Garnier Moisture+Relaxing levandinės veido kaukės apžvalga

by - 06:00



Mano iššūkis mėnuo su kauke pasibaigė jau lapkričio gale, o paskutinę kaukę naudojau tik gruodį, tad nors vis dar save laikau neypatinga kaukių megėja, bet kažkodėl jų pasiilgau. Tad parduotuvėje prigriebiau šią Garnier Moisture+Relaxing kaukę. Į tokio tipo ankstesnes Garnier kaukes nežiūrėdavau, nors buvo labai populiarios įvairios Aqua Bomb, bet manęs netenkino jų sudėtis. Ši kaukė lyg ir naujiena, tad mano dėmesį atkreipė ir todėl, bet pagrinde - dėl levandų. Iš tų visų augaliukų levandos yra bene mano mėgstamiausios ir nesu labai ramus žmogus, tad esu linkusi tikėti, kad jos turi kažkiek atpalaiduojančių savybių. Peržvelgiau sudėtį, nepasirodė baisi, tad nusipirkau ir.... tuomet dvi savaites neprisiverčiau panaudot!


Apie kaukę labai daug nerašoma, o ir rašoma ne itin aiškiai, iš esmės ji turi intensyviai sudrėkinti, atpalaiduoti, mažinti nuovargio požymius, padaryti odą tolygesnę. Rašoma, kad koncentracijos prasme ši kaukė yra lygi visos savaitės drėkinamąjam serumui. Kaukė lakštinė ir yra papildomas nulupamas sluoksnis, kas šiek tiek erzina, nes kuo paprasčiau ir mažiau žingsnių reikia norint užsidėti kaukę, tuo geriau. Kaukė tikrai puikiai sudrėkinta, labai šlapia, pakankamai plona, tik dizainas galėtų būti ir geresnis, iškirptos angos akims ir lūpoms man buvo kiek mažokos, o pati kaukė šiek tiek didoka, bet nebuvo labai nepatogu, neslydinėjo ir laikėsi gerai. Didžiausias nusivylimas buvo tas, kad levandų kvapo nė su žiburiu buvo neįmanoma rasti, kvepia panašiai taip kaip ir Garnier veido kremai.

Būnant su kauke pagrinde jautėsi tik vėsinimas, nusiemus - veidas liko šaltas ir labai šlapias, su daug to serumo likučių. Kadangi nusiplauti nereikia, įtrynus į veidą tas serumas susigėrė per pora minučių ir paliko labai lipnų veidą. Iš esmės - neblogai, jautėsi sudrėkinimas.

Sudėtis, kaip minėjau, nėra tokia baisi palyginus su ankstesnėmis jų kaukėmis. Toli gražu nėra ideali, bet be puokštės parabenų. Ją sudaro vanduo, propileno glikolis - tirpiklis ir drėkiklis iš naftos, drėkinantis odą glicerinas, hidrogenizuotas ricinos aliejus, rišiklis, pH reguliuojanti medžiaga (gali būti toksiška, erzinti akis), hibridinių levandų aliejus, drėkiklis ir hialurono rūgštis, dar daugiau įvairių drėkiklių, pabaigoje keli rišikliai, konservantai, kvapikliai.

AQUA, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PVM/MA COPOLYMER, POTASSIUM HYDROXIDE, LAVANDULA HYBRIDA OIL ,GLYCERYL ACRYLATE/ACRYLIC ACID COPOLYMER, SODIUM HYALURONATE, p-ANISIC ACID, MANNOSE, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE, HYDROXYACETOPHENONE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, XANTHAN GUM, PHENOXYETHANOL, LIMONENE, PARFUM.

Visiškai saugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


Kaukės kainos, deja, nebeatsimenu, bet nėra labai brangi. Tikrai nepasakyčiau, kad ji buvo kažkas tokio nuostabaus, jog visiems dabar reiktų lėkt pirkt, bet blogai irgi nebuvo. Jeigu norėčiau kaukės ir būčiau kokioje Maximoje, kur pasirinkimas nėra pats didžiausias, manau tikrai prigriebčiau ir kartočiau dar kartą, bet iš esmės labai daug neprarasit ir jos nepabandę. Tarp kitko, galbūt esate pastebėję kokių nors kitų kompanijų veido kaukių su levandomis? 

Besame ❤

You May Also Like

0 komentarai (-ų)