Naujiena iš „Rasa“ - dušo putos / Meilės dušo putų apžvalga

by - 10:00


Išleidusi vienaragių rankų kremą  Rasa nesustojo ir išleido tris dušo putas - meilės, gaivos ir mūzos. Visos jos sukurtos kartu su menininku Algiu Kriščiūnu, puoštos skirtingais jo darbais bei eilėmis. Mane labiausiai sudomino meilės dušo putos, nes jos su makadamijos, argano aliejais ir vitaminų kompleksu, tad pabandymui jas ir įsigijau.




Manau privalu iš pradžių atkreipti dėmėsį ir pagirti idėją meniniais darbais papuošti produktų pakuotes. Tiesa, įdomu kaip paveikslėlis siejasi su putų pavadinimu - meilės, nes atrodo pakankamai vienišokas. Putų pakuotė pakankamai didelė, bet putų kiekis nėra per didžiausias, 200ml. Ant etiketės rašo, kad vienam nusiprausimui užtenka dozatorių paspausti 2-3 kartus, o prausiantis 2 kartus per dieną, putų turėtų užtekti 1,5-2 mėnesiems, taip pat, kad putos tinka greitam, kasdieniam naudojimui duše su ar be kempinės. Mano nuotraukoje putų išspausta tris kartus, jų nėra taip jau daug, bet kiekvienam tas kiekis gali varijuoti dėl prausimosi įpročių, man šio kiekio neužtenka. Putos turi kvapą, jis nėra per daug intensyvus, bet nėra ir lengvas. Tiesa, net nežinau kaip jį apibūdinti, labiausiai tiesiog primena vakarinius moteriškus kvepalus, kartu ir saldus ir aštrus.

Išties, prieš perkant putas reiktų pagalvoti ar jums patinka tokia prausimosi priemonė ar ne (jeigu bandėte), nes skirtingai nuo įprastų, skystų prausiklių, putos besiprausiant nepradeda putoti smarkiau, o tiesiog pradeda dingti. Man niekada nepatiko prausimosi putos, nes man nusiprausus su jomis trūksta švaros jausmo ir šios putos tikrai ne išimtis.


Sudėtis neilga, bet nėra puiki. Ją sudaro vanduo, putas sudarančios medžiagos, valomosios medžiagos, emulsiklis, provitaminas B5, kvepalai, makadamijos riešutų aliejus, argano aliejus, E vitaminas, drėkiklis, citrinos rūgštis ir konservantai.

Sudėtis galėtų būti saugesnė, pavadinime minėti argano ir makadamijos aliejai sudėtyje yra, bet jie į pabaigą, tad jų putose nėra tiek daug. Tas vitaminų kompleksas susideda tik iš dviejų vitaminų - E ir B5, tad pavadinime perskaičius žodį „kompleksas“ tų vitaminų galima tikėtis kur kas daugiau. Pasidžiaugti galiu tik tiek, kad nėra populiaraus konservanto fenoksietanolio ir visiems žinomų ploviklių SLS.

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Polysorbate 20, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Panthenol, Parfum (Amyl Cinnamal, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool), Macadamia Ternifolia Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Tocopheryl Acetate, Glycerin, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Disodium EDTA.

Visiškai saugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


Putų kiekis 200ml., galiojimas išspausdintas data, išties ilgas, galima sakyti du metai. Kaip Rasos priemonė, putos pakankamai nepigios, be nuolaidų kaina 4.99€. Įsigyti galima didžiuosiuose prekybos centruose, Eurokos.

Manau, jeigu jums patinka praustis putomis tada visai verta pabandyti, gal jums patiks :) Kas nelabai mėgsta tokių dalykų, tada siūlyčiau apeiti, nes išties bent „Meilės“ dušo putos nieko ypatingo, o prie minusų dar galiu pridėti sudėtį ir didoką kainą :)

Besame ❤

You May Also Like

0 komentarai (-ų)