Sol de Janeiro Vol. 3 Brazilian Crush Body Fragrance Mist kūno dulksna ❤

by - 06:00



Šiandien yra didelė tikimybė, kad man pagaliau pavyks parašyti trumpą įrašą! :D Rašau ir pačiai įdomu kaip čia iš tikrųjų bus, nes, na kiek galima papasakoti apie kūno dulksną? :) Apie tokį produktą rašyti man keista, nes mano antras vardas galėtų būti „esu jautri kvapams“, ką girdėjot jau šimtus kartų. Vieni žmonės svaigsta dėl įvairiausių kvepalų ir juos dievina, o aš visai nenuliūsčiau jei jie tiesiog pradingtų. Ant kitų žmonių saikingas kiekis skanių kvepalų man patinka, bet pati nesikvėpinu beveik niekada, o keli labiau mano kvapo kvepalai, kuriuos turiu yra paimami į rankas praktiškai tik dėliojant juos iš vienos vietos į kitą. Tai kam man dar ta kūno dulksna?

Su Sol de Janeiro kompanija susipažinau jau neblogai ir, kad ir kaip keista, įsimylėjau jų produkcijos kvapą! Žavusis Brazilian Bum Bum kremas kvepia lygiai taip pat kaip ir ši Brazilian Crush Body Fragrance Mist kūno dulksna, o įraše kremui epitetų negailėjau - unikalus, užburiantis, įtraukiantis, prikaustantis, rafinuotas, gundantis, ypatingas, suteikiantis šiltas emocijas...


Kvapas karamelinis, pistacinis ir su daug kitokių prieskonių. Apibūdinti kvapą yra labai sunku, tad pateikiu oficialias kvapų natas, kurias atskleidžia Sol de Janeiro :

Viršutinės natos : pistacijos, migdolai
Vidurinės natos : heliotropas, jazminų žiedlapiai
Žemutinės natos : vanilė, sūdyta karamelė, sandalmedis

Rimtai, taip skanu, kad norisi išsipurkšti nuo plaukų iki pirštų galiukų! Dulksnos kvapas toks duslesnis nei kvepalų - per metrą išsipurškus nekvepia, neriečia nosies, neužspaudžia gerklės. Galima purkšti viską. Kūną, plaukus, drabužius. Ant rūbų bent man kvapas neatsiskleidžia taip skaniai kaip ant kūno, bet dažnai purškiu ir ant palaidinės. Kaip kūno dulksnai kvapas laikosi tikrai gerai! Ant kūno jaučiu tikrai ir po dvylikos valandų nuo užpurškimo, bet tik uostant papurkštą vietą. Visą dieną to kvapo beveik nejaučiu, todėl ir neerzina, bet kitiems jaučiamas. Pats purkštukas be priekaištų, purškia gana stipriai, bet labai smulkiai ir tolygiai :) O ką jau kalbėti apie super žavų įpakavimą, kuris realybėje atrodo kur kas geriau nei mano nuotraukose - bandysiu parodyti instagram stories, tai užsukit, o jei iš ten atėjot į šį įrašą, tai jums linkėjimai!  


Apie sudėtį nelabai yra ką kalbėti, praktiškai tipinė kvepalų sudėtis iš alkoholio, jonizuoto vandens ir kvapo-kvepalų (fragrance). Pačiai odai tai tikrai absolučiai nieko sveiko, bet tokie jau tie parfumuoti produktai. 

Kaina net nesilygina su kvepalų kainomis! Cultbeauty.co.uk 90ml dulksna kainuoja £18, o 240ml - 32£. Siunčia iš UK per kurjerius, tad ateina greitai ir nėra jokių muitų ar papildomų mokesčių. Galite pasinaudoti mano draugų - referrals nuolaida £5 nuolaida perkant už £50 ir dar papildomai gauti dovaną!


Apie Sol de Janeiro Brazilian Crush kūno dulksną realiai negaliu pasakyt nei vieno blogo žodžio. Man žiauriai patinka pakuotė, nerealus kvapas (!!!), ilgai laikosi, kaina lyginant su kvepalų kainomis net juokinga :) Įsimylėjau. Norėčiau būti savanaudiška ir tik viena pati taip kvepėti, visada :D Bet šiuo pasakišku Cheirosa'62 kvapu bent kažkurioje Sol de Janeiro produktų formoje linkiu pasimėgauti ir jums!

Besame ❤

You May Also Like

2 komentarai (-ų)

  1. Skaitau ir sypsaus! Kai tau labai patinka produktas irase jauciasi tokia gera nuotaika ir energija, tyras NUOSIRDUMAS. Aciu, kad rasai, kad apsvieti mus uzsienietiskais produktais! :)

    AtsakytiPanaikinti