Populiarūs produktai, kurie patinka daugeliui, bet ne man

by - 06:00


Kai rašiau apžvalgą apie populiarų ir daugelio mylimą Pixi Glow toniką, kuris man visiškai nepatiko, pagalvojau, kad ir praeityje ir dabar yra net gi nemažai tokių produktų, kurie man nepatinka, bet kitiems jie kažkas nerealaus. Vieni iš pavyzdžių iš anksčiau, visų liaupsinta Giorgio Armani Luminous Silk pudra, kuri man kvėpėjo pigiu muilu, The Balm ir Maybelline skysti matiniai lūpų dažai, kurių atsikračiau taip greit kaip galėjau, Kitoko plaukų aliejukas ir sąrašas dar galėtų tęstis ir tęstis..  Tų produktų jau nebeturiu, bet apie nepatiktukus, kuriuos dar turiu pakalbėti noriu :)


RCMA No Colour Powder biri pudra labai sparčiai išpopuliarėjo ir buvo liaupsinama youtube. Daugeliui iki tobulos pudros kliuvo tik pakuotė, kuri tikrai nepatogi, bet man ši pudra apskritai neatrodo gera. Ją sudaro tik talkas (talc) ir mineralinis pigmentas (silica), o ši pudra kainuoja net virš 15€. Realiai tokios sudėties talkines pudras galima įsigyti ir už pora eurų vaistinėse. Mano oda sausa, tad talkas ją dar labiau išsausindavo, o dėl pakuotės nesinorėdavo naudoti net ir minimaliai aplikuojant.


Buvo laikas kai dėl Cover FX Custom Enhancer Drops highlighterio lašiukų pakvaišo visas internetas ir ne vieną kartą man labai kirbėjo nusipirkti šio produkto pilną dydį. Gerai, kad neišlaidavau, nes gavusi miniuką likau nelabai patenkinta. Nors atidarius buteliuką atrodo, kad tai būtų tarsi skystas auksas ir net išspaudus lašelį atrodo kažkas nuostabaus, bet išsklaidžius jis taip nublanksta! Kaip highlighteris vienas pats jis man per silpnas, sklaidosi sunkokai, kartais plėmuotai. Vienintelis būdas, kuriuo galiu jį naudoti - įmaišyti į skystą pudrą ar bazę, kad suteiktų šiek tiek švytėjimo. Tačiau vien tik tam naudoti jis tikrai neatrodo vertas kainos. 


Man taip pat nepatiko ir žymieji L'Occitane rankų kremai, nors jų pakuotės labai dailios ir kompaktiškos, tačiau erzina stiprus išliekantis kvapas, rankų man išvis nesudrėkina, o kaina irgi atrodo gana didelė už tokį kiekį. 


Wet n Wild Megaglo kontūravimo paletė taip pat netapo mano mėgstamiausia. Sunku net paaiškinti kodėl, gal dėl to jog kontūravimo spalvos tonas mano odos tonui nelabai tiko, atrodo kažkaip per gelsvai, kiek erzina gana stiprus priemonės byrėjimas.


Apie Joeur Long-Wear Lip Crème Liquid Lipstick skystus matinius lūpų dažus svajojau labai ilgai. Išsirinkau spalvą Melon, kuri labai graži ir artima Kylie Koko K lūpų dažų spalvai, bet man nepatiko nei Jouer lūpų dažų pakuotė nei formulė. Užtepus ant lūpų jie ilgą laiką limpa, lipdo lūpas, persiduoda ant kitų paviršių, šiek tiek sausina. Pavalgius lieka tik spalvos likučiai, labai lengvas sluoksnis ant lūpų. Pakuotė kiek keistoka, nes nusukama aplikatoriaus dalis labai nemaloni/nepatogi paimti į ranką, nes yra maža ir kvadratinė.


Pixi Glow toniką jau minėjau įžangoje, jis ir paskatino visą šį įrašą.. Nesusitaikiau su siaubingu ir erzinančiu kvapu, tonikas man sausino odą. Jeigu norite apie jį paskaityti mano pilną apžvalgą, tai rasite ją čia.


Korėjietiškas Touch In Sol No PoreBlem Primer primeris įžymus youtube, merginos jį gyrė ir teigė, kad tai viena iš pačių geriausių silikoninių makiažo bazių poroms slėpti. Manęs jis nesužavėjo, nors nėra kažkoks baisus produktas, pudra dengiasi ant jo gerai ir išsilaiko tiek pat kaip įprastai, tiesiog trūksta to žadamo poras ir raukšleles slepiančio, ilgiau makiažą išlaikančio efekto, tiksliau - jo net nėra.


Naujosios Wet n Wild Color Icon šešėlių paletės greitai iššovė į populiarumo viršūnes, ypatingai ABH Modern Renaissance analogiška Rose in the Air paletė. Tą paletę aš labai myliu, tad įsigijau ir kitą spalvą - Nude Awakening, kurią matote nuotraukoje. Labai nustebau, nes jos skiriasi kaip diena ir naktis - pastaroji paletė kur kas silpnesnės pigmentacijos, blizgios spalvos labai silpnos ir smarkiai byrančios. 


Colourpop Satin formulės skysti lūpų dažai daugelio mylimiausi, nes nėra tokie sausinantys kaip matiniai. Nežinau kodėl, bet nei su viena spalva susidraugauti man nesisekė - jie lengvai persiduoda ant kitų paviršių ir ant lūpų atrodo kažkaip keistai, nes pilnai iki matinio efekto neišdžiūna. Turbūt esu labiau tradicinė ir man jau geriau arba išvis paprastas lūpdažis arba tokie skysti matiniai, kurie ir yra matiniai bei greit nedingsta nuo lūpų.


Paskutiniai du dalykai, kuriuos sugalvojau įtraukti į sąrašą tai du Biodermos mėginukai, kuriuos abu jau išnaudojau. Gal pagalvosite, kad mėginukų išbandyti neužtenka tokiai stipriai nuomonei, bet jų man užteko 4-5 kartams ir sunaudojusi juos supratau, kad pilno dydžio nepirkčiau. Tai labai populiarus Biodermos Hydrabio Serum serumas bei Hydrabio kremas. Jie abu man pasirodė sunkūs ir silikoniniai (ypač kremas), o drėkinimo mano odai, deja, buvo per maža. 

Ar jums yra tekę naudoti tokių populiarių produktų, apie kuriuos girdėjote daaaug puikių atsiliepimų, bet jums jie nepatiko? :) O gal yra buvę ir atvirkščiai, kad daugelio nekenčiami produktai, jums labai mylimi? Aš tikrai turiu ir tokių!

Besame ❤

You May Also Like

4 komentarai (-ų)

  1. Man visai nepatiko Urban Decay šešėlių paletė. Taip pat visišku nusivylimu tapo vos ne kas antro žmogaus rekomenduota Pupa Like a Doll kreminė pudra. Garsusis Wet n Wild makiažo pagrindas taip pat buvo tas, kurio greitai nusikračiau. Dabar radau grožio dėžutėje GlamGlow kaukę, pamėginau kartą ir visai nesuprantu kame visas haipas. Taip pat išbandžiusi "Kiehl's" advento kalendorių nelabai supratau, kodėl visi taip svaigsta. Radau patinkančių produktų, bet jų mažuma.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Salomėja, aš turėjau UD Naked 2 paletę, tai man irgi nepatiko - perleidau, o Pupos ta Like a Doll pudra man išvis labai smarkiai nepatiko :) Tik va, Wet n Wild pudrą tai skirtingai nuo tavęs labai mėgstu. Tą pačią GlamGlow kaukę aš turiu nuo vasario, bet irgi tik kartą panaudojau, net nebeatsimenu kaip man ten ji 😄 O dėl Kiehls tai nesistebiu, su veido/kūno priežiūros priemonėm sudėtingiau, aš išvis beveik nieko nebandžiusi iš jų, nes kainos kosminės 🙄

      Panaikinti
  2. Turiu paantrinti Salomėjai - Wet n' Wild pudra ir Kiehls (iš to ką bandžiau) man pasirodė šiek tiek išpūsti burbulai. Dar nepatiko Makeup Revolution concealer, bet naudoju, kad tik užbaigčiau, niekaip nesusidraugaujam, dar Better Than Sex kaip už tokią kainą, tai labai prastas reikalas pasirodė :) Nors kartais net pati pastebiu, kad labai didelė dalis visų mylimų produktų man visiškai netiks/nepatiks, tad net nebesistebiu :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Teko ir man bandyti išgirtus Biodermos hydrabio light serijos produktus netiko, nors turiu mišrią odą, bet tie silikonai labai jautėsi ,šiltnamio efektas odai:D Filorga hydra filler mat nepasiteisino nors pažadai ant pakuotė ir kaina žadėjo daug...Kolkas atradimas yra Mixa, Avene ir La roche posey veido kremai :)

    AtsakytiPanaikinti