Green Feel naujiena - intensyviai maitinanti plaukų kaukė/kondicionierius su kokosų aliejumi

by - 06:00


Rodos tik neseniai apžvelgiau naują Green Feel dušo želę „Riešutytė“, o šiandien jau pasakosiu apie kitą jų naujieną plaukams. Tai trumpo pavadinimo neturinti, intensyviai maitinanti plaukų kaukė su kokosų aliejumi. Mačiau kaip Green Feel apie ją paskelbė feisbuke, o aš tik pagalvojau, kad gal kadanors ir pabandysiu. Bet Droge ieškojau ir neradau žymiųjų Garnier kaukių, o už akies kaip tik užkliuvo Green Feel naujiena. Tai ko gi neišbandžius? 


„Matau o.b nusipirkai“  tarė antra pusė, tašėje pamatęs kaukės dėžutę ir kuo daugiau pati žiūriu į įpakavimą, tuo man jis keistesnis. Tas specifinis mėlynumas ir raštas ir man ėmė priminti higienines priemones. Iš dėžutės dydžio tikėjausi, kad kaukė bus didesnė, bet jos indelis suplotas ir žemas, su 200ml produkto. Ant dėžutės apie kaukę rašo taip : „Priemonės natūralūs komponentai pasižymi iskirtiniu plaukų maitinimu, padeda atstatyti sausus, nusilpusius, besiveliančius plaukus ir sugrąžina jų spindesį. Kaukėje esanti itin didelė koncentracija kokosų aliejaus intensyviai maitina plaukus. Hidrolizuotas keratinas aktyviai stiprina, padeda susigrąžinti natūralų plaukų spindesį. Pantenolis padeda išvengti išsišakojusių plaukų galiukų. Pasižymi itin maloniu kokosų kvapu.“ 


Kaukę rekomenduojama naudoti 2-3 kartus per savaitę, tepti ant išplautų, švelniai nusausintų plaukų ir palaikius 5-10 minučių nuplauti. Čia taipogi tokia kaukė, kuri labiau kaip kondicionierius, bet iki 10min. laikyti ją ant išplautų plaukų man atrodo ilgokai, tad aš nenorėdama be tikslo ilgai stovėti duše palaikau 3-5 minutes. Išties, lyginant su jau minėtomis Garnier kaukėmis, ši žymiai riebesnė ir sunkesnė, stipresnė, labiau kreminė. Ant plaukų pasidengia puikiai, yra labai slidi, tad plaukus padaro kaip šilkinius. Jie po kaukės glotnesni, minkštesni, lygesni, paprasčiau išsišukuoja - išties kaukė per trumpą laiką suveikia puikiai (tiesa, užtepus ir iš karto nuplovus tokio gero efekto nebūna), neturiu prie ko kabinėtis. Gal tik, kad dėl kaukės riebumo/slidumo ją plaunant nuo plaukų dušo grindys tampa tokios slidžios, kad lengva nugriūti. Ant kaukės minimas kokosinis kvapas, bet jis čia nėra toks grynas ir įprastinis, man labiau kvepia kažkokiu medienos, kavos ir kokoso miksu.


Apie visus sudėties ingredientus Green Feel labai gražiai aprašė dėžutės viduje (foto žemiau), tad kiekvienas nusipirkęs jei tik netingės galės pasiskaityti ką kiekviena medžiaga daro. O mano trumpas išnagrinėjimas toks : vanduo, minkštiklis, glicerinas, antistatikas - kondicionuoja plaukus (EU ribojamas), minkštiklis, kokosų aliejus, hidrolizuotas keratinas, vitaminas B5, antistatikas, silikonas, emulsiklis,  konservantas-emulsiklis-antistatikas (EU ribojamas), benzilo alkoholis kaip konservantas, pieno rūgštis, konservantas, kvapikliai.


Aqua*, Cetearyl Alcohol*, Glycerin*, Behentrimonium Chloride*, Glyceryl Stearate Se*, Cocos Nutifera (Coconut) Oil*, Hydrolyzed Keratin*, Panthenol*, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride*, Amodimethicone, Trideceth-12, Cetrimonium Chloride, Benzyl Alcohol*, Lactic Acid*, Dehydroacetic Acid*, Parfum, Coumarin

* - Ekologiški sertifikuoti arba natūralios prigimties ingredientai

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi

Kaip matot į sudėtį įeina viena silikono pagrindo medžiaga, kas man nelabai patinka. Gerai tas, kad ji sudėties antroje pusėje. Pirmoje dalyje yra aprašyme minimi ingredientai - kokosų aliejus, pantenolis, keratinas.


200ml kaukės galioja pora metų. Kaina Droge be nuolaidų 3.99€, su Drogo kortele sumokėjau 2.99€, tad nėra brangi.

Kaip jau turėjot suprasti iš įrašo, nors ir mažų kabliukų yra, kaukė/kondicionierius man labai patinka savo poveikiu. Jeigu dar neįsitikinot pabandyti, eikit vėl perskaityti trečios pastraipos :D Šiaip būtų smagu iš Green Feel sulaukti ir kitų šios kaukės kvapų. O kokias jūs šiuo metu plaukų kaukes-kondicionierius naudojat? :)


Besame ❤

You May Also Like

6 komentarai (-ų)

  1. Labas, dėkui už apžvalgą, reikės pabandyti :) aš šiuo metu naudoju Garnier'o makadamijų iš tos hair food serijos. Pusė velnio, eilėj bananinė laukia, o po to matyt reiks šitos dairytis! :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Vat pas mane kaip tik Garnier makadamijų kaukė eilėj, vienintelė, kurios dar nebandžiau iš tos linijos :D

      Panaikinti
  2. Man makadamijų labai patiko. Tapo ta, kuri visada turi būti vonioje. Tik aš naudoju ne kaip kaukę, o kaip kondicionierių. Nežinojau, kad jos čia populiarios tapo:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, populiarios jos kaip kondicionieriai :) pastaruoju metu daug kur iššluotos :)

      Panaikinti
  3. Maža pastaba, tikrai nesiekiant įžeisti - "taipogi" yra nevartotina forma

    AtsakytiPanaikinti