Anastasia Beverly Hills Soft Glam šešėlių paletės apžvalga

by - 06:00


Kai kas labai laukėte šios Anastasia Beverly Hills (ABH) Soft Glam paletės apžvalgos, o aš irgi nekantravau ją rašyti. Tik kai pradėjau galvoti ką apie ją pasakyti, supratau, kad nelabai turiu ką, nes jos formulė analogiška mano aprašytai ABH Modern Renaissance šešėlių paletei, o visos turbūt ir taip žinote, kad ji gera. Kad nenurašinėčiau visko tiesiog copy paste, siūlau paskaityti tą įrašą, nes apie formulę galiu pasakyti beveik tą patį - puikiai pigmentuota, gerai ir lengvai sklaidosi, kiek biri. Tad ši apžvalga bus kur kas subjektyvesnė ir daugiau vaizdinė. 


Paletė atrodo analogiška Modern Renaissance, tik vietoj rausvo viršelio čia toks gelsvas - garstyčių spalvos. Pridėtas toks pats šepetėlis, paletė kartoninė, su veidrodėliu, užsidaro magnetu. Žodžiu apart spalvos nieko daugiau nepakeitė :)




Kai tik pamačiau pirmąsias šios paletės nuotraukas instagram ir pirmus reklaminius įvaizdžius, kurių dauguma buvo švelnūs nuotakų makiažai, pagalvojau, kad ši paletė kaip tik man. Neutrali, švelni, žemiškų spalvų, rodos tobula ir kasdienai ir progai. Iš 14 spalvų devynios yra matinės, o penkios blizgios. Trys matinės spalvos yra tos pačios kaip ir Modern Renaissance paletėje (Tempera, Cypress Umber ir Burnt Orange), o spalvos Orange Soda, Dusty Rose, Sienna bei Noir yra populiarios vienetinės, magnetinės ABH šešėlių spalvos, iki šiol parduodamos atskirai. Visos kitos spalvos yra naujai sukurtos šiai Soft Glam paletei.

Prisipažinsiu, kad nežiūrėjau jokių youtube apžvalgų ir tutorial'ų, kiek jau mačiau instagram'e tiek mačiau. Kai gavau paletę ir pradėjau naudotis kiek nustebau, nes realiai tiek ABH išleistose tiek net mano nuotraukose pačioje paletėje spalvos atrodo šviesesnės. Realybėje, dengiant ant akių ar kaip dabar matote ant rankos (kairė pusė dengta pirštu, dešinė šepetėliu) didžioji dalis spalvų atrodo tamsokos


Spalvų tamsumas kiek mane suglumino, nes galvojau, jog paletė bus draugiškesnė dieniniams makiažams. Kita man didelė problema yra ta, kad niekaip negaliu prisijaukinti nei vienos blizgios spalvos šioje paletėje! Jos labai išskirtinės ir ne dažnai sutinkamos, trys labai gelsvos, viena geltonai auksinė, bet tas geltonumas labai jaučiasi. Kitos dvi blizgios-metališkos pakankamai tamsios, tad dienai man kiek per daug ir dėl tamsumo trūksta dimenciškumo akių makiaže, norisi įdėti ir šviesesnės spalvos. Žinoma, tai tik asmeninės problemos, kaip ir minėjau, ši apžvalga labiau subjektyvi. Taip pat, kaip rašiau I Heart Makeup paletės apžvalgoje, jos trys metališkos spalvos mane sužavėjo labiau. ABH trijulė Rose Pink, Sultry ir Bronze paletėje atrodo kaip presuoti pigmentai, bet ant akių/odos persiduoda tiesiog kaip įprasti blizgūs šešėliai ir byra smarkiau nei kitos spalvos. Bet matinių spalvų ir apskritai visumoje kokybė tokia pati gera kaip ir Modern Renaissance paletės, tik jos šešėlių spalvos man lipo labiau. Kitavertus, kombinuojant abi paletes galima sukurti labai daug skirtingų ir derančių įvaizdžių.


Sudėčių nenagrinėsiu, nes kiekvieno šešėlio sudėtis išvardinta atskirai ir jos skiriasi vienos nuo kitų. Šiek tiek plačiau apie tai galite paskaityti Modern Renaissance paletės apžvalgoje, nes jų tokia pati formulė. Toje apžvalgoje priekaištavau dėl galiojimo, nes ant MR paletės yra užrašas, kad galioja tik 6 mėnesius nuo atidarymo. Soft Glam paletė galioja jau 18 mėnesių nuo atidarymo, nors jų formulė ta pati. Tikiuosi neatsirado tokių durnelių, kurie MR paletę išmetė po 6 mėnesių, nes mano spėjimai pasitvirtino - tai tik prekybinis triukas. Soft Glam paletė taip pat pagaminta JAV, tik pridedamas prie jos šepetėlis yra gaminamas Kinijoje.

Įsigyti galima iš populiariausių UK svetainių, kuriose nėra muitų ir papildomų mokesčių : cultbeauty.co.uk (43£) šiai paletei nemokamas siuntimas, siunčia per kurjerius, atkeliauja per savaitę ir beautybay.com (50€) taip pat siunčia nemokamai, bet siuntimas neregistruotas, keliauja nuo pusantros savaitės iki mėnesio ar truputį ilgiau.


Reziumė, ABH Soft Glam paletė gera, bet jeigu ieškote kažko kiekvienai dienai ar tiesiog dieniniams makiažams ir nenorite užsitamsinti, siūlyčiau prieš perkant pagalvoti dukart :)


Besame ❤

You May Also Like

2 komentarai (-ų)

  1. Gal galetum pasidalinti nuomone po tiek laiko? :) Ieskau kazko rudeniui, galvoju gal si butu nieko.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tiesa sakant, man atrodo net neužilgo po apžvalgos aš šią paletę pardaviau :) Man tiesiog neprilipo spalvos. Bet su kokybe viskas labai gerai :) Jei jums krinta į akį ir patinka spalvos, tai tikrai pirkit :)

      Panaikinti