Iššūkis - Mėnuo su kauke #3 Gal kam šokolado? Schaebens šokoladinė kaukė

by - 00:38



Sveiki sugrįžę ir šiandien jau trečia dalis mano kaukių testavimo! Vėl gi, primenu, kas dar nesate susipažinę su mano iššūkiu - mėnuo su kaukėmis, paskaitykite apie tai pirmame įraše čia.

Trečiąjam bandymui išsirinkau Schaebens šokoladinę kaukę „Schoko Maske“. Pati stebiuosi kaip taip ilgai ją išlaikiau nepaliestą, nes vos gavusi šios kompanijos siuntinuką ir radusi šią kaukę sunkiai laikiausi neatplėšusi, nes nors ir nelabai mėgstu kaukes, bet dievinu šokoladą!

Jos aprašymas ilgas ir jis skamba taip :

Saldi ir svajingai nuteikianti veido kaukė su šokoladu toms, kurios rūpinasi oda : tinka visų tipų odai, švelniai puoselėja odą ir padeda atsipalaiduoti, skleidžia raminantį kakavos pupelių kvapą, minkština ir švelnina odą, tinka tikroms smaližėms - šios kaukės galima net paragauti! 

Ar žinai, kad šokoladas stiprina laimės jausmą? Kaukės sudėtyje esantis kakavos sviestas puikiai tinka streso išvargintai odai. Kokosų aliejus odą maitina ir saugo nuo žalingo aplinkos poveikio. Nenugriebto pieno milteliai turi daug vitaminų ir baltymų. Oda tampa elastingesnė, švelnesnė ir giliai sudrėkinta. Pasinerk į saldžią grožio procedūrą! Be PEG, silikonų, parafino, dažiklių ir kvapiųjų medžiagų! 

Naudojimas : tolygiu sluoksniu užtepti ant švariai nuvalytos veido odos. Netepti aplink akis. palaikyti 10 minučių ir nuplauti šiltu vandeniu. Naudoti tik išoriškai. 


Jeigu neprabėgote akimis aprašymo greičiausiai pastebėjote mažą nesusipratimą, kad galima paragauti, bet naudoti tik išoriškai :) Na, vėliau pamatysite mano išnagrinėtą sudėtį ir pagal ją manau tikrai kaukės ragauti galima (aš specialiai ir paragavau), nieko blogo ten nėra. Pagalvojus lūpdažių dar ne tiek prisivalgom, o jų dauguma tikrai nėra tinkami ragavimui.

Aš kaukę išbandinėjau 11/15, atidarius ją niekas nenustebino, ji tikrai tamsi kaip šokoladas, tepant ant veido, kaukei prasisklaidžius tas rudumas įgauna kiek ryžumo ir kaukė nebebūna tokia tamsi ar juo labiau ne pilkšva kaip rodo ant pakuotės. Turi kvapą, man panašus į karšto šokolado ar į šokoladinį sirupą, skanus, skonis, beje, irgi primena šokoladinį sirupą. Aš visas tepamas kaukes tepu šepetėliu, tad dėl užtepimo problemų nebuvo, bet kaukė gana lipni ir tiršta, sklaidosi sunkokai, primena medų. Kaukės kiekis didelis - dengiant plonesniu sluoksniu manau būtų užtekę ir dviems kartams. Būnant su kauke nejaučiau kažkokio šaldymo ar gaivinimo jausmo, labiau tiesiog tik tai, kad kažkas yra ant veido. Į šią kaukę sunku buvo pažiūrėti rimtai, ėmė juokas žiūrint į veidrodį, o poto su šiuo aborigėnišku veidu dar nuėjau ir sužadėtinio pajuokint, žodžiu let me entertain you. 


Kaukė ant veido vis pradėdavo stingti, tarsi džiūti, todėl aš vis ją pasklaidydavau. Kaukė tikrai labai lipni, man prie jos prilipo visi priekiniai plaukai, tai jei bandysit užsidėkit kokį lankelį ar susiriškit plaukus :) Po 10 minučių nuėjau jos nusiplaut ir - o vargeli, vėl prisiminiau, kodėl vengiu nuplaunamo tipo kaukių. Atrodė, kad ji kokia atspari vandeniui, visiškai nesiplovė su rankomis tik mozojosi toliau, dėl to ją pradėjau valyti su konjac kempinėle ir buvo kur kas geriau. Nusiplovus veidas buvo labai švelnus, skaistus, gal net labiau įtemptas, bet nepasakyčiau, kad sudrėkintas.


Už sudėtį tikrai galima skirti dešimt balų. Visas iki šiol bandytas Schaebens kaukes lydėjo bent jau kokie nors blogiukai, o čia sudėtis 100% saugi! Hidrolizuotas kukurūzų krakmolas, vanduo, cukrus, pieno milteliaitikrojo kakavmedžio sėklų sviestas, hidrintas kokosų aliejus, hidrintas palmių branduolių aliejus, medžiaga, gaunama iš raudonųjų dumblių, laktozė, lecitinas (odai identiškas ingredientas, skatina odos atsinaujinimą), kakavos sėklų milteliai, rudieji dumbliai, kalcio chloridas, saugus konservantas, druska ir emulsiklis.

Hydrolyzed Corn Starch, Aqua, Sucrose, Lac Powder, Theobroma Cacao Seed Butter, Hydrogenated Coconut Oil, Hydrogenated Palm Kernel Oil, Carrageenan, Lactose, Lecithin, Theobroma Cacao Seed Powder, Algin, Calcium Chloride, Potassium Sorbate, Sodium Chloride, Sunflower Glycerides Citrate.


Visiškai saugūsVidutiniškai saugūsPavojingi

Va tokias pilnai saugios sudėties kaukes norėtųsi matyti visur! Nors iš tiesų bent pradžia labiau primena pieno kokteilį nei kaukę :) Visi ingredientai yra visiškai saugūs ir ji kupina minkštiklių, antioksidantų, žodžiu naudingų medžiagų, kurios pagal sudėtį realiai turėtų drėkinti, raminti, minkštinti odą. Galbūt tas kukurūzų krakmolas kaltas dėl tos drėkinimo stokos, kas čia žino. Taip pat kai kurios medžiagos yra linkę kimšti poras, bet nemanau, kad per tokį trumpą laiką padarys kažkokios žalos, taip pat, nors rašo, kad kaukė hipoalerginė, bet siūlyčiau atkreipti dėmesį tiems, kas labai alergiški pienui, kakavai ar kitiems ingredientams :)

Kaukė smagi ir linksma panaudoti, ypač jei patinka šokoladas ar kakava, labai džiugu dėl tokios saugios sudėties, bet savo veiksmingumu kaukė nieko ypatingo, labiau vidutinė ir dar sudėtingai nusiplaunanti. Jeigu mėgstat pasižaisti galit bandyt, man vėl gi, labiau patiko mano įspūdžiai tepantis kaukę ir žiūrint į veidrodį nei pats kaukės poveikis :) Kokią kaukę rinktis #4 bandymui? Mano sąrašas mintyse jau ilgesnis nei reikia!


Besame ❤

You May Also Like

4 komentarai (-ų)

  1. Laba, norėčiau kitame įraše išgirsti apie šią vieną kurią nors kaukę https://www.google.lt/search?q=Superdrug+Superfruits&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjk6rPI6c_XAhWrBZoKHa1xAMkQ_AUICigB&biw=1366&bih=662#imgrc=U9GRltqJcvFrPM:
    Pati kartais naudoju, tačiau labai įdomu yra išgirsti tavo nuomonė ! P.s. Ją galima rasti Drogo parduotuvėse :))

    AtsakytiPanaikinti
  2. As visoms kaukems, o ypatingai molio pagrindo, nuplauti naudoju muslim cloth/wash cloth, atsiprasau, nesugalvoju lietuvisko atitikmens zodziui, o ranksluostukas kazkaip netinka :)
    Kauke skamba intriguojanciai, bet man reikia poveikio :)
    P.s. Ar Garnier lakstines kaukes bandziusi? Mano akimis visai vertos demesio.
    P.p.s. smagu girdeti, kad ne as viena kosmetika paragauju.... :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikrai pritariu, kažkokios medžiagos naudojimas plaunant tokias sunkiai nusiplaunančias kaukes tikrai labai palengvina procesą :) Garnier lakštinių kaukių nebandžiau ir neplanuoju, bent kelias žiūrėjau, tai sudėtis man nepatiko :)

      Panaikinti