Stebuklingas porų „trintukas“ - Dr. Brandt Pores No More Pore Refiner Primer

by - 06:00



Ilgą laiką ieškojau kažkokio stebuklingo kelio sumažinti/paslėpti veido poras ir nors išbandžiau daug populiarių ale poras slepiančių makiažo bazių, niekas iki šiol manęs į tą kelią nebuvo atvedęs. Beveik visos tokios bazės yra intensyviai silikoninės ir paliekančios tą riebią, slidžią plėvelę ant veido, kas man nepatinka, bet blogiausia tai, kad jos nieko nepadaro! Nors Dr. Brandt kompanija, turbūt kaip ir daugeliui, man buvo tik girdėta ir žinomi keli populiarūs produktai, bet dar sausio mėnesį gavus išbandyti jų Pores No More Pore Refiner Primer mini dydžio makiažo bazę greitai supratau, kad tai TAS, tiesiog stebuklingas ir visiškai kitoks produktas. Todėl vos ne iš karto įsigijau ir pilno dydžio versiją :)


Dr. Brandt šį primerį vadina vieninteliu iš daugelio, nes jis gali būti ir kaip dalis makiažo ir odos priežiūros priemonė, gali būti naudojamas prieš makiažą ir dienos eigoje pasipudruojant nosytę ant susiriebalavusių veido vietų. Labai paradoksalu tai, kad Pores No More primeris skirtas riebiai arba mišriai odai, o mano oda yra sausa (ir aš jį dievinu), bet tiesa ta, kad be porų mažinimo ir blur efekto, jis iš karto nuima visą susiriebalavimą ir labai matizuoja odą. Todėl aš galiu naudoti tik ant nosies ir jos šonuose, kur turiu ryškiausias poras ir nesu labai sausa, bet jei jūsų visa veido oda riebi šis primeris turėtų veikti tiesiog magiškai. 


Dr. Brandt poras blurinanti bazė yra visiškai kitokia, nei tos mano aprašytos įžangoje. Ši su spalva, kuri iš pradžių gali atrodyti gąsdinanti, nes yra kiek tamsoka, bet betapšnojant produktą ta spalva visiškai dingsta ir tikrai nepalieka net jokio atspalvio. Kitas reikalas tas, kad iš pradžių konsistencija jaučiasi slidi, bet betapšnojant į odą tiesiog dingsta akyse ir odą padaro super duper matinę, sulietą ir sausą. Nepalieka nei plėvelės, nei riebumo, nei slidumo. 


Net jei yra prieš tai tepta kažkokio kremo ar highlighterio, užtepus Pores No More jis tarsi viską sugeria ir sunaikina bet kokį švytėjimą. Jeigu jūsų oda žiauriai sausa, tada šis produktas tikrai bus no-go, jums nepatiks, nes viską dar labiau išsausins, oda gali net pradėti šerpetoti (man taip buvo, kai oda buvo sausesnė, ypač padauginus produkto). Jeigu oda riebi, kaip minėjau, gali veikti tiesiog magiškai, nes turėtų numušti ir sugerti riebalus ilgam laikui, bet iš savo patirties to patvirtinti negaliu, nes mano odos tipas toks nėra. Primerio reikia tepti labai nedidelį kiekį ir netrinti, o įtapšnoti į odą su pirštais - tokiu būdu efektas būna geriausias. Nelabai jums norisi čia iš arti rodyti savo poras, bet visgi noriu, kad pamatytumėt efektą. Geras, ar  ne? Ant viršaus naudojant skystą pudrą oda atrodo išvis beporė.


Pilno dydžio pakuotė labai patogi, nes turi dozatorių ir yra tubelėje. Tad ir kompaktiška ir draugiška kelionėms. Svarbus dalykas, kurį privalau paminėti yra tai, jog primerio sudėtyje yra arbatmedžio aliejaus ir jis kvepia vien arbatmedžiu. Tas specifinis kvapas labai daug kam nepatinka, tame tarpe ir man, bet jis labai greitai išgaruoja ir užtepus primerį jo nebelieka, tikrai po nosim niekas nesmirda. 



Prie sudėties mažai galiu prisikabinti, yra šiek tiek nesaugių ingredientų, bet jie nėra smarkiai pavojingi, neturėtų kimšti porų. Minėtas arbatmedžių aliejus yra puikus antioksidantas, pasižymi antibakteriniu, priešuždegiminiu, antiseptiniu poveikiu. Sudėtyje dar yra ir levandų aliejaus, kuris irgi turi panašių savybių. Pilna sudėtis : du silikonai, vanduo, plėvelę sudaranti ir odos riebalus sugerianti medžiaga, emulsiklis, keli pigmentai, sėmenų ekstraktas, arbatmedžių ir levandų aliejai, tirpikliai, minkštikliai, saugus konservantas ir pigmentai, dar keli silikonai, populiarusis konservantas fenoksietanolis ir kitas saugus minkštiklis - konservantas. P.S internete sudėtys neteisingos, skiriasi nuo pažymėtos ant pakuotės.

Cyclopentasiloxane, Dimethicone Crosspolymer, WaterMethyl Methacrylate Crosspolymer, Lauryl Peg/Ppg-18/18 MethiconeTitanium Dioxide (Ci 77891)Polymethyl Methacrylate, Silica, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed ExtractMelaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf OilLavandula Angustifolia (Lavender) OilDimethyl Oxobenzo DioxasilaneEthylhexyl Palmitate, ChlorphenesinIron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499), Silica Dimethyl SilylateTriethoxycaprylylsilane, Peg/Ppg-18/18 DimethiconeCalcium Aluminum Borosilicate, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


Pilnas dydis - 30ml, galioja 12 mėnesių nuo atidarymo. Gaila, kad mini dydžio pirkti nėra. Kaina iš didesnių, šiuo metu - 36.50€, bet taaaaip verta!
Į Lietuvą galima atsisiųsti tik iš beautybay.com svetainės (nebus jokių muitų ar kitų mokesčių, siuntimas nemokamas). Jį pakankamai greitai išperka, tad kol dabar vėl atsiradęs tikrai užmeskit akį, jei sudomino. 

Aš manau, kad Dr. Brandt Pores No More Pore Refiner Primer yra tiesiog šedevras ir geriausia ką tik kadanors bandžiau mažinti poroms. Tikrai visiškai kitoks ir puikiai savo darbą atliekantis produktas. Jeigu tik anksčiau būčiau jį atradusi, būčiau sutaupiusi daug eurų, nes išbandinėjau pakankamai daug pigesnių poroms skirtų bazių ir nei viena nebuvo net arti šito. Labai labai rekomenduoju pabandyti, ypač riebiaodėms merginoms, pas kurias labai ryškios poros ir odos tekstūra. Tikrai turėtų gerokai pagelbėti!

Besame ❤ 

You May Also Like

4 komentarai (-ų)

  1. Uzsakyta! Isbandysim. Mano oda misri

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Super :) Kai panaudosit būtų smagu, jog nepamirštumėt parašyti savo įspūdžių :)

      Panaikinti
  2. Atėjau tik paskaitinėti ką praleidau per kurį laiką, ir pamačiau! :D
    Kaip matau sekantis pirkinys mano saraše jau suplanuotas :)

    AtsakytiPanaikinti