės, nes sudėtyje pilna ir įvairių kitų ingredientų. Ji tikrai neskaistina ir nesuteikia švytėjimo, o ištraukia visą gyvastį iš veido, kas galbūt naudinga riebią odą turinčioms, nes riebalus tikrai ištrauks, bet kaip iš sausiaodės pusės ši kaukė tikrai man nepatiko, nes veidą labai išsausina. Porų neišvalo, nebent labai minimaliai, bet realiai didžioji dalis kaukių to nepadaro, nors aprašyme žada kitaip. Maža to, kaukė turi pakankamai stiprų kvapą, kurį suteikia trys stiprūs, alergizuojantys kvapikliai.


Uoga Uoga dušo želės : Ei, Pupa!, Apvalus Ir Oranžinis Kas?


Džiaugiuosi tuo, kad Uoga Uoga dušo želės yra be SLS ir druskų, tačiau ties tuo visas džiaugsmas ir baigiasi. Apie levandinę Ei, Pupa! dušo želę (ir apie levandinį kūno kremą) rašiau pilną įrašą, ten galite pasiskaityti kur kas plačiau, tik į šiuos nuvylusius produktus įtraukiu ir dar neminėtą, mandarininę Uoga Uoga dušo želę. Iš ties jos vienodos, tik skiriasi kvapai. Šios dušo želės sudėtyje turi nemažai blogojo alkoholio, kuris tikrai sausina odą, konsistencija be galo skysta, beveik neputoja ir ypač levandinė želė turi labai smarkų kvapą. Tikrai nekartočiau ir manau, kad nebepirksiu Uoga Uoga dušo želių, nebent ateityje keisis visa formulė.


Maybelline Colossal Go Extreme blakstienų tušas Leather Black


Išties atrodo, kad išbandžiau beveik visus Maybelline blakstienų tušus, dalis jų neblogi, o kita dalis atsiduria tokio tipo įrašuose. Man labai patinka tankūs, natūralūs tušų šepetėliai, manau būtų patikęs ir šis, jei būtų kiek mažiau pūstas. Dabar dėl didelio šepetėlio ir pūstumo labai sunku padažyti blakstienas nuo šaknų, sudėtinga neišsitepti, o tušas dienos eigoje trupa.


Bioderma Atoderm Levres intensyviai maitinantis ir atkuriantis lūpų balzamas (Restorative Lip Balm)


Nemažai gerų atsiliepimų paskatino įsigyti Biodermos lūpų balzamą, jo sudėtis tikrai nebloga, tad turinti sausėjančių lūpų problemą tikėjausi daug, deja, man jis visiškai nepatiko. Man jis labiau kaip lūpų blizgis negu balzamas, stovi ant lūpų, nesigeria, greitai nusivalo, nėra jokio ilgalaikio drėkinimo.


Million Dollar Tan Mermaid Mousse Extreme savaiminio įdegio putos


Nevertos kainos, nesuteikė norimo efekto, sudėtinga aplikuoti, jeigu skaitėte mano pilną apžvalgą apie jas, žinote, kad minusų tikrai yra ir daugiau!

Ecotools Perfecting Blender Duo


Ecotools kempinėlės taip pat turi savo įrašą ir tiesa sakant po to jas prisiverčiau panaudoti tik vieną vienintelį kartą. Mažoji kempinėlė visiškai nepatiko - per kieta, nemaloni. Didžioji kempinėlė sugeria daugiau produkto nei kitos kempinėlės, truputį kietesnė ir nekokybiška, sutrūkinėjo jau po pirmo plovimo.

Skaičiuojant viską - 11 nuvylusių produktų ir dar tikrai ne visi, tiesiog tuo metu pasitaikę po ranka. Nuvylusių produktų tikrai pasitaiko dažnai, kas tikrai gaila, nes pirkdamos kosmetikos priemones turbūt visada tikimės pačio geriausio ar bent jau neblogo varianto :)

Besame ❤

You May Also Like

2 komentarai (-ų)

  1. Kaip keista, man kaip tik Uogos Uogos želės nesausina odos, tik aišku jos be proto neskalsios, bet kad alkoholio ten irgi nedaug :/

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Žinoma visi mes skirtingi, labai džiugu, jei jums jos tiko :) Man gaila, bet sausino, taip pat ir mano vyrui sausino, o jis praktiškai niekada nesiskundžia prausikliais, bet šitie jam baisiausiai nepatiko 😄 Aš galop sunaudojau tik rankom plauti, tai buvo geriau, bet kūnui man visai nepatiko :)

      Panaikinti