IŠŠŪKIS - MĖNUO SU KAUKE #2 Montagne Jeunesse 7th heaven Tea Tree Sheet Masque

by - 17:24



Toliau tęsiu savo testą mėnuo su kaukėmis, kad išsiaiškinčiau ar jos duoda naudos ar tai tik pinigų švaistymas :) Pirmoji mano išbandyta kaukė buvo bubble, putojanti kaukė, jei neskaitėte apie ją ar plačiau apie mano iššūkį galite rasti tai čia. Antrąją kaukę į testą pasirinkau kiek kitokią, tai lakštinė kaukė, o svarbiausia, kad ji jau mano bandyta ir sakyčiau viena iš mano labiausiai mėgstamų - Montagne Jeunesse 7th Heaven Tea Tree Sheet Masque. 

Aš ją pirkau Eurokos, už 1,79 €. Pirmąją kaukę išbandinėjau 10/31 ir 11/01 dienomis, tačiau su šia kauke kiek nusivėlinau ir naudojau 11/08.

Apie šią Montagne Jeunesse kaukę rašoma : Veido kaukė neaustinės medžiagos pagrindu - tai naujas odos priežiūros būdas. Drėkina, atgaivina ir švelniai vėsina odą. Sudrėkinta arbatmedžio ir metų ekstraktais. Veido kaukė suteikia odai gyvybingumo. Oda lieka švari, gaivi ir švytinti. Tinka mišriai, sausai, brandžiai, normaliai, riebiai veido odai prižiūrėti.

Keisčiausia, kad ant pačios pakuotės angliškai rašoma, kad tai kaukė riebiai ir mišriai odai, o lietuviškame aprašyme surašyti visi odos tipai. Na, šiaip ar taip mano oda prie sausesnių, bet man ši kaukė patinka, tad turbūt yra tiesos. Apie lakštinių kaukių naudojimą nesiplėsiu - manau jis visoms aiškus.


Kaip jau minėjau, šią kaukę esu naudojusi jau ne kartą, tačiau šį kart ją išėmus nustebau. Ant įpakavimo rašoma, kad kaukės dizainas gali keistis ir kiek pirkau šią kaukę jis niekad nebuvo toks, koks pavaizduotas nuotraukoje, tačiau būdavo gan stora balta kaukė su ryškiais žaliais lapais ir augalais. Dabar išėmusi kaukę radau ją visiškai paprastą baltą, plonesnę, kiek permatomą ir sakyčiau didesnę. Džiaugiuosi, kad apart to daugiau skirtumų nepastebėjau.

Ši kaukė kvepia mentoliu, mėtine kramtoma guma ir retkarčiais užsiuodžia kažkoks dantisto kabineto kvapas, bet iš esmės kaukė bent man kvepia tikrai labai skaniai. Deja, manau, kad kiekvienai ši kaukė nepatiks, nes ji turi labai įdomų efektą. Ar kada nors teko teptis vienu iš tų gelių, kuris atrodo ir šaldo ir kaitina odą vienu metu? Kaukės efektas labai panašus. Iš pradžių jaučiasi smarkus vėsinimas, poto lyg ir kaitinimas ir tas jausmas vis miksuojasi. Nusiemus kaukę jausmas, kad oda pažadinta ir labai labai atgaivinta ir šalta (ši kaukė vasarai tobula!). Apart to, kažkokių nerealių pokyčių nėra, galėčiau pasakyt tik tiek, kad būti su šia kauke labai malonu ir ji labai atgaivina.



Montagne Jeunesse kaukės man patinka tuo, kad jie neslepia sudėčių ir iš karto sužymi saugias medžiagas nuo nesaugių. Visa sudėtis lietuviškai : Vanduo, drėkinantis emulsiklis, vidutinio saugumo emulsiklis, gliukozė, ph reguliatorius ir valiklis, hidrolizuotos avižos, minkštiklis, drėkiklis iš raudonųjų dumbliųdrėgmę išlaikanti medžiaga iš mentolio, šaltmėtės ir arbatmedžio aliejai, citrinos rūgštis, drėkikliai - vienas vidutinio saugumo yra iš naftos, kvapiklis (iš eterinių aliejų), dumblių ekstraktas, mentolis, saugus konservantas (iš cukraus), antimikrobinė medžiaga, druska, yarrow gelės ekstraktas, meškauogių ekstraktas, beržų lapų ekstraktas, neorganinė druska, pavojingas konservantas fenoksietanolis, keli saugūs ir vienas vidutinio saugumo konservantas ir fermentas (iš pieno).

Mane sudėtis tenkina, yra keli vidutinio saugumo ingredientai, bet nieko baisaus. Džiugina nemažai ekstraktų ir tikras mentolis, šaltmetė, arbatmedžio aliejus.

Aqua (Purified Water), Glycerin (Plant Origin), PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, Glucose, Sodium Citrate, Coco Glucoside (Plant Origin), Hydrolyzed Oats, Glyceryl Oleate (Plant Origin), Carrageenan, Methyl Pca, Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Oil, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf OilCitric acid, Sorbitol, Propylene glycol, Limonene*, Ascophyllum Nodosum (Algae) Extract, Menthol, Glucose Oxidase (Sugar Origin), Potassium iodide, Sodium chloride, Achillea Millefolium (Yarrow) flower extract, Arctostaphylos Uva Ursi (Bearberry) leaf extractBetula Alba (Birch) leaf extract, Potassium thiocyanide, Phenoxyethanol, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Sorbic acid, Lactoperoxidase (Milk Origin)

Visiškai saugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


Negaliu teigti, kad po kaukės naudojimo mano oda atrodo šimtą kartų gražiau, bet, kad atgaivinta, atvėsinta ir tarsi pažadinta tai tikrai. Ant kaukės pakelio parašytas „me-time“ ir užsidėjus šią kaukę tas mano laikas su ja tikrai buvo malonus. Dabar net ir galvoju, gal kaukės ir neturi duoti wow efektų odai, bet pagrinde suteikti gerą jausmą taip pasilepinant? Skirtingai nuo #1 bandymo kaukės, šią kaukę rekomenduoju jums ir būčiau dėkinga už jūsų rekomendacijas, kokią vienkartinę kaukę išbandyti toliau :)

Besame ❤


You May Also Like

3 komentarai (-ų)

  1. pati nebandžiau, nes nemėgstu veido kaukių, bet pabandyk KOCOSTAR veido kaukes. Jos tokios instagraminės

    AtsakytiPanaikinti
  2. Missha, STARSKIN lakstines kaukes tobulos! Origins kaukes taip pat super

    AtsakytiPanaikinti