Gosh Growth Serum blakstienų augimą skatinantis serumas / Įspūdžiai po 2 mėnesių naudojimo

by - 06:00



Ieškant įspūdingą efektą suteikiančių geriausių tušų ir pastaraisiais metais taip išpopuliarėjus įvairiems blakstienų priauginimams ir laminavimams aišku ko nori moterys - ilgų, tankių ir gražių blakstienų. Tačiau įvairūs blakstienų augimą skatinantys serumai man visada atrodė nustumti į šoną, ir klausiu savęs - per daug darbo, baisu naudoti, per brangūs ar neveiksmingi? Nors aš mėgstu išbandyti daug produktų, bet ir pati blakstienų serumo niekada nebuvau bandžiusi, kažkada tik tepliojausi ricinų aliejumi, bet greit nusibodo. Tačiau per Kalėdas gavau gerai žinomos danų kompanijos Gosh Growth Serum blakstienų serumą ir įdėjusi į jį daug vilčių naudojau ištisus du mėnesius - juk kas nenorėtų pradėti naujų metų su super duper blakstienomis?


Šį serumą Gosh siūlo naudoti ir ryte ir vakare, galima juo padažius akis laisvai teptis tušu ir kitais įprastiniais produktais. Teigiama, kad Growth serumo sudėtyje yra du aktyvūs ingredientai : SymPeptide Xlash (10%) ir Follicusan (5%), kurie skatina blakstienų augimą ir tankį. Ant pakuotės rašoma, kad pokytis jau turėtų matytis vos po 2 savaičių naudojimo! Išties, kaip matysite žemiau, serumo sudėtis beveik saugi, o tai turėtų būti svarbiausias kriterijus renkantis blakstienų serumą. Nenaudokite serumų, kurių sudėtyje yra ingredientas bimatoprost - tai pagrindinis vaistas gydant akių gliaukomą, kuris jai nesant sukelia chronišką akių sausumą ir gali sukelti laikinus arba ilgalaikius regėjimo sutrikimus, raudonį ir perštėjimą, patamsinti akies voko ir net pakeisti vyzdžių spalvą. Būkit atsargios, nedėkit bet ko ant akių!

Gosh blakstienų serumas tokioje tipinėje blakstienų tušo tubelėje, tačiau aplikatorius ne įprasto tušo šepetėlis, o nedidelė balta plunksnelė. Labai patogu su tokiu aplikatoriumi patepti blakstienų augimo liniją, kartais perbraukdavau ir per visą blakstienų ilgį. Produktas beveik bekvapis ir nuo pat pirmo užtepimo nesukėlė jokių problemų. Buvo net netyčia patekę į akį ir nieko :) 


Kadangi blakstienų serumai pas mane niekad neegzistavo, labai sunkiai sekėsi serumą įsipaišyti į rutiną net kokias geras tris savaites. Būdavo, kad pasitepu ryte, bet pamirštu vakare arba atvirkščiai, o kai kuriomis dienomis išvis apie jį pamiršdavau. Poto jau įsivažiavau. Po kokio gero mėnesio naudojimo, vieną dieną, rodos staiga pamačiau skirtumą, pasirodė, kad blakstienos tikrai paaugusios ir tankesnės, bet pfff, tai tik placebo efektas :) Rodau jums prieš ir po, pabūkit pačios teisėjais - aš nematau jokių skirtumų, ar matot jūs? 



Vienintelis mano pastebėjimas bent tas, kad valantis akis su vatos diskeliu niekad nebepastebiu iškritusių blakstienų, bet realiai niekada jos nebuvo labai linkę slinkti.


Sudėtis, kaip minėjau tikrai nebloga ir beveik saugi - vanduo, peptidas, pieno baltymai, odai identiškas drėkiklis, antistatikas, minkštiklis, antioksidantas, glicerinas, laktozė, pieno rūgštis, denatūruotas alkoholis - dirgina akis, sausina odą ir plaukus, reguliuojantis pH ingredientas, citrinos rūgštis, rišiklis, druska, konservantas.

Aqua\Water\Eau. Myristoyl Pentapeptide-17. Milk Protein\Lactis Proteinum Extract. Inositol. Panthenyl Ethyl Ether. Ethylhexylglycerin. Acetyl Cysteine. Acetyl Methionine. Glycerin. Lactose. Lactic Acid. Alcohol Denat.. Sodium Citrate. Citric Acid. Hydroxyethylcellulose. Sodium Chloride. Phenoxyethanol.

Visiškai saugūsVidutiniškai saugūsPavojingi

Serumas galioja 6 mėnesius nuo atidarymo. Kiekis apie 6ml, išties jo sočiai, galbūt net užtektų visam pusmečiui tepant blakstienas tiek ryte tiek vakare. Pagamintas Danijoje. Įsigyti yra Eurokos, pilna kaina 12.90€, įrašo rašymo metu jam taikoma -39% nuolaida, tad šiuo metu kaina 7.87€.


Kadangi mes visi skirtingi, vieno pratestavusio žmogaus yra per mažai tokio tipo produktui, kad galėčiau teigti, jog jis niekam tikęs. Galbūt potencialo jis turi, sudėtis visai gera, na, bet ant manęs kažkodėl lyg ir nesuveikė? Ypač kai Gosh vos ne garantuoja matomą efektą vos po 2 savaičių naudojimo, o aš naudojau du mėnesius. Jei kažkas iš skaitytojų jį bandė, bando ar ketina bandyti - pasirodykit su savo rezultatais, gal jums suveikė geriau? 

 Besame ❤

You May Also Like

4 komentarai (-ų)

  1. Idomu butu sio apzvalga:
    https://www.carolina.lt/product-page/blakstienų-kondicionierius-revitalash-advance

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jis turi mano minėtą ingredientą Bimatoprost, tik jis pažymėtas sudėtyje kaip Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide. Tikrai nebandysiu jo :)

      Panaikinti
  2. Panaši sudėtis kaip Miralash iš blakstienuserumas.lt

    AtsakytiPanaikinti
  3. Labutis labai norėjau pasidalinti Gosh serumu blakstienoms perskaičius straipsni kad jis nelabai veiksmingas bet saugus vilčių jokių nedėjau bet.... po cheminio dažymo namie po kelių dienų pradėjo kristi blakstienis masiškai nežinojau ko griebtis nusipirkau šį serumą iš eurokos ntikiu iki šiol,naudoju mėnesį ataugo ir taip greit nors mano blakstutės ir taip tankios buvo bet labai patenkinta.

    AtsakytiPanaikinti