Uoga Uoga Bling Bling - tai serumas, kaukė ar tiesiog kokosų aliejus?

by - 10:00


Ar kadanors esat apsišovę su kosmetika? Kai galvoji, kad perki vienokį produktą, bet nusiperki ne tokį ar ne visai tokios paskirties, o kur dar netyčia paimtas ne tas atspalvis ir kitos problemos... Man būtent taip ir atsitiko su šiuo Uoga Uoga produktu. Kadangi man baiginėjasi ilgą laiką naudojamas ir labai mylimas plaukų aliejukas iš EO Lab ir jo nebėra pirkti ieškojau kažkokios panašios, natūralios alternatyvos. Pagalvojau, kad nesunkiai natūralumo rasiu Uoga Uoga produkcijoje ir benaršant jų svetainėje akis užkrito ties Bling Bling - natūralaus serumo su kokosų aliejumi plaukų galiukams stiprinti. 

Perskaičiau aprašymą - „Lašelį šio serumo tepkite ant švarių sausų ar drėgnų plaukų galiukų. Galite naudoti ir kaip plaukų kaukę: užtepkite didesnį kiekį ir palaikykite 20 minučių, paskui, naudodami šampūną, nuplaukite“, priemonė nuotraukoje atrodė kaip aliejinė, skysta, gelsvai permatoma, tad pamaniau, kad tai gali būti puikus plaukų aliejukas ir įsigijau.


Gavusi šį „serumą“ nustebau ne vien dėl pačio produkto tekstūrinių skirtumų, o ir dėl aprašymų. Bling Bling ant pakuotės buvo apibūdinama jau kaip natūrali plaukų kaukė su kokosų aliejumi ir apie serumą ar naudojimą ant plaukų galiukų nebuvo nei žodžio. Hmm, pagalvojau, kad turbūt vistiek galiu naudoti kaip aliejuką ant išplautų plaukų galiukų. Deja, bent man neišėjo nes iš karto suriebindavo ir apsunkindavo plaukus.

Grįžtant prie mano minėtų tekstūrinių skirtumų, jau pamačiusi indelį nesupratau bajerio. Tikėjausi skysto, gelsvo aliejaus, o iš pažiūros gavau baltą, kietos konsistencijos produktą, kuris tiesiog atrodo kaip kokosų aliejus! Toks pats kietas, pakabinus su pirštais nuo šilumos delne suskystėja. Kvapas irgi toks pat kaip kokosų aliejaus, gal užsiuodžia minimaliai citruso. Kadangi naudojimas vietoj serumo neišdegė, naudojau kaip plaukų kaukę. Užtepdavau ant plaukų maždaug valanda iki galvos plovimo. Ir kaip bebūtų keista, tokio aliejinio pobūdžio plaukų kaukė man labai patiko - lengvai išsiplovė šampūnu po vieno plovimo, o po jos plaukai tapo labai minkšti, švelnūs, lygesni, žvilgantys, tarsi sveikesni. Kadangi iki tol nenaudojau plaukų kaukių turbūt bent gerus pora metų, iš karto pastebėjau skirtumą plaukuose prieš ir po, ir rezultatas man labai patiko! 


Kaukės kiekis labai nedidelis - 50ml, tad man jos užteko 4-5 kartams, negailint, bet kaukę dedant beveik tik nuo ausų iki plaukų galiukų. 

Sudėtis kukli - ekologiškas kokosų aliejus, ricinų bei morengų aliejai, E vitaminas, citrinų eterinis aliejus ir kvapiklis, kuris įeina į jo sudėtį. Apie kokosų aliejų yra ir puikių, bet yra ir kontraversiškų atsiliepimų, kad gali sausinti, apsunkinti plauką. Na kaip ir apie beveik viską vieningos nuomonės nėra, bet bent aš po šios kaukės supratau, kad mano plaukams jis tinka. 

Cocos Nucifera Oil (kokosų aliejus)*, Ricinus Communis Seed Oil (ricinų aliejus), Moringa Oleifera Seed Oil (moringų aliejus), Tocopherol (vitaminas E), Citrus Medica Limonum Peel Oil (citrinų eterinis aliejus)*, Limonene**. *Išauginta ekologiniame ūkyje. **Įeina į eterinių aliejų sudėtį.

Visiškai saugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


Galiojimas priklausys nuo pirkimo datos, maniškis buvo beveik metai, bet naudojau kiekvieną kartą prieš plaunantis plaukus, tad susinaudojo itin greitai. Šios kaukės 50ml kaina 6.95€, įsigyti galima uogauoga.lt, jų salelėse ir kai kuriose Rimi. 

Kadangi kaukės pagrindą sudaro kokosų aliejus ir visa konsistencija tokia pati, nusprendžiau, kad protingiau ir pigiau išeina pirkti gryną, paprastą kokosų aliejų, nes esu beveik tikra, kad efektas bus toks pats. Jį jau esu užsisakiusi ir prie to paties prigriebiau ricinų aliejaus, kuris šioje kaukėje eina antru numeriu, tad bandysiu miksuotis ir susikurti kaukę pati. Jeigu jūsų plaukams tinka kokosų aliejus tuomet patiktų ir ši kaukė - aš net džiaugiuosi dėl savo to įžangoje minėto apsigavimo, nes turbūt niekad nebūčiau kažko panašaus išbandžiusi, o dabar labai džiaugiuosi akivaizdžiai gražesniais plaukais!

Besame ❤ 

You May Also Like

2 komentarai (-ų)

  1. Aš ne į temą, gal, bet kraunuosi iherb krepšiuką ir prisiminiau vieną produktą, kurį bandžiau prieš šimtą metų:
    https://www.iherb.com/pr/Giovanni-2chic-Ultra-Sleek-Hair-Body-Super-Potion-Brazilian-Keratin-Argan-Oil-1-8-fl-oz-53-ml/43360
    Šis aliejukas be silikonų, bet aš pamenu man labai patiko kadaise, nes labai panašus į silikoninius. Galvoju pakartosiu prisiminimui ir įsitikinimui, kad dar patinka, o tuo pačiu parodysiu jei vis dar ieškai kažko.

    AtsakytiPanaikinti