Too Faced Hangover 3-in-1 Setting Spray makiažo fiksatoriaus apžvalga

by - 06:00


Kai oras karštas man visai nesinori jokio makiažo, bet visokie purškikliai kaip tik labai eina į trasą :) Todėl sugalvojau papasakoti apie Too Faced Hangover 3-in-1 Setting Spray, kurį naudojau ir dažydamasi ir ant nuogo veido. Hangover 3-in-1 makiažo fiksatorius pagal aprašymą yra odą raminantis, lyginantis ir šviesinantis purškiklis, kuris suteikia skaistų, sveikos odos vaizdą ir užfiksuoja makiažą taip, kad jis nepersiduoda, nenusitrina ir nedingsta nuo veido. Stebuklingo universalumo produktas, kuris gali būti naudojamas ir prieš makiažą kaip bazė, kaip fiksatorius po makiažo ir apskritai betkuriuo metu odai atgaivinti. Įdomu kiek tai pasiteisina realybėje?


Ant labai dailaus rausvo įpakavimo užrašytos ir kitos jo savybės - silicone free, alcohol free, oil free, t.y be silikonų, alkoholio ir aliejų. Visa Too Faced Hangover linija yra kokosinė, ne vien kvapu, bet ir todėl, kad sudėtyje yra ir kokosų vandens ir sulčių. Kvapas man labai panašus į kokosų vandenį, gana stiprus ir man asmeniškai kažkuo nelimpantis, nors, pavyzdžiui, kokosų aliejus ar kokosinis MAC Fix+ man kvepia skaniai. Šio kvapas kiek primena Physicians Formula Butter Bronzer bronzerį, tik čia jis nesaldus. Nors nesu kvapo fanė, bet po užpurškimo kvapas silpsta ir išgaruoja, tad nervina tik neilgą laiką, bet jei kokosų kvapas jus pykina, tuomet šis fiksatorius ne jums.  


Fiksatorius bespalvis ir iš pirmo žvilgsnio primena vandenį ar Fix+, bet taip nėra. Užpurškus jis labai greitai nudžiūna ir palieka vos lipnumo, o blogiausia, kad bent man sausina odą, ko tikrai nesitikėjau, nes sudėtis neatrodo sausinanti. Nors mano oda sausa, ant kitų odos tipų gal veiktų ir kitaip, bet drėkinančiu jo negaliu vadinti, nesuteikia ir to žadamo gaivaus dewy efekto. Purkštukas neblogas, gal truputį stiprokai purškia dulksną, bet gan tolygiai ir nespjaudančiai. Gaila, bet Hangover fiksatorius man ant pilno makiažo neveikia - jis tarsi mažais plėmais vietomis nuima pudrą ar kitus produktus. Jei makiažas labai minimalus ar esu išvis be jo tuomet situacija keičiasi, bet man nepatinka jo paliekamas lipnumas ir nedrėkinimas. Todėl su aprašymu turbūt visai nesutinku :)


Sudėtis ilgoka ir net nelabai atseku kas čia sausina, nes didžioji dalis ingredientų turi drėkinti. Yra dvi plėvelę sudarančios medžiagos, kurios suteikia mano minėto lipnumo ir neleidžia odai kvėpuoti. Iš įdomesnių ingredientų yra alavijo lapų sultys, lactobacillus bakterijos, jūros vanduo, kokosų vanduo ir sultys, šlapalas, pačiame gale dar yra hialurono rūgšties. 

Pilna sudėtis - vanduo, drėkiklis, alavijo lapų sultys, dar viena drėkinanti medžiaga, plėvelę daranti medžiaga, glicerinas, gerosios bakterijos - drėkina, kondicionuoja, jūros vanduo, kokosų vanduo, antioksidantas, tirpikliai, minkštikliai, antistatikas, šlapalas, vitaminas B5, jogurto milteliai, emulsiklis, kokosų sultys, hidrogenizuotas ricinos aliejus, cukrus, kvepalai, plėvelę sudaranti medžiaga, hialurono rūgštis, emulsiklis, konservantai.

Aqua/Water/Eau, Pentylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hydrogenated Starch Hydrolysate, AMP-Acrylates/Allyl Methacrylate Copolymer, Glycerin, Lactobacillus/Salix Alba Bark Ferment Filtrate, Maris Aqua/Sea Water/Eau De Mer, Cocos Nucifera (Coconut) Water/Cocos Nucifera Water, Hydroxyacetophenone, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Sodium PCA, Urea, Panthenol, Yogurt Powder, Trideceth-9, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Juice/Cocos Nucifera Fruit Juice, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trehalose, Fragrance/Parfum, Polyquaternium-51, Sodium Hyaluronate, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


Fiksatorius pagamintas Italijoje ir pagal ženkliuką galioja tik 6mėn. nuo atidarymo. Aš, jei turiu galimybę renkuosi kelioninį dydį - maniškis 30ml, pilnas - 120ml. Šiuo metu pirkti yra tik pilnas dydis UK puslapiuose asos.com ir cultbeauty.co.uk, abejose svetainėse kaina 27£, nėra jokių pvm ar muito mokesčių. 

Nors skaičiau begales puikių atsiliepimų Too Faced Hangover 3-in-1 Setting Spray man nepasiteisino ir nelabai patinka. Tai tik dar kartą įrodo, kad visi mes skirtingi ir nevisada tas pats produktas veikia visiems vienodai. Nors man nepatiko ir losjono versijos Hangover makiažo bazė, tad gal kažkas šiuose kokosiniuose produktuose mano odai tiesiog neįtinka :) O kaip jums Hangover linija?

Besame ❤

You May Also Like

2 komentarai (-ų)

  1. Mano patirtis kiek kitokia. Man kvapas netgi labai patinka ir odos tikrai nejaučiu, kad sausintų (mano oda mišri, linkusi į sausumą). Bet tuom gerumai ir užsibaigia. Nepatinka, kad veidas kaip tik lieka "šlapio efekto" (dewy), jei po makiažu tai nieko blogo, blizgesys sumažėja, bet jeigu purkšti, kaip setting spray, tai tada turiu problemą, mano T zona ir taip mėgsta blizgėti, tai su tuo dewy efektu po poros valandų blizgu dar labiau.
    Kitas itin nepatinkantis dalykas tai purškimo srovė, ji nevienoda ir "drebia" vietomis per stipriai, kad finale vienoj veido vietoj teka, o kitoj nieko nepatenka (akcentuosiu, kad manasis buteliukas yra 120 ml).
    Dėl makiažo išsilaikymo neturiu nuomonės, toks įspudis, kad jis man vienodai išsilaiko tiek su Too faced tiek ir be jo. Blizgu vienodai. Antrą kartą tikrai neužsisakinėsiu, gaila pinigų. Nors sudėtis tikrai gera.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na va kaip absolučiai skirtingai :( gali būti ir dėl odos tipo, nes mano oda išvis niekada neblizga. O purkštukas gali nuo partijos priklausyti koks paklius, maniškis kaip minėjau stiprokas, bet nespjaudo, tolygiai purškia :)

      Panaikinti