Stila Magnificent Metals Glitter & Glow Liquid Eye Shadow / pliusai ir minusai

by - 06:00


Nežinau ar pastebėjote ar ne, bet bloge visuomet stengiuosi derinti įrašus, kad būtų panašus jų kiekis tiek apie dekoratyvinę kosmetiką, tiek apie odos, kūno ar plaukų priežiūrą. Tik vasarą dekoratyvinės kosmetikos naudojimas pas mane gerokai apmažėja, produktai stovi, o ir pastaruoju metu kažkaip nematau vertų dėmesio naujienų, atrodo, retai kokia kompanija išleidžia tokių naujų produktų, kurie iš karto atsidurtų norų sąraše. Dėl to dekoratyvinės kosmetikos pirkimas pas mane apmažėjęs, o įrašai apie senienas turbūt nelabai įdomūs, nes šiaip didžiają dalį savo turimos kosmetikos jau esu aptarusi ankstesniuose 170 įrašų! Aišku, dekoratyvinė kosmetika tikrai iš mano blogo niekur nedings, tiesiog manau, kad kolkas gali padaugėti įrašų apie priežiūros priemones :)

Ačiū, jei skaitėt tokią ilgą įžangą, o šiandienos apžvalgos objektas irgi tikrai ne naujiena - Stila Magnificent Metals Glitter & Glow Liquid Eye Shadow skystų, itin blizgių šešėlių trijulė. Tiksliau, rinkinukas, kurį nusipirkau dar kovo mėnesį ir šie šešėliai per pus mažesni nei pilno dydžio. Bėda, kad šio rinkinuko lyg ir nebėra pirkti, bet pilno dydžio juos galima įsigyti visų spalvų.


Svarsčiau ar išvis rašyti apie juos apžvalgą, nes Stila Magnificent Metals daugumai gerai žinomi, įvairių influencerių išgirti, bet pagalvojau, kad jie turi ir minusų, apie kuriuos prieš perkant šešėlius pati negirdėjau, nes visi tik skelbė kokie nerealūs ir faini jie yra. Tai pasidalinusi tiek pliusais tiek minusais galbūt padėsiu jums :) O mano trijulė spalvų yra bene populiariausios - Smoldering Satin, Kitten Karma ir Rose Gold Retro.


Visos jos kokybės prasme kaip ir vienodos, pigmentuotos ir su daug blizgučių. Realiai, taip kaip atrodo ant akių jiems lygių turbūt nėra, jokie blizgūs šešėliai ar pigmentai neatstoja jų blizgėjimo. Čia pats šešėlis ne tik atrodo metališkai, kaip pavyzdžiui mano aptarti iš Catrice, bet yra kupinas ir žėrinčių blizgučių. Na, esu tikra, kad tikrai žinot kaip jie atrodo, nes kurį laiką jie šmėžavo tiesiog visur!

Aplikatorius minkštas, naudoti patogu, galbūt galėtų būti truputėlį mažesnis. Svarbu, kad ant jo pasiimtų pakankamai produkto, nes jeigu pasiima mažai dengiasi taip pusiau permatomai ir palieka plikus tarpus. Bandant paimti vėl ir dėti ant voko kol ankstesnis sluoksnis nenudžiūvęs nelabai gaunasi, nes aplikatorius labiau nuėminėja tai, kas jau buvo uždėta :) Todėl, jeigu kažkas nepavyksta, geriausia palaukti kol šešėlis nudžius ir dėti antrą sluoksnį - tada viskas gaunasi puikiai.


Tie juose esantys blizgučiai yra ir pats grožis ir didžiausia kančia :D Jau aplikuojant šiek tiek kartais pabyra ant paakių. Nors šešėlis ant voko ir nudžiūsta, dienos eigoje pirštais palietus voką blizgučiai persiduoda ant pirštų. O nuvalyti juos tragedija. Prausiant veidą prausikliu visuomet daugiau laiko praleidžiu prie akių ir kai atrodo, kad jau viską nuprausė, valant miceliniu vandeniu tų blizgučių dar tikrai būna pilna, o jie ir išsinešioja palei veidą, įstringa tarp blakstienų ar antakių plaukelių, akies kampučiuose arba blogiausia, patenka ir į pačią akį. Kai jau tikrai atrodo, kad viską nusivaliau, dar ir kitą dieną besivalydama veidą ant vatos padelio randu vieną kitą blizgutį :) Tai čia toks didžiausias pain in the ass.

Nei per nuotraukas nei video man neišeina perteikti to, kaip šie šešėliai atrodo gyvai. Ten tikras blizgutynas, gražiausiai atrodo gyvai arba po profesionalia kamera ir lempom :) Esu tikra, kad daug kas matėte kaip jie gerai atrodo geros kokybės youtube video. Prie to paties parodau kaip šalia atrodo ir man patikęs metališkas skystas šešėlis iš Catrice (čia kita spalva, nei aptarta įraše), matot, panašus, bet efektas kitas, nežiba.



Visų trijų šešėlių sudėtys beveik vienodos, yra tik minimalūs skirtumai ingredientų išsidėliojimuose ir dažikliuose. Aš išnagrinėjau Kitten Karma šešėlio sudėtį ir ji pakankamai saugi, nors yra trys nekokie ingredientai. Pilna sudėtis : vanduo, natūralus pigmentas, tūrį didinančios medžiagos, skvalenas, klijai - fiksuojanti, plėvelę sudaranti medžiaga, emulsiklis, minkštiklis, konservantas fenoksietanolis, glicerinas, pH reguliuojanti medžiaga, pigmentas, emulsikliai ir dažikliai.

Water, Mica (Ci 77019), Aluminum Calcium Sodium Silicate, Calcium Sodium Borosilicate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Squalane, Polyethylene Terephthalate, Polysorbate 60, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Glycerin, Triethanolamine, Silica, Carbomer, Sorbitan Isostearate, Hexylene Glycol, Tin Oxide. May Contain (+/-): Titanium Dioxide (Ci 77891).

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi

Toks trijų po 2.5ml rinkinukas kainavo apie 30€, bet kaip minėjau, nebėra. Kažkada manau rinkinukai tikrai gryš, nes jau ne pirmas kartas kai Stila juos išleidžia. Vieno pilno dydžio produkto kaina apie 27€, į Lietuvą parsisiųsti patogiai galima iš beautybay.comcultbeauty.co.ukasos.com. Visos svetainės siunčia iš Europos, nebus jokių muitų ar papildomų mokesčių.


Tai va, tokie tie Stilos šešėliai, turintys ir savų pliusų ir minusų :) Vistiek jie tikrai labai verti dėmesio, jeigu tik mėgstat blizgučius, žibančias akis. Jie tikrai nebus kasdieniniai (nebent darbas reikalauja full face of makeup), todėl progoms ar kelis vakarus per savaitę verta pasikamuoti juos valantis, nes jų duodamas efektas absolučiai nuostabus..

Besame ❤

You May Also Like

2 komentarai (-ų)

  1. Puiki apžvalga. Labai malonu pagaliau paskaityti ir lietuviškus atsiliepimus apie Stila blizgius šešėlius. Mačiau, kad cultbeauty.co.uk rinkinukas vėl sugrįžo į prekybą. Mano nuomone, mokėti už vienetinį šešėlį 27 eurus - brangoka, bet galbūt daug labiau verta įsigyti rinkinuką? :) Tiesa, o koks šių šešėlių galiojimo laikas? Ar greitai naudojasi? Man jų blizgus efektas žiauriai gerai atrodo, taip pagyvina akių makiažą. Vis gundausi įsigyti ir pati juos išbandyti :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aha, mačiau, kad atsirado, tik spalvos kitos, na, tik viena ta pati :) Galiojimą rašo 12mėn nuo atidarymo. Aš tikrai nepirkčiau pilno dydžio, nes naudoju juos retai, o rinkinuką perkant gaunasi pigiau ir 7.5ml iš viso, kai vienas pilnas yra 4.5ml :)

      Panaikinti