TOP dekoratyvinė kosmetika 2017

by - 14:30


Na ką, tai su naujais! Kaip visuomet šioks toks šokas kaip greit tie nauji metai atėjo ir praėjo visos šventės. Tačiau, bent man kažkaip malonu prisiminti ir peržvelgti visus praėjusius metus, ką atradau, ką naudojau ir mylėjau labiausiai, tad noriu pasidalinti savo 2017 TOP dekoratyvine kosmetika. Tai tos priemonės kurias atradau arba jos ir senesnės, bet jų tiesiog negalėjau paleisti iš rankų anais metais, jos buvo geriausios, mylimiausios. Užpraeitų metų įraše stengiausi išskirti tik po vieną priemonę iš visų grupių, šiais metais to specialiai nedariau, rodau viską. Jeigu kažkurių kategorijų pasigesite, reiškia nieko ypatingo neatradau arba daugiausiai naudojau tą patį, ką minėjau 2016-ųjų mėgstamiausių įraše


Nors pačios kempinėlės nėra dekoratyvinė kosmetika, bet glaudžiai susiję, nes naudojame jas makiažo aplikavimui, tad negaliu jų nepaminėti. Tai vienas iš didžiausių atradimų, kuris pakeitė visas kitas kempinėles - L'Oréal Infallible Blend Artist Foundation Blender. Buvau pati didžiausia Beauty Blender fanė, bet paskutiniai mano pirktieji buvo kažkokie pasikeitę, mažesni, dėl to norėjau rasti kažką kito. Ir radau. L'Oréal kempinėlės daaaaaug geresnės - daug pigesnės, didesnės, be galo minkštos ir patogios naudoti. Minusas tas, kad jas galima įsigyti tik JAV. Bet jos tiesiog nerealios! Atvežkit ir į Lietuvą, po paraliais!


Nepasakyčiau, kad per visus metus būčiau skyrusi daug dėmėsio makiažo bazėms/primeriams. Realiai jau automatiškai pradėdavau ir užbaigdavau makiažą visiems gerai žinomu MAC Fix+ purškikliu, apie kurį noriu išsamiau papasakoti ir žadu padaryti atskirą įrašą šiais metais, nes be jo nebeįsivaizduoju savo makiažo. Tačiau intensyviai naudojau ir kitą MAC priemonę, Strobe Cream. Jo puiki sudėtis, drėkina odą bei suteikia labai žavaus švytėjimo ir oda atrodo nuostabiai. Apie jį pilną įrašą galite matyti paspaudę čia - Must have makiažo bazė švytėjimui - MAC Strobe Cream.


Praeitais metais kaip favoritę įvardinau Bourjois Healthy Mix Serum, ir tą pudrą tikrai labai naudojau, kaip esu minėjusi, ji man visų laikų favoritė. Tačiau, trys išsiskyrusios iš kitų ir labai prilipusios skystos pudros 2017-aisiais buvo The Ordinary Serum, Wet n Wild Photofocus ir L.A Girl Pro Coverage. Nesenai apie jas pasakojau įraše Top 5 skystos pudros sausai odai, kuris tapo mėnėsio skaitomiausiu, tad nebesikartosiu. Ten rasite ir nuorodas į atskiras šių pudrų apžvalgas.


Nežinau ar kažkada tiesiogiai esu pasakiusi, bet jeigu mokate išskaityti tarp eilučių, iš mano maskuoklių apžvalgų galite suprasti, kad esu iš tos mažumos žmonių, kurie nemėgsta smarkiai maskuojančių, sausinančių maskuoklių. Mėgstu iššviesinančius, bet lengvesnius, drėkinančius, gaivius. Į šią kategoriją patenka abu Bourjois maskuokliai - Healthy Mix ir Radiance Reveal. Labai labai puikūs! Radiance Reveal maskuokliu tepant paakius net jaučiasi lengvas šaldymas ir drėkinimas, Healthy Mix nešaldo, bet tai irgi pakankamai gaivus maskuoklis. Šiek tiek sunkesnis, kiek matinį efektą suteikiantis yra Wet n Wild Photofocus maskuoklis. Jis taip pat buvo labai naudojamas, nes nėra per matinis ir svarbiausia, nesausina. Apie jį pilną įrašą galite rasti čia - Wet n Wild Photofocus maskuokliai - dar vieni pigios kosmetikos perliukai? Visi trys maskuokliai man puikūs kasdienai, o dar ir nėra brangūs.


Ne pirmus metus pas mane karaliauja MAC skaistalai, galbūt todėl, kad, kad ir kiek juos naudočiau jie nesusinaudoja ir atrodo beveik kaip nauji, dėl to naujų skaistalų beveik nebeperku. Iš turimo ketvertuko šiais metais man labai prilipo MAC Mineralize skaistalai, kurių spalva New Romance. Įdomiausia tai, kad juos turėjau jau ir 2016-ais, tačiau beveik prie jų neprisiliesdavau, nelipo ir tiek, o dabar tapo tais go-to, beveik kiekvieną kartą dažantis naudojamais skaistalais.

2017-ais visiškai nebenaudojau tų šaltų, pilkšvų kontūravimo priemonių. Jų vietą užemė bronzeriai, kurių spalva ideali, nei per šilta, nei per šalta. Vienas iš mylimiausių tapo MAC Baiana Bronze iš vasariškos Fruity Juicy kolekcijos - neutralaus tono, matinis, labai minkštas, švelnus ir lengvas naudoti. Apie jį įrašas yra čia, MAC Fruity Juicy kolekcija / Delphic ir Baiana Bronze bronzerių apžvalga. Kitas favoritas, kvapnusis Physicians Formula Butter Bronzeris. Taip pat nuostabus, šviesesnis, turintis subtilaus švytėjimo ir žiauriai minkštutis! Pilna jo apžvalga : Stiprus kvapas ir zefyrinis minkštumas/ Physicians Formula Murumuru Butter Bronzerio apžvalga.


Highlighteriai man viena iš džiaugsmingiausių kosmetikos priemonių ir 2017-ais save labai prasidžiuginau su Kylie Cosmetics biriu King highlighteriu (Highlighteris, kurio pavydėtų ir J Lo - Kylie Cosmetics Ultra Glow (King)) ir Jour Citrine. Abiejų neišėjo paleisti iš rankų, abu labai intensyvūs, tad akimirksniu iš trupučio gali virsti kur kas per daug, bet aš juos tiesiog dievinuuu!


Na, Anastasia Beverly Hills antakių produkcija tai tikra klasika :) Užpraeitais metais labiausiai dievinau jų Dipbrow Pomade, o praeitais Brow Wiz automatinį pieštuką. Lengvas ir paprastas naudojimas, man idealiai tinkanti spalva, ko daugiau reikia? Apie populiariausias ABH antakių priemones galite paskaityti mano įrašą čia.


Išbandžiau tikrai nemažai blakstienų tušų, išsiskyrė tik du, daugelis laikui bėgant nuvylė. Lancôme Monsieur Big irgi kiek vienas iš tų, nes iš pradžių man tikrai labai patiko, tačiau praėjus jau kokiems 4 mėnesiams pasikeitė jo konsistencija, dabar jis ima labai daug tušo ir klampina blakstienas, nors iš pradžių formulė buvo pakankamai sausa. Tačiau nubraukus perteklių jį vis dar naudoju, dažniausiai kartu su Bobbi Brown Smokey Eye tušu. Šis tušas nuostabus, nors dažo pakankamai natūraliai, bet formulė visiškai nepasikeitė nuo pat jo atidarymo, jis nebyra ir netepa. Apie Lancôme tušą įrašą rasite čia, o apie Bobbi Brown - čia.


Akių šešėliai/šešėlių paletės yra vienas iš tų produktų, kurių, rodos, niekad negana. Praėjusiais metais buvo tikrai nemažai jų išleista, tačiau mano mėgstamiausia paletė tapo ta, kurią jau senai turiu susidėjusi pati. Tiesiog į paletę sudėjau įvairiausių kompanijų sau patinkančius vienetinius magnetinius šešėlius, ten tiesiog miksas iš Makeup Geek, MAC, Morphe, Colourpop. Keliaujant tai vienintelė paletė, kurią tempiuosi su savimi, nes turiu viską, ko man reikia. Pavasarį ir vasarą labai naudojau Colourpop kreminius šešėlius indeliuose, labai paprasta, nes nenaudojau net šepetėlių, greit su pirštais pateplioji ir rezultatas puikus. Kita, labai išsiskyrusi ir mylima šešėlių paletė tai Colourpop I Think I Love You (jos apžvalga). Šešėlių kokybė labai labai aukšta, jie pasakiškai pigmentuoti, blizgios spalvos dengiasi kaip šlapios, na tiesiog nuostabus produktas! 


Lūūūpdažiai! Ar kam nors jų gana? Bent man tai niekad! Metų pradžioje pas mane karaliavo skysti matiniai lūpų dažai, ypač Colourpop Midi ir Aquarius 2. Buvo ir taip, kad visą mėnesį jokio kito lūpdažio net nenaudojau, tik vieną iš jų. Taip pat į rutiną greitai įsipaišė ir Anastasia Beverly Hills skysti matiniai lūpų dažai, kurių spalvos Stripped ir Pure Hollywood. Apie juos plačiau galite rasti įraše Jeigu galėčiau pasilikti tik 5 lūpų dažus..  Skirtingai nuo 2016-ųjų, 2017-ais pas mane kelią atgal atrado ir tie įprasti, standartiniai lūpdažiai. Didelis favoritas nuo pat metų pradžios - The Balm Girls Mai Billsbepaid, apie jį pasakojau įraše Mano atradimas : The Balm Girls Mai Billsbepaid. Taip pat daug naudojau ir du matinius MAC lūpų dažus - Baby's All Right bei Stripped. Abu jie iš limituotos Nicki Minaj kolekcijos, kadangi buvo greitai išpirkti įrašo apie juos padaryti nebespėjau. Nežinau ar dar yra galimybė juos atsisiųsti ar nusipirkti užsienyje, tačiau jei rasit labai rekomenduoju griebti šias spalvas - jos matinės, neutralios ir tinkančios bene kiekvienai. Na ir pabaigai metų brand'o metų lūpų blizgis - Fenty Beauty Gloss Bomb. Realiai per visus metus nusipirkau tik du lūpų blizgesius ir su jais, iš viso, turiu gal keturis. Žodžiu ne pati pačiausia jų naudotoja, tai ir blizgiams didelės konkurencijos nebuvo, bet Fenty Beauty blizgis kažkuo išsiskyrė, nes tikrai jį pamilau. Nesakau, jog stebuklingas, tačiau turi patogų aplikatorių, jo šauni, nelipni ir drėkinanti formulė, neturi pavojingų ingredientų ir tikrai jei dabar iš mano keturių blizgių reikėtų pasilikti vieną, pasilikčiau jį. Apie Fenty Beauty blizgį pilną įrašą rasite čia.


Bent man metų pradžioje visuomet labai įdomu skaityti/žiūrėti kitų blogerių metų mėgstamiausius ir kartais gal net kažką nusižiūrėti. Dažnai išbandomų produktų kiekis būna didelis, ypač imant į galvą užsienio blogeres ar youtuberes, tad tie produktai, kurie patenka į mėgstamiausių įrašus tikrai yra labai verti dėmėsio. Šiais metais bus ir 2017 TOP veido, kūno bei plaukų priežiūra, tik kitame įraše, tad laukit! :) Tikiuosi, kad įrašas susiskaitė skaniai ir įdomiai! Kas tapo jūsų 2017 dekoratyvinės kosmetikos mėgstamiausiais? Gal kažkas sutapo? :)

Besame ❤

You May Also Like

2 komentarai (-ų)

  1. Iš kur užsakinėjate L'Oréal Infallible Blend Artist Foundation Blender kempinėlę?:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveiki :) iš walgreens, ulta arba walmart, bet nei viena svetainė į Lietuvą nesiunčia :) galite dar paieškoti ebay.

      Panaikinti