Tai kas tas The Ordinary „B“ aliejus?

by - 06:00



Kiek mačiau, tai jau kas dalį The Ordinary produkcijos išbandė, atsirinko patinkančias priemones ir nebuvo taip, kad niekas nepasiteisintų. Man kaip sausiaodei iš jų labiausiai lipo įvairūs aliejai - gryni, gera kaina, patogūs naudoti ir puikiai drėkina ir maitina, o kur dar visos pasislėpusios gerosios skirtingų aliejų savybės.. Kai pamačiau, kad išėjo paslaptingas tiesiog raide „B“ pavadintas aliejus susidomėjau, nes išbandyti naują produktą, su didele tikimybe, jog jis tiks yra visuomet smagu!


Taigi, kas tas „B“ oil aliejus? Jie patys rašo, kad „B“ aliejus ištirpina išgrynintą mikro-dumblių formą, kuri sumaišyta su skvalenu bei marulos, argano, baobabo, patauá, brazilijos riešutmedžio, inchi inchi, erškėtrožių  ir borago aliejais, siekiant palaikyti sveiką odos apsaugą, sustiprinti odos švytėjimą, kovoti prieš laisvuosius radikalus ir dirgiklius. Dėl didelės mikro-dumblių koncentracijos produktas įgauna aukso-žalios spalvos atspalvį ir silpną žolelių kvapą.

Kaip matysite sudėtyje, naudingų medžiagų dar bus ir daugiau. Apie kiekvienos iš jų savybes nesiplėsiu, nes tie aliejai, ekstraktai naudingi visi ir kiekvienas turi savyje skirtingų vitaminų, riebiųjų rūgščių, antioksidantų, aminorūgščių, mineralų ir t.t. „B“ aliejaus žalsvai gelsva spalva ir kvapas man primena alyvuogių aliejų, kvapas labai lengvas ir tikrai ne koks jūrinis. Šiaip pats aliejus kaip aliejus, palieka riebumo ir blizgų veidą kol ilgokai geriasi, bet nėra labai sunkus ir tirštas. Gal vos sunkesnis už jų skvaleną, bet tikrai ne toks sunkus kaip marulos aliejus. 

Dėl naudojimo jokių minusų neturiu, priešpaskutiniame veido priežiūros žingsnyje tiek rytais tiek vakarais ant veido pasklaidau kokius gerus šešis - aštuonis lašus (nelabai skaičiuoju kiek) šio aliejaus, poto tepuosi veido kremu. Puikiai drėkina ir maitina, labai minkština odą.


Sudėtis puiki, tik gal tas pagrindinis dumblių ekstraktas (paryškintas) sudėtyje kiek žemiau nei buvo galima tikėtis. Pirmas ingredientas yra kaprilo/kaprio trigliceridai - vienas iš mano mėgstamiausių ingredientų, nes puikiai drėkina ir maitina, atstato odos lipidinį (apsauginį) barjerą, pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis, tinka net jautrios odos priežiūrai. Skvalenas taip pat puiki medžiaga, kurios yra mūsų odoje, veikia kaip minkštiklis, antioksidantas. Toliau sudėtyje bisininės balžos sėklų aliejus, bisabololas, jojobos aliejus, minkštiklis, dumblių ekstraktas, baobabo sėklų aliejus, argano, borago, erškėtrožių sėklų aliejai, marulos, patauá, inchi inchi, brazilinių riešutų aliejai, pomidoro ekstraktas, minkštiklis, rozmarinų lapų ekstraktas ir E vitaminas. Man asmeniškai šis aliejus porų nekemša, bet sudėtyje yra keli aliejai, kurie gali kimšti poras.

Caprylic/Capric Triglyceride, Squalane, Crambe Abyssinica Seed Oil, Bisabolol, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Ethylhexyl Stearate, Isochrysis Galbana Extract, Adansonia Digitata Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Borago Officinalis Seed Oil, Rosa Canina Seed Oil, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Oenocarpus Bataua Fruit Oil, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Bertholletia Excelsa Seed Oil, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Extract, Hydroxymethoxyphenyl Decanone, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Tocopherol.

SaugūsVidutiniškai saugūs


Aliejaus kaina svyruoja tarp 9-11 eurų.
Įsigyti rasite šiose nuorodose : beautybay.comcultbeauty.comasos.com
30ml galioja 6mėn. nuo atidarymo :)


Kai man patinka aliejai veidui ir kūnui apskritai, tai ir šis labai patiko. Kažkas naujo, nenuobodaus, o toks nestardantinis įvairiausių aliejų miksas be jokių pridėtinių nesąmonių čia puikia kaina :) Kad ir kiek pati The Ordinary kompanija patapo dramatiška ir nesuprasta, jų produktai vis dar tiesiai į dešimtuką.

Besame ❤

You May Also Like

4 komentarai (-ų)

  1. Labai naudinga apžvalga, būtinai išbandysiu šį aliejuką. Man labai tinka ir patinka TO skvalenas, bet Oil B sudėtis įvairesnė ir turtingesnė. Ačiū!
    O kas ten vyksta su kompanijos dramom? Teko užmatyti vis kur nors ig, bet plačiau ne :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tai, kad nuo seno jau instagrame viskas ten ir vyksta :) galit pagooglint deciem drama, yra straipsnių nuo a iki ž aprašyta :D

      Panaikinti
    2. Pagooglinsiu, ačiū.
      Pakomentavau pirmą kartą, bet daugiau ir nebesinorės :)

      Panaikinti
    3. 😂😂 na atleiskit, bet ir su geriausiais norais nuo sausio nuolat vykstančių dramų pati atpasakot negaliu 😄

      Panaikinti