Anastasia Beverly Hills Amrezy highlighteris - divos šedevras ar tiesiog.. kopija?

by - 06:00



Anastasia Beverly Hills (ABH) viena iš tų kosmetikos gigančių, kurios tikrai nebereikia pristatinėti, ir kompanija, kuri bene dažniausiai daro koloboracijas - bendradarbiavimus ties produktais su įvairiomis įžymybėmis. 2014 metais ABH išleido akių šešėlių paletę, kurtą kartu su instagram diva Amrezy, o po sėkmingo pirmojo bendradarbiavimo ir keturių metų jau turime naują šio dueto šedevrą - highlighterį, kuris savo išvaizda pakerėjo daugelį makiažo mylėtojų.


Anastasia Beverly Hills Amrezy highlighteris buvo paleistas į rinką vasario 14-tą, Valentino dieną. Nieko nelaukusi tuomet ir įsigijau, nes po tiek reklamos visur buvo baisu, kad greit bus išparduotas. Daug nuotraukų ir keleta apžvalgų iš youtube buvau mačiusi prieš perkant, bet tai nei kiek nesugadino wow efekto gavus ir atidarius highlighterį! Gyvai jis daaar gražesnis - jo paviršius toks reljefinis, iškilus ir nelygus, su trim didelėm bangelėm ir tarsi smulkiu raštu ant paties highlighterio viršaus, tikrai tai matote ir nuotraukose. Bent man tai turbūt vidaus išvaizda pats gražiausias kosmetikos produktas, kokį kada buvau nusipirkusi. Beto dar didelis pliusas už veidrodėlį ir tai, kad pakuotės viršutinė dalis atsilenkia iki galo, o pati pakuotė kompaktiška ir tvirta.  



Tiek išorinė dėžutė, tiek pačio higlighterio pakuotė juoda, su daug skirtingų šriftų ir aukso spalvos žvaigždutėmis. Pakuotė nėra labai fotogeniška, nes viską atspindi, plius bent man pakuotės išorė kur kas prastesnė nei vidus. Nemanau, kad šiaip pamačiusi atkreipčiau dėmesį, nekvepia 2018-ais, gal net kiek senamadiška ar tiesiog nejaunatviška, man asmeniškai nelabai limpa, bet ką padarysi.



Pati highlighterio formulė ganėtinai įdomi, liečiant pirštais atrodo sausokas ir net toks kreidinis, tikrai nėra minkštas, sviestinis ar slidaus šlapio jausmo highlighteris. Tačiau pigmentacija puiki ir pasiemęs ar pirštais ar šepetėliu duoda smarkų ir intensyvų švytėjimą ir tarsi šlapią efektą, nors jį irgi galima reguliuoti produkto dedant mažiau ar daugiau, bet to lengvo, natūralaus švytėjimo išgauti nelabai išeina. Nėra paties smulkiausio malimo pigmentų highlighteris ir turi šiek tiek didesnių blizgučių. Imant su šepetėliu beveik nepasidaro produkto pertekliaus ir netgi sakyčiau, kad pasiema sunkiau lyginant su kitais highlighteriais, galbūt dėl dar nenuėjusio viršutinio sluoksnio ar tiesiog kietesnės formulės, bet man tai netrugdo, tiesiog reikia ilgiau pamakaluoti šepetėlį.


Ant veido atrodo labai gražiai, užsidėjus daugiau tai tikrai įspūdingas ir akinantis highlighteris! Deja, per nuotraukas viskas nepersiteikia taip pat kaip atrodo gyvai. Pačio jo spalva ganėtinai įdomi ir kaip matote tarp šiek tiek palyginimų realiai neturiu jokio labai artimo atitikmens. Jis tarsi šampaninis - auksinis, bet kartu ir su kažkokiu nepaaiškinamu potoniu. Kiek domėjausi spalva jis pats artimiausias Ofra Rodeo Drive highlighteriui. Tikrai nėra pats šviesiausias highlighteris, nors jis ant veido atspindi baltą spalvą, bet šviesiausioms iš šviesiausių bus tamsokas ir žiūrint į veidą tiesiai atrodys purvinai. Aš naudoju Bourjois Healthy Mix skystos pudros 52 numerį ir padauginus arba dengiant sušlapintu šepetėliu šis highlighteris man tamsokas.



Tiesa sakant, su sudėtimi yra šiek tiek įdomybių. Palyginau ją su kitais savo turimais highlighteriais ir atradau, kad ji bene identiška Laura Geller Gilded Honey highlighteriui. Sutampa absolučiai visi ingredientai, tiesa, kai kurie išsidėstę kiek kitaip. Tą highlighterį įtraukiau į palyginimą, jis kur kas tamsesnis ir jį galiu naudoti tik vasarą jei pasiseka, bet formulė išties panaši. Jau ir sukasi mintyse kaip Amrezy atėjo pas ABH ir tarė : man labai patinka Laura Geller Gilded Honey highlighteris, davai padarom kažką panašaus tik truputį kitokios spalvos? Keista, kad iki šiol dar nekilo jokio skandalo.. 

O šiaip prie sudėties ingredientų neturiu priekabių, ji labai saugi. Sudėtyje minkštiklis ir tirštiklis, skvalenas ir daug kitų saugių minkštiklių ir drėkiklių, islandijos kerpenos ekstraktas, abrazyvas, minkštiklis-konservantas, antioksidantas, vidutinio saugumo tirpiklis - emulsiklis, pigmentai, dažikliai.

CETEARYL ETHYLHEXANOATE, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, SQUALANE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, GLYCERIN, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, CHONDRUS CRISPUS (CARRAGEENAN) EXTRACT, DICALCIUM PHOSPHATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, POLYSORBATE 20, SILICA, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, TIN OXIDE, XANTHAN GUM, MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR (+/-): MICA, IRON OXIDE (CI 77491), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891)

Visiškai saugūsVidutiniškai saugūsPavojingi

Kiekis 9g, pagamintas Italijoje, galioja 12 mėnesių nuo atidarymo. Parsisiųsti galima iš UK puslapių - cultbeauty.co.ukbeautybay.com ir oficialios ABH svetainės, kaina visur 29£, gaunasi apie 33€. Nėra jokių muito ar papildomų mokesčių.


ABH Amrezy highlighteris išties labai gražus ir unikalios išvaizdos. Mane jis sužavėjo ir nepadauginus atrodo labai gražiai ir ant mano pakankamai šviesios odos, bet taip pat kiek pasipiktinau ir sudėties nukopijavimu, tikrai nemanau, kad tai sąžininga ar, kad tai tik sutapimas. Juolabiau, kad ankstesnių ABH Glow Kit highlighterių sudėtys absolučiai skiriasi nuo šio. Nepaisant to, pats highlighteris vertas dėmesio, tiks daugumai odos tonų, tik greičiausiai nepatiks natūralių, be blizgutinių highlighterių megėjoms. 

Besame ❤

You May Also Like

6 komentarai (-ų)

  1. Laukiau šios apžvalgos. Ir jaučiuosi atkalbėta, tiek dėl spalvos, tiek manau iš šepetėlinių swatch'ų, kad formulė man nepatiks :D Ačiū!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. 😄 ir gerai, bo būčiau likusi kalta, kad sulaužiau visokius no buy 😅

      Panaikinti
  2. Aaa! Nu negaliu, man taip patinka Tavo apžvalgos!😍 Be galo išsamios, nuoširdžios ir įdomios🙈 Aprašytos ir spalvos,ir kainos,ir sudėtys - viskas, ko reikia! Visad su nekantrumu laukiu Tavo apžvalgų😊

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nuoširdžiai labai labaaai ačiū! Tokie komentarai didžiausia paskata 😍❤

      Panaikinti
  3. Puiki apžvalga! Norėjau paklausti, koks lūpdažis nuotraukoje!?? Pasakiškai atrodo :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū :) ABH Pure Hollywood ir Maybelline x Gigi Hadid Taura lip lineris :)

      Panaikinti