Rasa „Viskas Tavo Rankose“ rankų kremas / Ar vienaragiai išgelbės mūsų rankas?

by - 14:24


Kaip ir ankstesniais metais, taip ir šiais artėjant šventiniui laikotarpiui Rasa išleidžia rankų kremus, kuriuos dažnai pridedame prie kalėdinės dovanos arba gauname patys. Šiais metais Rasa nesikooperavo su kokia nors lietuviška įžimybe, bet, sakyčiau, labai taikliai pasinaudojo vienais iš populiariausių šių metų trendų - vienaragiais, holografiniu spindėjimu (ant įpakavimo vienaragiai holografiniai), palmių lapais ir galaktikos elementais. Prie viso to dar prisideda mėlynai violetinė pakuotė, įnešdama kiek mistiškumo. Mane ta paslaptinga pakuotė ir prigavo, kaip tikiu - užkabins ir daugumą, nes tikrai kažkas ypatingesnio ir naujiškesnio lietuviškoje kosmetikoje. Taip mano rankose ir atsidūrė Rasos „Viskas Tavo Rankose“ rankų kremas.


Jei jūs pamatę galvojate, kad tai naujas kremas, tai turiu jus nuvilti. Tai tas pats mandarinų kvapo kremas, kuris ištisus metus parduodamas paprastoje juodoje pakuotėje. Praeitais metais prieš šventes buvo išleistas su Agnės Jagelavičiūtės citata, dabar atėjo eilė vienaragiams. Bet apart skirtingo dizaino pakuočių kremai tokies patys, visų trijų sudėtys nesiskiria.

Ant  „Viskas Tavo Rankose“ kremo pakuotės pasitinka nedidelis užrašas : „Lašelis avokadų aliejaus, gabalėlis taukmedžių sviesto, dar šiek tiek vienaragių magijos - ir tavo oda švelni kaip sapnas. Stebuklus kuriančios rankos be jokio lipnumo jausmo.“ Na, apie sudėtį pakalbėsiu vėliau, bet ir kaip su praeitų metų kremu, taip ir šių, manau siekiama kiek įkvėpti ir motyvuoti, juk kremo pavadinimą matome kiekvieną kartą paemę į rankas kremą :)

Pats kremas baltas, gan lengvos tekstūros, visiškai neriebus. Turi tikrai stiprų kvapą. Kadangi įvardintas kaip mandarinų aromato kremas, galima tikėtis grynų mandarinų, bet įvardinti visus šio kremo kvapus reiktų kokio kvapų eksperto. Užuodžiu tik kiek to citrusinio, aitraus, mandarinų žievelės kvapo, nes jį beveik numuša kažkoks neišpasakytas saldumas. Kremas tikrai nelipnus, aišku kol įsigeria yra tas lengvas riebumo jausmas, bet lipnių rankų nepalieka, tik blizgias kuriam laikui. Tačiau, kremas duoda tik labai trumpalaikį poveikį. Jį užtepus, po kokių 5-10 minučių kai įsigeria, rankos būna tokios pat sausos, jei ne dar sausesnės. Todėl, sakyčiau, savo paskirties neatlieka, kaip naktinio stalelio atributas gražus, bet kaip kremas nelabai koks.



Sudėtis nėra itin prasta, bet ir pagirti neišeina. Pradžioje vanduo ir minkštiklis, už jo dvi vidutinio saugumo medžiagos, kurių nerekomenduojama naudoti pažeistai odai (ant sutrūkinėjusių, suskilinėjusių rankų), toliau seka įvairios saugios klampumą reguliuojančios medžiagos, mikštikliai ir emulsikliai, sudėties antroje dalyje pasirodo aprašyme minimi avokado aliejus ir taukmedžio sviestas, yra ir silikonų, E, C vitaminų, konservantas fenoksietanolis ir pabaigoje daug kvapų, kurie, kaip žinoma, gali alergizuoti ir erzinti.

AquaGlyceryl Stearate, Ceteareth-20Ceteareth-12Cetearyl AlcoholCetyl PalmitateHydrogenated PolydeceneCaprylic/Capric TriglycerideGlycerinTapioca StarchPolymethylsilsesquioxaneDivinyldimethicone/Dimethicone CopolymerC12-13 Pareth-23, C12-13 Pareth-3Persea Gratissima (Avocado) OilButyrospermum Parkii (Shea) ButterHydroxypropyl Starch PhosphateDimethiconeTocopherolLecithinAscorbyl PalmitateGlyceryl OleateCitric AcidXanthan GumPhenoxyethanolEthylhexylglycerin, Parfum (CitralCitronellolLimoneneLinalool).


Visiškai saugūsVidutiniškai saugūsPavojingi

Rasa „Viskas Tavo Rankose“ kremo kiekis 75ml., pagaminta, žinoma, Biok, Lietuvoje. Kremas ženkliuko kiek laiko nuo atidarymo galioja neturi, bet ant viršaus įspausta 2019 10 tada, tad maniškio galiojimas apie du metus. Kaina be nuolaidų 2.79€.

Jei nežinote kur įsigyti, tai tiesiog visur kur prekiaujama Rasos kosmetika - Eurokos, Drogas, kai kurios Maximos, Rimi ir t.t. Internetu taip pat galima įsigyti iš Biok e-parduotuvės ir iš Eurokos internetinės parduotuvės


Apie pakuotę jau prišnekėjau ir vienu žodžiu galiu apibūdinti ją kaip fainą, tačiau pats kremas bent jau man nesuveikė. Labai trūksta ilgesnio, ne kelias minutes trunkančio drėkinimo ir sausų rankų jausmo panaikinimo, bet to nėra. Taip pat sudėtis nėra puiki, daug agresyvių kvapiklių, suteikiančių intensyvų kvapą, kuris pagal aprašymą turėtų būti mandarinų, bet realiai irgi ne visai taip yra. Yra tikimybė, kad ilgainiui tas kvapas pradės erzinti, nes kaip minėjau jis pakankamai stiprus. Jei jūsų rankos nėra probleminės ir labai sausos tikrai galite šį kremą bandyt, bet kitu atveju aš nesiūlyčiau, nes stovės ir rinks dulkes ant kosmetinio staliuko ar bus pamestas rankinės dugne :)

Besame ❤

You May Also Like

6 komentarai (-ų)

  1. Aš esu pirkusi, kai pasirodė, regis su Agnės citata buvo pirmas, o po to jau paleido reguliarų. Atsimenu tik apgaulę, kad kvapas buvo ne mandarinų, o kažkoks lyg pieniškas su mandarinais :). Ir regis jis man visai patiko tada :). Šiaip smagu, kad lietuviai pagaliau moka padaryt gražias pakuotes. Nes pvz., tiek daug geros/geresnės rusiškos ar lenkiškos kosmetikos su tragiškais pakuočių dizainais, kurie atstumia :)
    P.S. kur dingo galimybė komentuoti renkantis vardas/url?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš net nežinau kuris ten buvo pirmas, maniškis vienaragių pakuotėj pirmas man :) Dėl komentavimo net nežinau - man viskas taip pat, gal nuo naršyklės priklauso :)

      Panaikinti
    2. Nemanau, kad nuo naršyklės, čia jau kokią galimybę įjungi, tokią turim, tiesa, gal aš ir maišausi ir pas tave niekada nebuvo įjungta? Iš pasirinkimų galiu rinktis dabar tik google profilį, tai teko kažkada pasikoreguoti, kad pavardės nerodytų, nes iš vis nuo komentarų susilaikydavau.

      Panaikinti
    3. Aha, tu teisi :) Dabar pataisiau :)

      Panaikinti
  2. Tai tik patvirtina, kad visu zmoniu skoniai skirtingi, as mamos prasymu po puse Vilniaus vazinejau, kol radau jai juodoje pakuoteje - pries isleidziant si, sventiska. Man asmeniskai kremas nieko ypatingo, bet darbe prie klaviaturos susinaudos greit :) Kvapas nuostabus. Dar galeciau prisiekti, kad vienaragiskas kvepia siek tiek kitaip, bet cia gali ir nosies isdaigos buti :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taigi va - skonis draugų neturi :) Maniškis kremas po apžvalgos taip ir stovi nepaliestas, o kai kam galbūt jis pats geriausias kremas.

      Panaikinti