Kai pavadinimas atitinka produktą - NYX Worth The Hype blakstienų tušas

by - 06:00


Su blakstienų tušais man vis dar sunku, mėgstamiausias lieka kontraversiškas Too Faced Better Than Sex, o kiti, net jei ir patinka iš pradžių, tai po mėnesio ar kurio laiko pasidaro siaubingai klampūs arba išdžiūna. NYX - viena iš tų firmų, kuri manęs tiesiog netraukia ir nežavi, net negaliu ir pati sau atsakyt kodėl. Vis dėlto, keliomis vasario dienomis Douglas siūlė nemokamą siuntimą į paštomatus, o tarp naujienų pamačiusi šį tušą prisiminiau, kad mačiau jį keliuose užsienio youtuberių video ir ten jis joms visai patiko. Taip eksprontu ir sugalvojau išbandyti šitą NYX Worth The Hype tušą ir ką, nenusivyliau :)


Tušas ir ilginantis ir tankinantis, o aprašymas pučia burbulą, nes tušas apibūdinamas kaip „vyšnaitė ant torto“, „vertas triukšmo“ ir pasidažius juo „blakstienos bus mirtinai patrauklios“ - viską galite perskaityti douglas.lt. Išties NYX tušas man kiek primena tą minėtajį Too Faced, o dar labiau primena mano anksčiau girtą Bobbi Brown tušą. Ir formulė ir šepetėlis bei efektas man labai panašūs.


Juoda spalva sodri ir šepetėlis gerai pagriebia ir nudažo visas blakstienas, šepetėlio priekis siaurėja, tai gan patogu prieiti prie akies kampučių. Šis tušas nelabai riečia blakstienas, bet bent aš rietiklį naudoju prieš kiekvieną tušą, tai tas man problemos nedaro. Formulės konsistencija tobula - nėra nei per šlapias, nei per sausas ir svarbiausia, kad ne klampus. Naudoju nuo vasario ir formulė nepasikeitė, kas man laabai patinka. 


Kaip ir Bobbi Brown, taip ir šis tušas nėra sunkus, suteikia „plunksninių blakstienų“ efektą ir jų nelipdo, per daug neapsunkina. Mano blakstienos nėra ilgos, tad gal efektas nėra kažkoks įspūdingas, bet turiu dešimtis tušų su kuriais vaizdelis būna žymiai liūdnesnis :) NYX Worth The Hype nėra atsparus vandeniui, bet dienos eigoje netrupa, tik jei akys ašaroja gali šiek tiek persiduoti ant odos ir minimaliai ištepti. Taip pat beveik neturi kvapo, nesmirda.


Sudėtis kaip ir daugelio tušų, tarp daugelio saugių yra ir 7 vidutinio saugumo ingredientai, beveik visi iš jų potencialiai gali erzinti, dirginti akis. Man asmeniškai neerzina, nors dažnai akims kyla alergija nuo BHT ingrediento, bet čia jis pačioje apačioje, todėl greičiausiai dėl nedidelio kiekio nesukelia problemų. Bet labai jautrioms akims nesiūlyčiau. 

Vanduo, parafinas (iš naftos), emulsiklis, karnaubo vaškas, rišikliai ir plėvelių sudarytojai, natūralus ir sintetinis bičių vaškas. Toliau daug neįdomių įvairiausių minkštiklių, emulsiklių, drėkiklių, konservantų. Yra SLS, hidrintų jojobos ir palmių aliejų, tirpaus kolageno.

Water, Paraffin, Potassium Cetyl Phosphate, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Ethylene/Acrylic Acid Copolymer, Styrene/ Acrylates/Ammonium Methacrylate Copolymer, Beeswax, Synthetic Beeswax, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Polybutene, Cetyl Alcohol, Steareth-20, Glyceryl Dibehenate, Steareth-2, Tribehenin, Acacia Senegal Gum, Glyceryl Behenate, Sodium Laureth Sulfate, Disodium EDTA, Propylene Glycol, Hydrogenated Jojoba Oil, Hydrogenated Palm Oil, Hydroxyethylcellulose, Caprylyl Glycol, Tetrasodium EDTA, Trisodium EDTA, Soluble Collagen, Butylene Glycol, BHT, Potassium Sorbate, Sodium Dehydroacetate, Phenoxyethanol. MAY CONTAIN / PEUT CONTENIR (+/-): Iron Oxides (CI 77499). <13044>

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi

Tušo kiekis 7ml, daugumos tušų būna 8-9ml, tad čia vos vos mažiau. Bet kaina nėra baisi - 10.49€ Douglas, dar galima parsisiųsti ir iš cultbeauty.co.uk (9.00£). Galit paspausti ant nuorodos pažiūrėti aprašyme įkelto cultbeauty video, ten mergina dažosi šiuo tušu blakstienas ir jos tampa milžiniškos.

Man patinka Worth The Hype tušas, net pati stebiuosi, bet pastaraisiais mėnesiais ir tenaudoju arba jį arba Too Faced. Jeigu nemėgstat klampių košių ir patinka tokio tipo, natūralūs ir tankių šerelių tušų šepetėliai renkantis naują tušą tikrai siūlyčiau užmesti į šį akį :)

Besame ❤






You May Also Like

2 komentarai (-ų)

  1. O man jis kaip tik lipino blakstienas ir nepateisino lūkesčių. Kol kas su tušais pas mane panaši situacija kaip ir pas daugumą merginų - niekaip nepavyksta atrasti to vienintelio :) Visgi kol kas geriausias variantas MAC Extended Play Lash Mascara

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tai jau tušai visada individualu, dažnai ir netolygi gamyba būna, nes girdėjau dabar ir šepetėlis šito tušo kai kam kitoks pasitaikė :) Mano mėgstamiausias Too Faced ir tai kartais būna sausesnis, kartais šlapesnis 🙄

      Panaikinti