Bourjois naujiena - Healthy Mix BB kremas / Ar prilygs Healthy Mix senbuviams?

by - 10:00



Na, pagal tematiką įrašas tikrai turėjo būti Valentino dieną, tačiau tai neįmanoma, nes rašau jį jau beveik vidurnaktį, nebent turėčiau keliaujantį laiku DeLorean'ą, bet ir tai tik fantastika. Šiandien noriu pakalbėti apie Bourjois naujieną, kuri atsirado tarsi iš niekur. Bent aš, kad ir tikrai domiuosi kosmetika ir visomis naujienomis apie jį pamačiau tik praeitą penktadienį, iš konkurso Bourjois facebook'e. Kadangi abi Healthy Mix pudrų versijas labai mėgstu, iš karto užsinorėjau pabandyti ir šią. Savaitgalį kaip tik planavau į Akropolį, tad užbėgus į Drogą pamačiau mažą stenduką, kuriame buvo taip pat nauja Bourjois makiažo bazė ir trys atspalviai šio Healthy Mix BB kremo - light, medium ir dark. Apie spalvų pasirinkimo „gausą“ net ir nebekalbėsiu, nes tiesiog net pikta. Light spalva tebuvo likusi viena, o visų kitų buvo po tris, kadangi nebuvo mėginėlių, o spalvos per pakuotę nesimato teko rinktis tik spėjimo būdu. Tad kaip matote pasiemiau 01 Light :)
 

Ant pudros užklijuotas tik mažas lipdukas su pusiau lietuvišku sakiniu apie pudrą, bet daugiau apie ją radau Drogo puslapyje : „Metas atsisveikinti su nuovargio paženklinta, blausia bei blyškia oda ir sakyti “labas” spindesiui! BOURJOIS pristato naująjį BB kremą Healthy Mix, darantį odą gaivią ir spindinčią. Šis BB kremas praturtintas vitaminais C, A, E bei B5, kurie užtikrina iki 24 valandų trunkantį drėkinimą – visai kaip kremas, tačiau maskuoja ne mažiau nei kreminė pudra. Puikiai prie odos prisitaikantys atspalviai išlygina odos toną bei palieką ją gaiviai švytinčią.“ 

Išties, visa Bourjois Healthy Mix linija sukasi apie tą patį - praturtinta vitaminais, žada švytinčią ir gaivią odą, be galo ilgą drėkinimą ir žinoma, visą liniją supa raudona spalva. Kiek kosmetikos produktų turite raudonose pakuotėse? Pas mane su raudonais dangteliais tik ši iki tol buvusi Bourjois  Healthy Mix linija ir dabar jau pilnai raudonoje pakuotėje BB kremas. Lentynose gal ir išsiskiria, bet kartu kažkaip ir bobutiška, lyg būtų kokių 90-ųjų gamybos. Pati jo pakuotė - išspaudžiama tūbelė, analogiška jų ankstesnėms Air Mat bei City Radiance pudroms.   


Su spalva aš nepataikiau, bet tai gera žinia visiškoms šviesiaodėms. Ji daug šviesesnė už Healthy Mix pudrų 52 spalvą. Dažniausiai Bourjois kreminių produktų visi atspalviai būna gelsvi, bet šio BB kremo 01 Light spalva yra neutralesnė, ant mano šilto tono labiau atrodo į rožinę pusę, tik nuotraukoje taip akivaizdžiai kaip gyvai nesimato. 

BB kremas turi lygiai tokį patį gaivų vaisinį kvapą, kurį turi ir kitos Healthy Mix pudros. Jo konsistencija pakankamai įdomi - skystoka, bet kartu ir tiršta, tarsi storesnė, sunkesnė, šiek tiek primena lipalo konsistenciją, tikrai ne tokia serumiška ir lengva kaip tikėjausi. Deja, mano įspūdžiai jį naudojant nėra patys geriausi - sunkokai sklaidosi, veidui padengti reikia pakankamai didelio kiekio (kadangi nesidozuoja sunku tą kiekį apibūdinti), sunkiai geriasi į odą, atrodo tarsi stovi ant jos, kas iš BB kremo gana keista. Maskavimas panašus į Healthy Mix Serum pudros, lengvas - vidutinis, tačiau ant veido jaučiasi sunkiau ir neatrodo taip natūraliai. Nepasakyčiau, kad itin skaistintų ir duotų švytėjimo, bet nėra ir matinis. Taip pat, vietomis ant odos atrodo nelygiai ir cakey, ko iš Bourjois pudros visiškai nesitikėjau, bet nuotraukose atrodo visai neblogai.    


Sudėties niekur nepavyko rasti, tad reikėjo nurašinėti, ir velnias, ji labai ilga! Pavojingas ingredientas tik vienas - tas žymusis konservantas, bet pačioje sudėties pradžioje kiek nerimą kelia vidutiniškai saugus UV filtras (kitose Healthy Mix pudrose apsaugos nuo UV nėra) bei vidutiniškai saugus minkštiklis. Yra visi aprašyme minėti vitaminai (juos sudėtyje paryškinau), tačiau kai kurie tik antroje sudėties pusėje, tad nauda iš jų neaiški.

Sudėtį sudaro vanduo, silikonas, minkštiklis, UV filtras (kaupiasi organizme, galimai toksiškas), emulsiklis, drėkinantis odą glicerinas, drėkiklis, klampumą reguliuojanti medžiaga, vitamino C forma, konservantas, kelios kondicionuojančios medžiagos, silikonas, visokie stabilizatoriai, klampumą reguliuojančios medžiagos, emulsikliai, minėti vitaminai B5, lecitinas, A ir E, tirštikliai, koncervantai, kvepalai, dažikliai.

Aqua, Cyclopentasiloxane, Isononyl Isononanoate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Glycerin, Butylene Glycol, Magnesium Sulfate, Ascorbyl Glucoside, BHT, Bis-PEG/ PPG-14/ 14 Dimethicone, Boron Nitride, Dimethicone Crosspolymer, Disodium edta, Disteardimonium Hectorite, Laureth-7, Lecithin, Mica, Panthenol, Pantolactone, Pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, Polymethyl Methacrylate, Propylene Carbonate, Retinyl Palmitate, Silica, Silica Dimethyl Silylate, Sodium Potassium Aluminum Silicate, Synthetic Fluorphlogopite, Tin Oxide, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Triethoxycaprylylsilane, Vinyl Dimethicone/Methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Xanthan Gum, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Parfum, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499)

Visiškai saugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


Bourjois Healthy Mix BB kremo kiekis standartinis - 30ml, pagaminta Monake, galiojimas 12 mėnesių nuo atidarymo. Pilna kaina Droge 15€, bet iki kovo 4d. su Drogo kortele kaina 12,75€. Aš mokėjau pilną kainą, šiek tiek paankstinau nusipirkt :D


Iš tiesų aš kiek nusivylusi - ir dėl to, kad jis man per šviesus, bet labiausiai dėl pačios formulės. Labai kliūna sunkus išsisklaidymas, stovėjimas ant odos ir tas cakey atrodymas vietomis. Iš mano turimų Bourjois makiažo pagrindų šis kolkas pats prasčiausias/nemėgstamiausias, nors iki šiol su skystomis Bourjois priemonėmis man sekėsi tiesiog idealiai. Jeigu ieškote kažko lengvo - vidutinio maskavimo kur kas labiau siūlyčiau pabandyti Healthy Mix Serum versiją, o šitam dar suteiksiu kelis šansus, bet greičiausiai sakysiu bye bye.  

Besame ❤





You May Also Like

0 komentarai (-ų)