Naujiena - Green Feel / Aš Ikona drėkinamasis kūno kremas arba pasiflorai 2

by - 06:00


Lietuviškos kosmetikos naujienas man visuomet smalsu išbandyti, nes ne taip dažnai jų ir būna. Nueini į parduotuvę ir atrodo vis tas pats ir tas pats, o naujos priemonės kaip ir visi nauji dalykai sukelia kiek entuziazmo :) Su Green Feel kosmetika, deja, mano patirtis mažytė, bet nekokia - trys jų gaminti produktai man visiškai nepatiko. Tačiau surizikavau išbandyti dar vieną jų gamintą produktą, Aš Ikona kūno kremą, ir kaip sakoma, ketvirtas kartas garantuoja, o šiuo atveju ketvirtas produktas man pagaliau visai pasiteisino.


Tiesa sakant, aš ir nežinau ir nesuprantu kas slepiasi po „Aš Ikona“, ar tai tiesiog Green Feel ir Aš Ikona žurnalo-puslapio-ženklo bendradarbiavimas, ar Aš Ikona jau virto prekiniu ženklu, kurį tiesiog gamina Green Feel, o gal dar yra ir kitokių variantų? Nors ant pakuotės rašo, kad daugiau info galima rasti ikona.tv/cosmoway.lt, bet jos nėra. Turbūt paslaptis :)

Pačio kremo pakuotės dizainas man gražus - šiuolaikiška ir minimalu. Kremas išspaudžiamoje tūbelėje, kuri labai minkšta, tad išspausti produktą lengva, bet ji greitai ir susilanksto, susimaigo, tad jau po kelių naudojimų pakuotė praranda tą prekinę išvaizdą. Ir bent maniškio kremo uždengtukas kartais kažkodėl labai sunkiai užsidaro, bet tai tik maži nepatogumai.


Kremo pristatymo pradžia ant pakuotės labai labai smarkiai erotiška, kad net juokinga, Mamma Mia nonsense. Kiek žemiau suteikiama informacijos apie patį kūno kremą. Jis turi drėkinti ir maitinti, praturtintas migdolų, simondsijų aliejais, D-pantenoliu, hialurono rūgštimi. Teigiama, kad kremas rūpinasi odos drėgmės balansu, maitina, padeda išsaugoti stangrumą, minkštumą ir puoselėja odos grožį. Dar, kad suteikia ypač malonius pojūčius ant odos - greitai susigeria, nepalieka lipnumo jausmo, o ką jau kalbėti apie tą nuostabų pasiflorų aromatą.

Iš tiesų, kremas kvepia laaabai skaniai ir gaiviai, man atrodo, lygiai taip pat kaip ir prieš daug laiko išleistas Ikonos rankų kremas, nors kvapas visada subjektyvus dalykas, bet turbūt daug kam turėtų patikti, nes nėra per intensyvus ir ilgai nesijaučia, toks gana nestandartinis, juk pasiflorai. Tik ilgainiui atsibosti irgi gali :) Pats kremas labai tirštas, lengvai galėtųsi vadinti ir kūno sviestu. Išsispaudžia baltai permatomas ir toks matinis, kad labai primena tas silikonines, matines makiažo bazes.


Pati reikšmingiausia dalis, kaip gi jis veikia ant kūno ir ar tikrai toks maloningas kaip rašoma? Iš tiesų, mano įspūdžiai teigiami. Užtepus ant odos jis veikia tarsi šaldomasis kremas, tikrai šaldo ir vėsina, nors gal žiemą tai ne idealu, bet įsivaizduoju kaip būtų nuostabu teptis juo vasarą :) Keista, kad to neminima aprašyme, nes net neatsimenu ar kada esu naudojusi tokį vėsinantį kremą. Taip pat tai vienas iš lengviausiai pasiskirstančių kremų ant sausos odos, o ir reikia nedidelio kiekio, tai irgi pliusas. Aprašyme nemeluojama, jog kremas greitai susigeria ir nepalieka lipnumo, galiu patvirtinti, kad taip ir yra. 

Tačiau, sausai odai, ypač tokiai kurią niežti ir tempia šio kremo galingumo bus per maža, jis per lengvas. Dėl tokių žvarbių orų ir suintensyvėjusio šildymo kambariuose mano oda labai sausa ir tokiu atveju šiuo kremu turiu teptis vos ne kas penkias minutes, nes susigeria ir vėl tempia odą. Bet kai oda dar tokia sausa nebuvo kremas tiko puikiai.


Sudėtis nebloga, bet trūkūmų yra. Tikrai yra visi aprašyme minimi aliejai ir kiti dalykai, bet ta pati hialurono rūgštis, alijošiaus ekstraktas, vitaminai jau antroje sudėties pusėje, tad jų sudėtyje nebus taip jau daug. Pavyzdžiui, sudėtyje yra vienas silikonas, kuris aukščiau už šiuos ingredientus. Tad ant kremo pakuotės vietoj užrašo su hialurono rūgštimi ir alavijų ekstraktu laisvai galėtų būti užrašas su vandeniu ir silikonu. Klausimas kas pirktų? Sudėties gale kiek nerimo įneša tirštiklis, kuris galimai toksiškas ir konservantas fenoksietanolis. 

Pilna sudėtis : Vanduo, drėkinantis odą glicerinas ir odos apsauginį sluoksnį atstatantys kaprilo/kaprio trigliceridai, minkštikliai, emulsikliai, migdolų, simondsijų sėklų (jojobos) aliejai, silikonas, riebusis alkoholis (veikia kaip minkštiklis, nesausina), hialurono rūgštis, alijošiaus lapų ekstraktas, vitaminai B5 ir E, už jų tirštiklis - minkštiklis, jis sudaro plėvelę ant odos ir yra galimai toksiškas, kvepalai, konservantas fenoksietanolis ir kitas, saugus minkštiklis-konservantas.

Aqua, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Dicaprylyl Ether, Glyceryl Stearate SE, Hydroxystearyl Alcohol, Hydroxystearyl Glucoside, Prunus Amygdalus Dulcis (Almond) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Sodium Polyacrylate, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Visiškai saugūsVidutiniškai saugūsPavojingi

Kremo kiekis nei didelis nei mažas - 150ml, naudojasi taupiai. Pagamintas Lietuvoje. Galiojimas priklausys nuo gamybos datos, nes yra atspausdinta data, maniškė 2019 12, tad galioja beveik du metus. Kaip kremui tikrai ilgai. Pilna kaina 5.99€. Aš pirkau Maximoje, mačiau, kad yra ir Droge, tad galbūt jau bus ir daugelyje parduotuvių.


Aš Ikona drėkinamasis kūno kremas tikrai turi ir pliusų ir kiek minusų, viską jau perskaitėt, tad nebekartosiu jų. Nekaprizingai, normaliai odai tikrai turėtų būti tinkamas, tik sausai ar labai sausai, kaip minėjau jo veiksmingumo bus per mažai. Gal ir jūs jau bandėte? Kokios nuomonės?

Besame ❤


You May Also Like

5 komentarai (-ų)

  1. Su vandeniu ir silikonu :DDDDD taip sujuokino, bet realiai gi tai irgi tiesa

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. 😄 va būtent. Lietuviškos kosmetikos gamintojai apskritai labai linkę pabrėžti su kuo tas produktas yra, net jei tos puikios medžiagos sudėtyje ir krislelis. Ant užsienio produktų pakuočių kaip tik retai tą pamatysi :)

      Panaikinti
  2. Mano mėgstamiausias rankų kremas visuomet būdavo Loccitane su taukmedžiu. Bet dabar pasižiūrėjau ingridientus, taip pat yra dėl ko priekaištauti. Gal būt turite savo favoritą su saugesne sudėtimi?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Realiai aš naudoju Uoga Uoga levandinį kūno kremą viskam, nes išskirstymai skirtingoms kūno dalims skirtingi kremai man atrodo visiškai nebūtini 😄 tik aišku jis ilgėliau geriasi. Dar neblogas iš Deciem gamintojo, The Chemistry Brand rankų kremas. Sudėtis būtų ideali, bet yra kvepalų ir tas konservantas fenoksietanolis :)

      Panaikinti
    2. Būtinai pasižiūrėsiu abejus! Aš dabar Nuxe aliejum viską tepu ir tuomet EO tą rusišką(?) kūno sviestą nusipirkau, tik labai greitai jis naudojasi :D

      Panaikinti