Tuštučiai ir tie, kuriems sakau bye bye #1

by - 06:00


Kol vieni daro project pan ir stengiasi kuo greičiau sunaudoti turimas priemones, aš kartais norėčiau, kad jos niekada nesibaigtų, nes man kai kurie produktai susinaudoja taip greitai, kad kartais atrodo nespėju ir pirkti. Vis kaupėsi ir kaupėsi pas mane tie tuštučiai ir nepatikę/nenaudojami produktai stovėjo spintelėse lyg laukdami šito įrašo. Apie tuštučius bent man įdomu paskaityt ir pažiūrėt, nors jau tikrai nuvalkiotas ir neoriginalus dalykas. Tokio tipo įrašą darau pirmą kartą (bus ir antras skirtas tik dekoratyvui), tad nežinau ar jums bus įdomu. Spręsiu greičiausiai pagal peržiūras :) Jeigu rasiu minimą produktą pirkti internetu, jo pavadinimas bus nuoroda, taip galėsite pasiskaityti plačiau ir žinosite kur rasti pirkti, jei kažkas sudomins.


Batiste Fresh sausas šampūnas (3.99€) - bent šis, būtent tokioje pakuotėje yra mano mėgstamiausias, nes purškia permatomai. Esu nusipirkusi tokį patį Fresh, tik mėlynoje pakuotėje su drugeliais ir jis žiauriai prastas, tad neapsigaukite!

Palmer's Coconut Oil Conditioning Shampoo (4.81€) - šampūno sudėtis lyginant su kitais įprastais parduotuviniais šampūnais pakankamai nebloga, gerai išplaudavo plaukus, gerai putodavo, tačiau kadangi tai ir kondicionuojantis šampūnas, man labai greitai suriebindavo plaukus, negražiai atrodydavo jau po paros. Tad vėliau pradėjau naudoti kojų skutimui ir veikė super gerai - palikdavo jas itin švelnias ir slidžias.

Head&Shoulders Nourishing Care šampūnas su levandomis (5.37€) - dar vienas tų produktų, kuris levandomis nekvepia, nors turėtų. Nesiskiria nuo kitų šios kompanijos šampūnų, plaukus išplauna gerai, bet sudėtis nekokia ir turbūt jau pačios žinot, kad jis nieko ypatingo.

Dar vienas tuštutis tai nesenai aptarta Uoga Uoga Bling Bling plaukų kaukė (6.95€) - labai patiko, paminkštino, sušvelnino, pamaitino plaukus, tačiau abejoju ar kartosiu dėl įraše minėtų išvadų.

Bye Bye sakau Aussie Miracle Moist šampūnui ir kondicionieriui - abu nesunaudoti iki galo. Man labai nepatiko stiprus ir sintetinis vynuogių kvapas, jų gana prasta sudėtis, sausino plaukus, taip pat pilna kaina man atrodo gerokai per aukšta.


Dvi Douglas Les Delices dušo želės (7.99€) - nors susinaudojo maloniai, bet jų sudėtys vienos iš pačių blogiausių. Nieko blogo odai nepridirbo, iš esmės buvo skalsios, gerai putojo, skaniai kvepėjo, bet dėl aukštokos kainos ir sudėties kartoti neplanuoju. Apie jas pilną įrašą rasite čia.

Uoga Uoga Ei, Pupa dušo želė (5.95€) -  ši labai skysta, lengvai putojanti, man kliudė per lengvas putojimas ir per stiprus kvapas. Įkišau į spintelę ir kurį laiką ją pamiršau, bet galop sunaudojau kaip rankų prausiklį ir buvo visai neblogai.


Dove Gentle Exfoliating Nourishing Shower Gel dušo gelis - itin kreminis, nesausinantis, kartu ir nušveičiantis odą prausiklis, turi labai lengvą kvapą, kuris neerzino. Lengvai prieinamas ir nebloga kaina, patiko.

Biok Creamy Body Wash kūno prausiklis (7.49€) - šį jau kartoju, puikios sudėties, nesausinantis odos kreminis prausiklis, neturi kvapo, gerai nuprausia, neturiu jokių priekaištų, tiesiog puikus.

Babe Pediatric Bath Gel dušo želė (10.79€) - vaikiškas hipoalerginis prausiklis, pakankamai švelnus, didelis kiekis, naudojosi ilgai, lyg ir buvo bekvapis, taip pat patiko. 


Genera skystas rankų muilas (3.49€) - nors sudėtis ne auksinė, bet man patiko, kvepia švelniomis levandomis, nesausino rankų odos. O Bye Bye sakau O'papa skystam rankų muilui, jis beveik pilnas, nes neįstengiau jo naudoti dėl per stipraus ir labai sintetinio aviečių kvapo, kurį palikdavo ir ant rankų.


Biok tonikas jautriai, sausai odai (6.99€) - jau pastovus mano veido odos priežiūroje produktas, didžiausias minusas, kad labai greitai išsinaudoja (galbūt dėl pakuotės), jų sunaudojau jau gal 7? Turi tobulą sudėtį ir gaivų, saldžiai metinės kramtomos gumos kvapą, drėkina ir man labai patinka. Jo pilna apžvalga yra čia

Bioderma Sensibio H2O micelinis vanduo (9.95€) - naudoju jį buteliuke su pompa, nes taip naudojasi taupiau, tad nusipirkusi tokioje paprastoje pakuotėje visuomet persipilu. Man pats geriausias, nedirginantis odos, gerai makiažo likučius nuvalantis micelinis vanduo.

Lumene Basic Blue Cleansing Gel veido prausiklis - daugelį metų naudojamas ir kartojamas veido prausiklis. Naudoju tik makiažui nuplauti ir jis tai padaro be problemų, negraužia akių.   

Čistaja Linija veido šveitiklis (2.19€) - kadaise buvo labai populiarius, bet radau užkištą spintelėje. Man nepatiko, nes veidui buvo kur kas per aštrus.


Uoga Uoga Nebijok Pilnaties kūno kremas (9.95€) - pakankamai sunkus ir riebus, labiau kaip kūno sviestas. Man kaip sausiaodei jis šiuo metu pats mėgstamiausias, saugi sudėtis, gerai ir ilgam sudrėkina odą ir palieka ją švelniai kvepiančią levandomis. Kai kam gali būti minusas, kad ilgokai geriasi ir ant sausos odos kartais sunkokai sklaidosi.

Babe 10 Urea Repairing Lotion kūno losjonas (18.67€) - iš šios kompanijos tikėjausi geriau, nors yra ir naudingų ingredientų, bet yra ir silikono, nesaugių kvapiklių. Susigerdavo greitai, bet drėkinimo mano odai buvo maža, kaina gana didelė, tad nebekartosiu.


Dvi Best Damn Beauty lūpų kaukės/balzamai (26$) - patys geriausi ir mylimiausi, didelis kiekis, bet kai per dieną lūpas tepu dešimt kartų susinaudoja kur kas greičiau nei norėtųsi. Naudoju jau n-tąją pakuotę, kuri jau irgi eina į pabaigą, pirksiu ir vėl.

The Ordinary 100% Cold-Pressed Virgin Marula Oil (9.90€) - grynas marulos aliejus, sunaudojau jau antrą, taip pat kartojamas produktas. Apie marulos aliejų apstu teigiamos informacijos, bet kolkas pasigirti įspūdingais rezultatais negaliu, nors užteptas ant odos tikrai ją drėkina ir maitina. Pilną apžvalgą apie jį rasite čia.

Tikiuosi, kad įrašas neprailgo ir nesusiplakė visa informacija. Džiaugiuosi iš namų prametusi kiek šiukšlių ir nereikalingų produktų. Greitai bus ir dalis vien apie dekoratyvinės kosmetikos tuštučius ir tuos, kuriems sakysiu bye bye :)

Besame ❤  

You May Also Like

10 komentarai (-ų)

  1. Man patinka tuštučių įrašai, kartais būna pasikeičia nuomonė, ir šiaip, koncentruota informacija :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Man patinka tokie įrašai. Net pavydžiu, kad greitai viską sunaudoji. Aš nežinau ar per mažai priemonių imu, ar kas yra, bet naudoju šimtą metų. Su plaukų šampūnais net čytinu, panaudoju, kaip dušo želes, bet vistiek kol baigiasi, tai spėju pamatyti kaip kitos tris sunaudoja :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš kai tavo tuštučius paskaitau, tai ir man atrodo, kad viską labai lėtai naudoju 😄🙊

      Panaikinti
    2. Kad ten kartais būna produktai, kuriuos aš naudoju kelis metus :D Va dabar irgi ruošiu tokį įrašą, tai arba miniukai, arba belekiek laiko naudoti. Dekoratyvinės iš viso per gyvenimą tik vieną pudrą kompaktinę sunaudojau ir tušus dar sugebu sudžiovint, nes visus atsidarau. O visą kitą tenka mest, kai dvigubai viršiju galiojimo laiką. Ir čia nuolatos naudojant :)

      Panaikinti
    3. Nu kompaktiniai produktai tai turbūt visiems baisiai lėtai naudojasi.. ir pati esu užbaigusi pilnai turbūt iki kokių 5 priemonių 😄 Su galiojimais irgi turiu tokią pačią problemą :) dėl to labai mėgstu miniukus - ir neatsibosta dažniausiai ir išsinaudoja greičiau 😄

      Panaikinti
  3. Gausu produktų...per kurį čia laiką?Pas mane irgi užsistovi, atsibosta kai kurie, net jei ir labai geri (keista aš)...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oi labai įvairiai! Vieni per pora savaičių sunaudoti, kitiems ir pusės metų reikėjo.. :) Man irgi labai atsibosta produktai! Bet todėl turiu vonioj prisidėjusi po penkias rūšis šampūnų ir prausiklių, kad kasdien nereiktų to paties naudoti 😂

      Panaikinti
  4. Labai patinka tuštučių įrašai - tada labai atsispindi bendra nuomonė apie pačius produktus :)
    Muilo Burbulai

    AtsakytiPanaikinti