GlamGlow SuperMud Clearing Treatment valomoji veido kaukė

by - 06:00


GlamGlow man primena Apple, nors vienas prasidėjo rūsyje, o kitas namuose su ale 80$ kišenėje, šiandien abu ženklai gerai žinomi, amerikietiški ir kiek neadekvačiomis kainomis, žodžiu boojee. GlamGlow SuperMud Clearing Treatment valomoji veido kaukė pas mane atkeliavo kai pirkau rinkinį su įvairių kompanijų produktais, kadangi kaukės nėra mano patys mėgstamiausi produktai, tai išlaidauti ant GlamGlow kaukių niekada nebuvo kilęs noras. Bet gal jums yra? Žinau, kad kai kieno jos vertinamos, mylimos, populiarios, tad gal įrašas bus naudingas, juolabiau, kad vis artėja Kalėdos (galit patikėti, kad liko lygiai 60 dienų?!), o visokias kaukytes dovanoti populiaru :)


Jaučiu, kad turiu pradėti nuo jos aprašymo, kurį pilną galite pasiskaityti Douglas, o aš trumpinsiu. Supermud kaukė skirta mišriai bei riebiai vyrų ir moterų odai. Jos pagrindas molis ir aktyvuota anglis, taip pat sudėtyje yra glikolio, pieno, salicilo, migdolų, azelaino ir piruvo rūgštys (ACNECIDIC-6™ kompleksas iš 6 AHA ir BHA rūgščių). Kaukė turėtų padėti naikinti spuogus ir spuogelius, bėrimus, inkštirus, užsikimšusias poras, bėrimą po skutimosi ir įaugusius plaukus, vos per kelias minutes sutraukti poras. Rašo, kad SuperMud yra moksliškai pažangiausia pasaulyje valanti purvo kaukė :)  Naudojimas paprastas, užtepti ant švarios odos ir po 5-20 minučių nuplauti vandeniu. Galima naudoti visam veidui, konkrečioms zonoms arba tepti tik ant spuogų.


Kaukė tamsiai pilka ir ant veido džiūnant šviesėja, kaip ir visos molio kaukės. Vieni molio kaukių sudžiūti ant odos nepalieka, nes tuomet labai sausina odą, tad esant poreikiui galima apsipurškinėti vandeniu ir neleisti išdžiūti, nes išdžiuvusi ši kaukė tikrai traukia odą. O šiaip betkuriuo atveju sausina, nors kaukė ir nėra skirta mano odos tipui, tai sausai odai rekomenduočiau tepti tik ant probleminių vietų. Jaučiasi, kad kaukė ne šiaip molio, bet stipresnė, sudėtyje rūgščių miksas, kuris pakankamai stiprus ir gali sudirginti jautresnę odą, tad ilgiau nei 20min. tikrai nelaikykit. Aš vietomis užsimiršusi kartą palaikiau gal 40min. ir nuplovus oda jautėsi labai nemaloniai keistai, net minimaliai skaudanti. O šiaip stebuklo kaukėje ir odos valymo aš nematau. Momentinis efektas toks, kad tikrai kiek sutraukia poras, tačiau jų neišvalo, padžiovina spuogelius ir kaip minėjau, apskritai sausina. Galbūt dėl rūgščių ilgainiui naudojant padėtų labai riebiai, aknės kamuojamai odai.


Sudėtis keistoka, nes vieni ingredientai tinka spuogų gydymui, jautrios ir pažeistos odos priežiūrai, o kitu negalima naudoti ant pažeistos odos, tad gaunasi priešprieša. Bet bent mano patarimas būtų tikrai nenaudoti šios kaukės ant labai jautrios ar pažeistos odos. Po tokios kaukės lendant į dienos šviesą būtinas SPF, o gamintojas rekomenduoja limituoti buvimą saulėtu metu savaitei.

Pilna sudėtis : vanduo, baltasis molis, tirštiklis-emulsiklis (gali erzinti akis, pavojingas įkvėpus), mandelinė rūgštis, anglis, rutulinių eukaliptų lapai, toliau seka daug rūgščių : vyno, piruvinė, pieno, salicilo, glikolio. Už jų rutulinių eukaliptų lapų pudra, alavijo lapų sultys, saldymedžių šaknies ekstraktas, agurkų ekstraktas, gebenių lipikių ekstraktas, vaistinės taukės lapų ekstraktas (ilgą laiką naudojant - toksiškas), vaistinių ramunių ekstraktas, silikono pagrindo medžiaga, minkštiklis, pH reguliuojanti medžiaga (galimai toksiška, gali erzinti odą), pipirinių mėtų aliejus, molio mineralas, tirpiklis ir glicerinas, vaistinių medetkų ekstraktas, rišikliai, kvepalai, konservantai ir dažiklis.

Water\aqua\eau, kaolin, magnesium aluminum silicate, mandelic acid, carbon, eucalyptus globulus leaf, tartaric acid, pyruvic acid, lactic acid, salicylic acid, glycolic acid, eucalyptus globulus leaf powder, aloe barbadensis leaf juice, glycyrrhiza glabra (licorice) root extract, cucumis sativus (cucumber) fruit extract, hedera helix (ivy) extract, symphytum officinale (comfrey) leaf extract, chamomilla recutita (matricaria) extract, peg-12 dimethicone, caprylyl glycol, sodium hydroxide, butylene glycol, mentha piperita (peppermint) oil, hectorite, hexylene glycol, glycerin, calendula officinalis extract, maltodextrin, ethylhexylglycerin, xanthan gum, fragrance, limonene, benzyl benzoate, linalool, phenoxyethanol, potassium sorbate, sodium benzoate, iron oxides (ci 77499).

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi

Jau minėjau, kad kaukė brangi ir taip, už vieną gramą kaina minimum euras :) Douglas galima įsigyti SuperMud kaukę 50g - 49,95 €, 15g - 19,99 €. Taip pat galima parsisiųsti iš lookfantastic.com ir asos.com, kainos panašios, bet yra ir rinkinukų mažesnėmis kainomis :) 


Apgailestauju, jei jaučiatės sugaišę laiką perskaitę tokio man labai vidutiniško produkto apžvalgą, bet juk reikia visokių :) Jei senai svajojate pabandyti, tai siūlyčiau mėginti tik riebesnei odai, nepirkit su pažeista ir labai jautria. Aišku, visiems tas pats netinka, tad savo įspūdžiais apie kaukę, jei tik bandėte irgi galite pasidalinti, kaip tik labai įdomu! 

Besame ❤

You May Also Like

4 komentarai (-ų)

  1. Aš vis ieškau stebuklingos valančios kaukės, ši pasirodė meh.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Turiu ir as tokia kaukyte. Pritarciau, kad nieko ypatingo ir nemanau jog verta kainos... Nors kai isnagrineta Tavo sudetis matau, kad visokios rugstys priekyje. Bet is kitos puses The Ordinary parode, ksd ir jas uz gera kaina galima nusipirkt ��

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na, kainas juk nustatinėja patys gamintojai, dažnai už vardą, reklamas sumokam. The Ordinary tai tikrai revolucinės prekės, bet iš aukštesnės kokybės žaliavų ir didesnio jų kiekio Deciem gaminami Niod jau 3-4 kartus didesnėmis kainomis :)

      Panaikinti