Tuštučiai ir tie, kuriems sakau bye bye #2

by - 06:00


Na ką, šiandien kaip ir žadėjau antra tuštučių dalis, skirta vien dekoratyvinei kosmetikai. Ačiū už tarsi tokį šiltą praeitų tuštučių priėmimą, supratau, kad daugeliui patinka, tad šią rubriką tęsiu :) Ir man ir jums šioks toks pailsėjimas nuo įprastų apžvalgų :) Šiame įraše, skirtingai nuo praeito, bus gana nemažai ir tų produktų, kuriems sakau bye bye - tai nesunaudoti produktai, su kuriais atsisveikinu dėl vienokių ar kitokių priežasčių. Jeigu rasiu minimą produktą pirkti internetu, jo pavadinimas bus nuoroda, taip galėsite pasiskaityti plačiau ir žinosite kur rasti pirkti, jei kažkas sudomins.


Lorac Behind The Scenes Eye Primer šešėlių bazei, Maybelline Baby Skin makiažo bazei (9.45€) ir L.A Girl Pro Conceal korektoriui (5.80€) sakau bye bye. Lorac šešėlių bazė yra miniukas, kuris pas mane jau labai ilgą laiką ir jau yra pasenęs. Didelio įspūdžio nepaliko. Su Maybelline Baby Skin poras užpildančia makiažo baze irgi nesusidraugavau, buvo eilinė silikoninė bazė, ar su ar be jos skirtumų nemačiau. O L.A Girl Pro maskuoklį kažkada nusipirkau paraudimams slėpti, bet mažai ir panaudojau, nes paprasčiau man visgi naudoti paprastą maskuoklį. Bet jis pats tikrai nebuvo blogas, gerai pigmentuotas ir lengvai pasidengdavo.

Rimmel Match Perfection maskuokliai (6.99€) - šie maskuokliai tikrai verti dėmėsio iš tų, kas nori lengvo - vidutinio maskavimo. Manau, kad tai labiausiai mano naudota makiažo priemonė apskritai,  kiekvienai dienai man buvo ir yra vienas iš geriausių variantų. Geriausia jį naudoti ties paakiais ir iššviesinimui, nes spuogelių ir kitų problemų jis visiškai nepaslėps. Jeigu paakiai labai tamsūs taip pat reikės kažko smarkesnio, nes kaip minėjau šis produktas pakankamai lengvas, bet tuo man ir patinka - neapsunkina, nesubėga. Kartosiu tol, kol gamins!


L'Oreal Paris Lumi Magique skysta pudra (8.69€) - viena iš man labiausiai patikusių pudrų, tačiau ji jau nebegaminama ir išimta iš prekybos Lietuvoje, kas labai gaila. Pigu.lt yra likę tik gana tamsios spalvos. Šią sunaudojau iki paskutinio lašelio - nesausinanti, greitai susigerianti, natūraliai švytinti, buvo puiki.

L'Oreal Nude Magique Eau De Teint skysta pudra - labai panaši į Pupa Like A Doll pudrą ar Gosh Foundation Drops, labai skysta, silikoninė, paliekanti ant veido tą švelnų, velvetinį jausmą, bet ilgai nesusigerianti, šiek tiek sausindavo. Fizinėse parduotuvėse čia jos net ir nebuvo pirkti. Iki galo neišnaudojau, bet baigėsi galiojimo laikas, tad sakau bye bye ir nei kiek negaila.

Covergirl Vitalist Healthy Elixir pudra (čia jau nuoroda į mano apžvalgą), Lietuvoje pirkti nėra, bet galite įsigyti beveik identišką jai seserinės įmonės MaxFactor Healthy Skin Harmony pudrą. Man netiko spalva ir nepatiko jos suteikiamas efektas, mano odai ji taip pat nelabai patiko, tad atsisveikinu.


Atsiprašau už nuotrauką, daryta naktį, prieš rašant įrašą, norėjau dar įtraukti ir šiuos du produktus. Fenty Beauty Pro Filt'r skystos pudros miniukui nusprendžiau tarti bye bye, nes parašiusi palyginimo įrašą tarp jos ir Catrice pudros daugiau jos taip ir nebenaudojau. Ne man su sausa oda matinės pudros :)

EX1 Invisiwear skysta pudra (14.95€) labai senai buvo be galo populiari Youtube, ir iki šiol dar retkarčiais matau ją. Pati apie ją lyg ir negirdėjau nei vieno neigiamo atsiliepimo, nors per daug apžvalgų ir neieškojau, bet man pačiai ji visai nepatiko. Dengėsi netolygiai, ant veido atrodė labai pudriškai ir sausai, imdavo atsiskyrinėti. Kurį laiką prastovėjusi taip ir sugedo - viena dalis pavirto į kažkokią kietą masę, o kita dalis plūduriuoja kaip vanduo. Bye bye ir į šiukšliadėžę. 


MAC Brush Cleanser šepetėlių valiklis (12.49€) - jau laaabai daug kartų kartojamas, nuolatos jį naudoju šepetėlių valymui, kurį dėka jo atlieku labai greitai ir paprastai :) Apie tai galite paskaityti šitame įraše.

MAC Prep + Prime Fix+ kelioninio dydžio - iš limituoto leidimo kolekcijos, tad kolkas bent pas mus pardavime nebėra, bet galima juos įsigyti pilno dydžio. Jie atskirai - Lavender, Coconut ir Rose kvapų. Apskritai Mac Fix Plus yra pats mano mėgstamiausias purškiklis, kuriuo ir pradedu ir baigiu makiažą, tad kartoju ir kartoju. Patiko ir šie, išskyrus rožių kvapo, nes tiesiog jų kvapo kosmetikoje labai nemėgstu. Atskiras įrašas apie šiuos produktus yra čia.

Tatcha Luminous Dewy Skin Mist (nuoroda taip pat į apžvalgą) - sudėtingas parsisiuntimas į Lietuvą, itin brangi dulksna, po kurios realiai nemačiau skirtumų, nors ji ir labai išgirta, bet tikrai nežadu kartoti. Visgi, buteliuką manau pasiliksiu, nes labai patogu prisipilti kažko kito keliaujant ar šiaip esant reikalui.


Taip ir nesupratau, kodėl daugeliui lietuvaičių taip patiko Maybelline Super Stay Matte Ink (7.19€) skysti matiniai lūpų dažai. Man vieni iš prasčiausių, kokius išvis teko naudoti. Nežinau ar spalva kalta, ar tiesiog jie visi tokie, nes tik šią spalvą bandžiau. Nėra visiškai matiniai, labai ilgai džiūna, ilgą laiką negalima suglausti lūpų nes sulipdo kaip su klijais, nusigumuliuoja, nusilupa, prastokai išsilaiko, o likučius nuvalyti beprotiškai sunku. Tariau jiems bye bye ir džiaugiuosi išleidusi į kitus namus, tikiuosi ten bus mylimesni. Pilną jų apžvalgą rasite čia

L'Oreal Glam Shine lūpų blizgis - taip pat jau nebegaminamas, pasenęs, tad išmetu. Pakankamai daug naudotas, buvo vienas iš mėgstamiausių blizgių, permatomas, nelipnus, suteikdavo tą tarsi stiklinio blizgesio efektą.

NYX Butter Gloss lūpų blizgis (6.79€) - senai nenaudojamas, dėl to taip pat sakau bye bye. Visai nieko, bet neišdildomo įspūdžio nepaliko, nekartočiau.

Du MAC lūpų dažai, Huggable Lipcolour (25.95€) buvo gauti dovanų, nepatiko spalva (Sweet Creation), labai lengvučiai, labiau kaip vazelinas su spalva. Kiti - standartiniai Creme Sheen (20.95€) tipo lūpų dažai (spalva Peach Blossom), naudojau, poto užmiršau ir pradėjo nebepatikt spalva. Abu persikėliau į kitus indelius dėl visa ko, o tuščias pakuotes gražinau į Back To Mac programą.


Keturi antakių/akių produktai - L'Oreal Brow Artist antakių pieštukas (5.04€) bei antakių želė. Pieštukas toks vidutiniškas, kiek nepatiko, kad drožiamas, šiek tiek kietokas. Kadangi turėjau ir ABH priemones tarp jų nublanko ir liko nenaudojamas, sakau bye bye. Brow Artist Plumper antakių želė (5.04€) buvo minėta prie mano 2016 mėgstamiausių produktų, po to ir kartojau. Maniškė rudos spalvos, tikrai neblogai fiksuoja antakius, šiek tiek prideda tankumo. Ne visai tuštutis, bet likutis bus pasenęs, kažkaip pastaruoju metu nenaudoju jokio antakių gelio ir visai nejaučiu reikalo, nes antakiai stovi vietose ir be jo.

Kažkoks Max Factor rudas akių pieštukas, kurio pakuotė apsitrynusi. Buvo velniškai brangus, arti 15 eurų ir tikrai kainos nevertas. Kadangi atsukamas, pastoviai lūždavo, sunkokai brėždavosi. Pastovėjęs sudžiuvo ir nebeduoda visiškai jokios pigmentacijos, keliauja į šiukšliadėžę.

O su Anastasia Beverly Hills Brow Wiz (25.40€) antakių pieštuku liūdnai atsisveikinu, visiškai išnaudojau. Sakyčiau, kad pats mėgstamiausias ir lengviausias naudoti antakių pieštukas. Kadangi turiu dar ir ABH Pomade ir kitą, Brow Definer pieštuką, bandau atsilaikyti vėl nenusipirkusi Brow Wiz, nes noriu išnaudoti tą Brow Definer pieštuką ir naudoti Pomade. Jei nusipirksiu, žinau, kad tie du vėl stovės, tad kolkas bandysiu naudoti juos. Apie visus tris minėtus ABH produktus įrašą rasite čia.


NYX The Curve Liner - įdomios ir nestandartinės pakuotės skystas akių pravedimas. Išties prie naudojimo reikia įprasti, bet produktas dėmesio vertas. Įpratus naudoti lengva, plona plunksnelė, pravedimas ryškios juodos spalvos. Neuždžiuvęs, nors galiojimo laikas labai smarkiai buvo viršytas. Jeigu jums reikia skysto pravedimo, tai siūlyčiau užmesti akį į jį.

Du Too Faced Better Than Sex tušai (19£) - pilnas dydis ir miniukas. Abu išnaudoti! Patys mėgstamiausi mano tušai, niekas daugiau nepadaro mano blakstienų tokių gražių. Turiu dar vieną miniuką, tad jį dabar vėl naudoju :) Įrašą apie šį tušą galite rasti čia


Nusprendžiau, kad nenaudosiu ir nesenai aptartų Colourpop birių higlighterių, nors nufotografau ir vieną, bet visgi bye bye sakau abiem. Viskas su jais puiku, tiesiog man asmeniškai nelimpa spalvos.

Su Makeup Revolution Ultra Countour kontūravimo palete (8.74€) taip pat atsisveikinau. Kokybė man šiek tiek žemoka, naudoti pigūs ingredientai, o panaudojus ilgesnį laiką mane pradėjo berti. Turiu daug žymiai mylimesnių produktų, tad šį išleidau į kitus  namus.  Pilnas įrašas čia.

Iš viso šį kartą sunaudojau/atsisveikinau net su 55 produktais! 31 dekoratyvinės kosmetikos ir 24 kūno priežiūros priemonės, apie kurias rašiau praeitame įraše. Vedama smalsumo paskaičiavau bendrą produktų vertę ir ji preliminariai siekia 495 eurus. Velnias, kokia brangi ta kosmetika :( Kada bus kitas tuštučių įrašas net neįsivaizduoju, pasistengsiu išnaudoti bent 20 produktų. Ačiū, kam neatsibodo skaityti iki galo! 

Besame ❤

You May Also Like

0 komentarai (-ų)