Indie Lee COQ-10 Toner toniko apžvalga

by - 06:00


Naujas augintinis ir antros pusės atostogos labai išmušė iš įprasto ritmo, tad automatiškai atitrūkau ne vien nuo rašymo, bet ir nuo viso pasiruošimo - galvojimo apie ką rašyti, fotografavimo, nuotraukų redagavimo, sudėties išnagrinėjimo, kuris užima daug laiko, jei ji ilga.. Labai tikiuosi, kad grįšiu į ritmą, nes ir dekoratyvinės kosmetikos naudojimas pasidarė baisiai retas. Gal, kad vasara? O šiandien, šeštadienį, vėl kažkaip karšta, tai pakalbėsiu apie tokį iš pažiūros gaiviai atrodantį produktą - Indie Lee COQ-10 Toner toniką.

Šis tonikas man vis šmėžuodavo instagram ir renkantis krepšelį cultbeauty parduotuvėje nusprendžiau jį pabandyti. Atsiliepimai puikūs, aprašymas ir sudėtis tarpusavyje nesipyko ir patiko, graži pakuotė, kaina kiek didoka, bet et! Man labai patiko pačios kompanijos požiūris į kosmetiką, nes jis labai sutampa su maniškiu - kuo mažiau nesąmonių, kuo saugesnė sudėtis. Kompanijos įkūrėja vos nemirė nuo smegenų auglio, kurį galimai sukėlė aplinkos toksinai, tad pasveikusi sukūrė ekologišką, sintetinių chemikalų neturinčią produktų liniją.
 

Rašoma, kad  Indie Lee COQ-10 tonikas tinka visiems odos tipams, drėkina ir subalansuoja odos pH. Yra be alkoholio, tad nesausina, o sudėtyje gausu hialurono rūgšties, alavijo, ramunėlių, agurkų, šalavijų ir atnaujinančių odą papajos fermentų/enzymų. Žinoma, toniko sudėties žvaigždė yra pats koenzimas Q10, kuris padeda išlaikyti odos natūralius atsinaujinimo ir apsaugos mechanizmus, kad ilgainiui veidas taptų švelnesnis. Antioksidantai padeda apsaugoti odą nuo taršos ir aplinkos agresorių, o augalų, gėlių ir vaisių ekstraktų mišinys suteikia odai naudos ir sukuria skanų kvapą.


Toniko buteliukas iš matinio, storo stiklo, tad yra ir sunkus ir reikalaujantis atsargesnio naudojimo. Uždengtuko snapelis pasikelia ir patogu toniką paskirstyti ant vatos padelio. Kvapas tarsi žolelinis ir iš pradžių man buvo keistokas ir nelabai patiko, nors nebuvo aštrus ar per stiprus. Poto tonikas prasigaravo ir kvapas tapo silpnesnis, bet jo apibūdinanti net negaliu, paskaitę sudėtį galbūt įsivaizduosite kaip galėtų kvepėti tokių ingredientų miksas. 

COQ tonikas gelsvos spalvos ir nėra iš tų lengvųjų, kur ant odos jaučiasi kaip vandenėlis. Šį tepant iš karto jaučiasi jo stiprumas, tonizavimas, tarsi lengvai sutrauktų ar dezinfekuotų odą, bet ištiesų suteikia nerealų drėkinimą ir labai švelnina ir ramina veido odą, kuo toliau tuo labiau. Kartu tarsi ir išvalo ją, nes nusivalius juo jausmas toks, kad oda labai švari ir gaivi. 


Sudėtis, kaip ir buvo aišku, labai švari ir naudinga - vanduo, alijošiaus lapų ekstraktas, koenzimas Q10, hialurono rūgštis, ramunėlių, šalavijo, papajos lapų ir agurko ekstraktai, citrinmedžių aliejus, tirpiklis - skatina kitų medžiagų patekimą į odą, minkštiklis ir vienas konservantas. Nėra net prie ko kabinėtis, o vienintelis citrinmedžių aliejus gelsvas tik todėl, kad iš kelių svetainių vienoje yra taip pažymėtas, jautrią odą gali šiek tiek dirginti.

Water (Aqua/Eau), Aloe Barbadensis Leaf Extract, Ubiquinone (Coenzyme Q10), Hyaluronic Acid, Anthemis Nobilis (Chamomile) Extract, Salvia Officinalis (Sage) Extract, Carica Papaya Leaf Extract, Cucums Sativus (Cucumber) Extract, Citrus Aurantium Flower Oil, Propanediol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate

SaugūsVidutinio saugumoPavojingi

Toniką parsisiųsti į Lietuvą galima iš UK parduotuvės cultbeauty.co.uk - nemokamas siuntimas per kurjerį nuo 40£ arba užsiregistravus su kodu CBWELCOME. Galite pasinaudoti mano draugų - referrals nuolaida £5 nuolaida perkant už £50 ir dar papildomai gauti dovaną! Maniškio toniko kiekis 120ml ir tiek kainuoja 30£, galima pirkti ir mini 30ml kiekį už 10£. Galioja 6 mėnesius nuo atidarymo, yra vegan ir netestuotas ant gyvūnų.


Dar nepaminėjau, kad tonikas susinaudoja baisiai greitai, realiai naudojant rytais ir vakarais užtektų kokioms trims savaitėms. Aš įpusėjus naudoti prijungiau ir kitą toniką, nes nenorėjau, kad taip greitai pasibaigtų, bet vistiek toniką išnaudojau greitai. 30£ į mėnesį vien tik tonikui man atrodo kiek per daug, bet jei piniginė leidžia tikrai bandykit! Man tai vienas iš geriausių tonikų, o manau, kad tikrai tiks visiems odos tipams.

Besame ❤

You May Also Like

7 komentarai (-ų)

  1. Tavo įrašai man tikrai patinka,taip greit susiskaito ir visa kita,bet didžiąją dalį įrašų sudaro tokie brangesni produktai,tai įdomu pasidarė ar pigesnių produktų,kuriuos galima įsigyti eurokos,drogas,didžiosiuose maximuose, nenaudoji ar tiesiog nematai tikslo juos aprašinėti?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na, kaip ir pati sakot, didžiają dalį įrašų sudaro brangesni produktai, o mažesnė dalis atitenka pigesniems, tai nėra taip, kad jų nenaudoju. Tas akivaizdžiai matosi tuštučiuose, kur paprastų prekių didžioji dalis :) Pas mus drugstore brandų naujienos nėra tokios dažnos, tai net nėra ką pirkti, kai kurių kompanijų produktų nebeperku dėl vienų ar kitų priežasčių. Daug kitų produktų yra kartojami ir jau yra aprašyti, o ir šiaip kur kas labiau mėgstu pirkti online iš užsienio :)

      Panaikinti
    2. Ačiū už iššamų atsakymą. Taip ar taip smagu skaityti tiek apie drugstore,tiek apie high end produktus :)

      Panaikinti
  2. O man kaip tik vienintelė Lietuvos blogerė, kurią skaitau, nes išbandot kosmetiką iš užsienio, taip norisi lietuviškai paskaityti nuomonę, o pas lietuvių blogeres/vlogeres tokių net su žiburiu nerasi, viskas tik iš eurokos, drogo, kur net nėra ką pirkti. <3

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O taip! Pas mane net prie "apie" nuo tada kai sukūriau blogą yra parašytas sakinys - didžioji dalis įrašų yra ir bus skirta užsienio rinkos produktams, kadangi tai man pačiai yra įdomiausia ir aktualiausia (taip, pat kiek žinau ir daugumai jūsų) :)

      Panaikinti
  3. Taip, visiškai pritariu prieš tai buvusiai nuomonei, kad man šis blogas ir įdomus tuo, nes Besame paieško įdomesnių produktų, renkasi produktus atsižvelgdama kažkiek ir į sudėtį, o ne tik apžvelginėja drugstorinius, ar kaip dauguma blogerių - PR produktus! Nors 30 svarų už toniką nemokėčiau, kaip ir tikriausiai nesirinkčiau produktų su citrusų aliejais ar alkoholiu, bet vis tiek įdomu paskaityt įrašus, galų gale susipažįstu su dar negirdėtais brand'ais :) Labai malonu skaityti įrašus, ačiū! :)

    AtsakytiPanaikinti