Makeup Revolution Ultra Contour veido modeliavimo paletės apžvalga

by - 10:00


Makeup Revolution kontūravimo ir skaistalų paletės greičiausiai vos ne vienintelės tokios biudžetinės paletės, kurias galima nesunkiai įsigyti populiariausiose Lietuvos kosmetikos parduotuvėse. Nenuostabu, kad jos gana populiarios, tačiau ar tik man vienai neaišku ko už tokią kainą tikėtis? Visgi nusikračiau savo skeptiškumo ir nusprendžiau viena iš tokių palečių pratestuoti - tai Makeup Revolution Ultra Contour veido modeliavimo paletė.


Paletė papildomai supakuota į visai gražaus dizaino juodą dėžutę. Pati paletė iš blizgaus plastiko, su užrašais viršuje, kurie lengvai nusitrina, su nemažu veidrodžiu. Paletėje 8 produktai : trys kontūravimo pudros, dvi šviesios, matinės pudros bei trys highlighteriai, iš kurių du yra kepti - vadinami baked.


Nežinau kaip jums atrodo nuotraukos, per telefoną man gerai, bet dabar žiūrint per kompą paletėje spalvos atrodo kiek išbalę, realybėje jos daug tamsesnės, ypač kontūravimo spalvos. Jei ir jums šviesokai rodo, užmeskit akį į Eurokos oficialią šios paletės nuotrauką, ten spalvos kiek arčiau realybės.

Pirmos dvi pudros paletėje yra šviesios ir matinės, viena su rausvu tonu, kita su gelsvu. Išties nežinau ką apie jas ir pasakyt, ant veido su šepetėliu nei viena nepersiduoda, tiesiog jų nematau. Pigmentacija silpna, braukiant per jas su pirštu pasiema turbūt dar prasčiau nei šepetėliu, na, tokios šiaip sau.

Galvojau, kad su kontūravimo spalvomis irgi bus tas pats, bet holy moly - jos tamsokos ir ant šepetėlio persiduoda pakankamai gerai, dėl to lengvai galima prisidirbt padauginus, o man taip pirmą kartą bandant ir nutiko. Pirma (kairiausia) kontūravimo spalva yra neutrali su truputį šilto tono, vidurinė šalčiausio atspalvio ir iš jų visų šviesiausia, o dešiniausia spalva tamsiausia ir turi raudono tono. Visos jos matinės. Labiausiai iš šios trijulės man patiko vidurinė spalva, nors vistiek galėtų būti kiek šviesesnė. Šiaip visos spalvos gan nustebino išsisklaidymu, nėra idealu, bet pasidengia lygiai.



Visi trys highlighteriai, tiesą sakant, nepatiko. Trečias pirmoje eilėje ir paskutinis antroje eilėje (baked) - abu rausvo tono, yra labai silpni, ant veido prastai persiduoda tiek sausu tiek šlapiu šepetėliu. Prieš naudojant betkokius highlighterius šepetėlį šlapinu, kad highlighteris taptų intensyvesnis, bet čia tas nepadeda, pigmentacijos, ryškumo jiems labai trūksta. Ryškiausias ir intensyviausias iš jų yra pats balčiausias, taip pat baked tipo, paskutinis pirmoje eilėje. Jis daug intensyvesnis už tuos du prieš tai aptartus ir būtų visai patikęs, bet jis ledinio šaltumo baltas, toks icy. Tad ledo karalienės įvaizdžiui tiktų, bet kasdienai, bent man, nelabai.


Kodėl Makeup Revolution produktų kainos tokios prieinamos? Viskas puikiai matosi iš sudėties - naudojami pigiausi ingredientai. Paprastų pudrų sudėtį paletėje sudaro pigmentas, talkas, dažiklis, mineralinis aliejus - iš naftos, tirpiklis iš palmių aliejaus (gali kimšti poras), mineralas, rišiklis, silikonas, du konservantai - parabenai ir galimai sudėtyje esantys dažikliai.

Mica, Talc, Magnesium Stearate, Mineral Oil, Ethylhexyl Palmitate, Silica, Polybutene, Dimethicone, Methylparaben, Propylparaben. May Contain: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), D & C RED No. 7 Lake (CI 15850).

Dviejų baked tipo highlighterių sudėtis truputį skiriasi - pigmentas, silikonas, standiklis, tirštiklis ir vėl parabenai bei galimi dažikliai.

 Mica, Dimethicone, Nylon 12, Magnesium Aluminum Silicate, Methylparaben, Propylparaben. May Contain: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499).

Visiškai saugūsVidutiniškai saugūsPavojingi

Sudėtis pigi, beje, priemonės irgi turi tą tipinį, chemikališką pigios kosmetikos kvapą. Ant veido jis nesijaučia, bet pauosčius pačią paletę labai jaučiasi. Iš visos paletės realiai naudočiau tik kelias spalvas kontūravimui, tačiau naudojusi šią paletę beveik visą savaitę jau po kelių dienų pamačiau bėrimus ir spuogelius tose vietose kur aplikavau šiuos produktus. Tęsiant naudoti spuogelių vis daugėjo, tad paletę teko padėti nuošalin.

Gamybos šalis - Kinija. Galioja 12 mėnesių nuo atidarymo. Kaip suprantu bendras pudrų svoris yra 13g, kas reikštų jog viena spalva apytiksliai galėtų būti 1.63g, kas yra tikrai mažokai. Paletę įsigyti galima Eurokos, pilna kaina be nuolaidų - 12.49€ (dažnokai būna -40%), taip pat pigu.lt, šiuo metu ten kaina 9.88€. Šią paletę dar galima įsigyti iš oficialaus Makeup Revolution puslapio (UK). 


Nesakau, kad bers visus, kas tik pabandys šią paletę. Galbūt į ją taip sureagavo tik mano oda. Ši paletė gali būti neblogas variantas toms, kas tą veidą kontūruoja tik kokį kartą į mėnesį ar rečiau. O šiaip, kasdieniam naudojimui tiek sudėtis, tiek patys produktai nelabai. Jei jus ši ar kitos paletės labai domina galbūt prieš perkant pačiupinėkite gyvai, paswatchinkit, pabandykit, gal jums ir patiks. O iš savo pusės labiau siūlyčiau pasitaupyti ir įsigyti kokybiškesnes, geresnes priemones, juk dabartiniais laikais pasirinkimas labai didelis, kam naudoti kažką kas tinka tik iš bėdos :)

 Besame ❤

You May Also Like

4 komentarai (-ų)

  1. Bet jų atskiri highlighteriai ir kontūravimo trio tai to die for!! Bet sudėtis irgi nekokia :/

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Gali būt, jų dar nebandžiau :) O kontūravimo trio kaip atrodo? Tas kur su skaistalais ir highlighteriu? :)

      Panaikinti
  2. Dabar supratau, kodėl iš kelionės grįžau tokia išberta... Turėjau jau seniau šią kontūravimo paletę, bet nesidažau kiekvieną dieną, tik savaitgaliais arba kur į šventę( na suprantat), o dabar po kelionės grįžau su visais išbertais skruostais, užsikimšusiomis poromis. Važiavau į labai egzotišką šalį, tai faktas, kad viską fotigrafavau ir fotigrafavausi, nes labai daug gražių vaizdų, tai nenorėjau atrodyti kaip vaiduoklis, tai ir naudojau kiekvieną dieną dvi savaites. Maniau nuo karšto oro ar maisto kitokio man čia taip, bet pasirodo, kad prisidariau bėdų su pigesne kosmetika.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tai ne visa pigi kosmetika bloga, bet konkrečiai ši paletė iš labai pigių, prastų ingredientų :) Gaila, kad toks dalykas jums kiek kelionę pagadino, bet dabar bus proga kažką naujo nusipirkt :)

      Panaikinti