Atradimas ❤ NARS Natural Radiant Longwear Foundation skysta pudra

by - 06:00


Kas skaitot mane ilgiau žinot, kad visos mano mėgstamiausios pudros nėra iš brangių prekinių ženklų. Tiesa sakant, beveik visos brangesnės pudros mane yra labai smarkiai nuvylę, todėl ilgą laiką net nesidairiau į jas, nes kam išlaidaut, jei puikiai tinka pigesnės? Tačiau paskutiniu metu vėl atsirado noras išbandyti kažką brangesnio ir iš kelių pudrų norų sąraše pirmiausiai įsigijau ne taip senai atsiradusią NARS Natural Radiant Longwear Foundation pudrą. Buvau pasiruošusi nusivilti, o ir iš pirmo bandymo ji man nesukėlė didelio žavėsio (dėl mano pačios neišmanymo), bet, kad jūs žinotumėt kaip aš dabar ją įsimylėjau!


Visų Nars pudrų pakuotės panašios ir paprastai elegantiškos - stiklinis buteliukas, didelis kompanijos užrašas ir juodas uždengtukas. Gana sunkus ir toks pailgas, labai patogus rankose. Aš įsigijau spalvą Light 4 - Deauville ir net pačiai keista, kad renkantis internetu atsitaikiau spalvą tiesiog tobulai! Pudra su dozatoriumi, kas visoms labai patinka, tik naudojant nustebau, nes čia vienu paspaudimu išsispaudžia nedidelis žirniuko dydis (matysite foto žemiau). Kokiais 3-4 kartais mažiau nei daugelio pudrų. Tad iš pradžių naudojau net kokius 8 dozatoriaus išspaudimus visam veidui padengti ir dariau klaidą, nes nepaskaičiau aprašymo kaip ją naudoti! Pudra atrodė kiek sausokai, vietomis cakey, nenatūraliai.     

O aprašymas sako naudoti perlo dydžio pudros kiekį, nes formulėje pigmentai itin koncentruoti ir lengvai sklaidosi, o panaudojus per daug Skin Recognition pigmentai gali kibti į sausesnes vietas ar šiurkštesnį odos paviršių - kas, kaip minėjau, tikrai ir vyksta panaudojus pudros per daug. Apskritai aprašymas ilgas, visko nevertėjausiu, galit paskaityti čia - bet pagrindiniai aspektai tie, kad Natural Radiant pudra tinka visiems odos tipams, išlieka 16 valandų, yra lengva - nesijaučianti ant veido, bet duoda vidutinį-pilną maskavimą, atspari prakaitui, nepersiduoda ant kitų paviršių. Taip pat be aliejų, kvepalų, nesausinanti ir nekemšanti porų. Beveik viskam aprašyme aš pritariu :)


Išties, tai net magiška, kaip toks mažas žirniukas geba išsisklaidyti po didelį plotą - visam veidui sunaudoju du arba tris tokius išspaudimus! Šauniausia, kad pudra dengiasi/sklaidosi beprotiškai lengvai ir atrodo labai natūraliai, bet užmaskuoja beveik viską. Pastarosiomis savaitėmis net pamirštu, kad turiu netobulą odą, nes su šia Nars pudra ji atrodo idealiai. Pudra nesioksiduoja, nekeičia spalvos, po aplikavimo greitai nudžiūna ir nelimpa. Niekur nesubėga, naudojant nedidelį kiekį neišryškina sausų vietų ir visiškai nesijaučia ant veido!


Pavadinimas sako Radiant ir aprašymas žada švytintį efektą, bet čia kažkoks nesusipratimas, nes pudra yra natūralaus matinio užbaigimo. Jokio švytėjimo nėra nė pro kur. Kadangi nei sausina nei apkrauna odą man tas efektas joje patinka :) Taip pat, gal persiduoda ir mažiau nei kitos pudros, bet tikrai nėra visiškai transfer-proof ir 16 valandų neišsilaiko, nebent beveik neliesti veido ar naudoti kažkokius fiksatorius. 


Sudėtis baisiai ilga ir nurašinėta, nes internete neradau :( Pačioje pradžioje silikonas ir vanduo, už jų dar vienas silikonas ir drėkinantis odą glicerinas. Poto eina krūvelė silikoninio pagrindo medžiagų ir šiaip įprastinių sudedamųjų dalių, kurios veikia ir kaip minkštikliai ir kaip emulsijos stabilizatoriai, drėkikliai, antistatikai. Toliau sudėtyje yra keturi puikūs ekstraktai - aviečių, melionų, obuolių bei lęšių ir vitaminas E (visi sudėtyje pabraukti). O už jų vėl įprastinės, neįdomios medžiagos - rišikliai, minkštikliai, emulsikliai, dažikliai ir t.t. Kaip ir pačios matote, sudėtis tikrai visai gera, iš tokios krūvos ingredientų tik mažumėlė yra nevisiškai saugūs, pudra neturėtų kimšti porų, yra nemažai šviesinančių odą medžiagų.

Dimethicone, Water, Phenyl Trimethicone, Glycerin, Polymethylsilsesquioxane, PEG-10 Dimethicone, Dimethicone Crosspolymer, Cyclopentasiloxane, Trimethylsiloxysilicate, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, Boron Nitride, Bis-Butyldimethicone Polyglyceryl-3, Butylene Glycol, Sorbitan SesquiisostearateRubus Idaeus (Raspberry) Fruit ExtractCitrullus Lanatus (Watermelon) Fruit Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit ExtractLens Esculenta (Lentil) Fruit Extract, Tocopherol, Sodium PCA, Sodium Lactate, Disodium Stearoyl Glutamate, Hydrogenated Polydecene, Pentaerythrityl TetraethylhexanoatePEG/PPG-14/7 Dimethyl EtherPentaerythrityl Tetra-di-t-butyl HydroxyhydrocinnamateSodium stearoyl glutamateBehenic acid, Stearic Acid, Stearyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Disteardimonium Hectorite, Triethoxycaprylylsilane, Barium Sulfate, Aluminum Dimyristate, Alumina, Tin Oxide, Polysilicone-2, Potassium Hydroxide, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, [+/- Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499)].

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi

Kiekis standartinis - 30ml. Nuo atidarymo galioja labai ilgai, net 24mėn., tad nebus sunku sunaudoti iki galiojimo pabaigos :) Parsisiųsti tiesiogiai į Lietuvą galima iš europinių puslapių lookfantastic.com (£37.50), cultbeauty.co.uk (£37.50) ir asos.com (£38). NARS pudros turi vieną iš plačiausių ir geriausių atspalvių pasirinkimą, virš 30 spalvų, bet einamiausios spalvos dingsta baisiai greitai, tad jei tik rasit pirkti savo spalvą, siūlyčiau ilgai netempti, nes dings :) Saviškę teko gaudyti gal gerokai virš mėnesio! 


Gal pudra ir nėra viskam atspariausia ir išsilaikanti taip ilgai kaip žadama, bet man tai netrukdo. Pasikartosiu, bet ji ant veido atrodo tiesiog puikiai, vien tas faktas, kad ji ir beveik puikiai maskuoja, bet neatrodo kaip kaukė ir neapsunkina veido yra tiesiog nerealu. Mažiukas kiekis išsisklaido per didelį plotą, tad turėtų naudotis ilgai. O juk dar ganėtinai saugi sudėtis, nekemša porų, yra bekvapė, nekeičianti spalvos! Man tikrai atrodo verta kainos ir manau, kad man Nars Radiant Longwear pudra viena iš didžiausių atradimų šiemet. Jei negaila 40€ - labai rekomenduoju pabandyt, nes iš brangesnių pudrų ši man kolkas viena iš geriausių :)

Besame ❤

You May Also Like

4 komentarai (-ų)

  1. Šitą pirkau ir aš Sephoroj, kai buvo dvidešimt proc nuolaida ir dabar nepaleidžiu iš rankų. Visos anksčiau naudotos pudros pradėjo nebepatikti, tiesiog stovėti ant veido ir kai pagaliau išbandžiau šitą, supratau - mano dabartinė favoritė. Ir ilgam. Odos būkle nesiskundžiu, tad užtenka vieno mažulyčio paspaudimo, bet sklaidosi tikrai pasakiškai. Dengiu, kaip NARS ir pataria - pirštais. Atrodo, kad be pudros visai esu, nors išlygina veido spalvą stebuklingai. O geriausia, kad pagaliau atradau tobulai man tinkančią spalvą - Gobi. :))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už pasidalinimą įspūdžiais! Labai faina, kad paantrinot ir ne man vienai ši pudra taip patinka 🤗

      Panaikinti
  2. Įdomu kokią spalvą užsisakyti, nes labai sunku apsispręsti žiūrint tiesiog į paveiksliukus... Kaip manote, kokios spalvos lietuvaitėms einamiausios? Esu ne visiškai balta, bet šviesi.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man visada labai padeda amerikietiška sephora.com svetainė - ten prie kiekvienos pudros spalvos yra parašyta kokiam tonui ir potoniui tinka, fair ar light ar su rožiniu tonu ar geltonu ar neutraliu, būna ir persikiniu ar auksiniu ir t.t, taip daug lengviau apsispręsti. Tuomet nusižiūrėtą spalvą galima ir pagooglinti google images, taip būna dar paprasčiau. Yra sephoroje ir foundation finder, bet sakyčiau, kad nelabai tikslus. Dar gera ir tikslesnė svetainė pudrai išsirinkti yra findation.com, tik reikia įvesti bent kelias tinkančias pudrų spalvas :)

      Panaikinti