Nepaprastas atradimas! ❤ Glow Recipe Watermelon Pink Juice Moisturizer & Watermelon Glow Sleeping Mask

by - 06:00



Kaip matosi iš pavadinimo, šiandienos apžvalga bus labai teigiama! Skirtingai nuo praeito įrašo įžymios kompanijos šoku prie tokios, apie kurią, manau dar girdėjote ne visos - Glow Recipe. Stilingai ir žaviai atrodantys buteliukai net neišduoda, kad tai mažos korėjietiškos kompanijos gaminiai, kurios asortimente viso labo keturi skirtingi produktai. Nežinau kaip ir iš kur išdygo ši kompanija, bet ji mikliai populiarėjo. Nuolat šiuos produktus mačiau instagram, o pagooglinusi radau tokiose žymiose parduotuvėse kaip Sephora bei Cultbeauty. Ir ką, nesusilaikiau, nusipirkau ir žiauriai džiaugiuosi!


Aš pirkau rinkinuką, nes taip vienu šūviu nušoviau du zuikius - pigiau ir išbandžiau du produktus, o ne vieną. Tai abu patys populiariausi Glow Recipe produktai - Watermelon Pink Juice Moisturizer, veido drėkiklis, tarsi serumas ir Watermelon Glow Sleeping Mask, veido kaukė, skirta užtepti nakčiai miegant, bet žinoma, galima naudoti ir dienos metu kaip paprastą kaukę. Abi priemonės turėtų tikti visiems odos tipams ir pagerinti odos tekstūrą, normalizuoti tiek sausą tiek riebią odą, suteikti spindesio, šviesinti, raminti, mažinti odos pilkumą ir kovoti su laisvaisiais radikalais, mažinti dėmeles ir net raukšleles. O fainiausia, kad naudojant šias priemones žada baby-soft, kūdikio švelnumo odą! Abi priemonės dar turi ir savų niuansų, tai apie kiekvieną atskirai pasakosiu, kad viską sužinotumėt :)


Watermelon Pink Juice Moisturizer puikiai tinka kaip drėkiklis riebiai odai, arba kaip serumas sausai odai. Aprašyme akcentuojamas vitaminų ir amino rūgščių turintis arbūzo ekstraktas ir hialurono rūgštis, bet sudėtis tokia kupina skirtingų ekstraktų ir visokio kitokio gėrio, o svarbiausia saugi, kad man, tokių sudėčių fanei čia orgazmas. Mano oda sausa, tad savo rutinoje visuomet naudoju ir aliejų ir kremą, bet riebiai odai iš šio serumo drėkinimo pakaks. Dozuojasi, vieno švelniai rožinio paspaudimo sočiai, o tekstūra tokia lengva, gelinė ir neapsunkinanti. Turi gaivų, lengvą, neįkyrų kvapą, kuris arbūzo, bet nėra stiprus, nesijaučia sintetinis!

Žinokit, po dviejų su puse mėnesio naudojimo galiu pasakyt, kad tapau priklausoma nuo šio produkto ir fanė visam gyvenimui. Negaliu paleisti iš rankų, naudoju kiekvieną dieną tiek rytais tiek vakarais ir nenoriu, kad jis baigtųsi. Rezultatai pasirodė gana greitai ir mano oda tikrai švelnutėlė lyg kūdikio, labiau švytinti ir kas be ko sudrėkinta. Nepaminėjau dar to neeilinio, stiklinio buteliuko, kurį labai patogu paimti į rankas, o spalva ir tas minimalizmas irgi labai mano. Kaskart naudojant tiesiog suteikia džiaugsmo, dievinu nuo A iki Ž !


Apie jo sudėtį šiek tiek pakalbėjau, tai pridurti galiu tik tai, kas akivaidu, ji 99% absolučiai saugi! Jokių alkoholių, silikonų, konservantų ir kitokių nesąmonių. Įdomu, kad net nėra vandens. O visi gėriai joje tokie :  Arbūzo ekstraktas ir pats arbūzas, hidrolizuoti kviečių, sojos ir kukurūzo baltymai, drėkiklis-antioksidantas, glicerinas, emulsikliai, hialurono rūgštis, minkštiklis, rišikliai, abrikosų kauliukų amino rūgštys, toliau alkaneto, baikalinių kalpokių, bijūnų ir saldymedžių šaknų ekstraktai, antioksidantas, ispaninio jazmino vaškas, emulsijos stabilizatorius, kopūstų lapų ekstraktas bei saldžiosios bulvės šaknų ekstraktas ir kvepalai.

Citrullus Lanatus (Watermelon) Fruit ExtractCitrullus Lanatus (Watermelon) FruitHydrolyzed Wheat ProteinHydrolyzed Soy ProteinHydrolyzed Corn ProteinGlutamic Acid (Derived from Fermented Grains)GlycerinCetearyl Olivate (Derived from Olive)Sorbitan Olivate (Derived from Olive), Sodium Hyaluronate, Cetyl AlcoholCyamopsis Tetragonoloba (Guar) GumXanthan GumApricot Kernel Amino AcidAlkanna Tinctoria Root ExtractScutellaria Baicalensis Root ExtractPaeonia Suffruticosa (Peony) Root Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root ExtractBeta-GlucanJasminum Grandiflorum (Jasmine) Flower WaxAcrylates/C10-30 Alkyl Acrylate CrosspolymerBrassica Oleracea Capitata (Cabbage) Leaf Extract, Ipomoea Batatas (Sweet Potato) Root ExtractFragrance.

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


Kitas produktas - Watermelon Glow Sleeping Mask ir kaip minėjau, jos pirminė paskirtis nakčiai, bet galima naudoti ir dienos metu įprastai, užtepus nuplauti po dešimties minučių. Pakuotė tokio pat stiliaus, ir čia yra arbūzo, bet kiek mažiau. Kaukės paskirtis būti stipresnei, tad joje dar yra AHA rūgščių - glikolio ir pieno, bet pagrindą sudaro vanduo, hialurono rūgštis ir glicerinas. Be antroje įrašo pastraipoje įvardinto poveikio, Glow Recipe kaukė dar žada pašalinti negyvas odos ląsteles ir odos šiurkštumą. Kvapas ir tekstūra labai panaši į drėkiklio, tik čia kiek tirštesnė, geliškesnė, primena kisielių.

Aš ją naudoju ir dienom ir naktim, kadangi nelabai kaukes mėgstu dažniau užsitepu nakčiai. Stengiuosi nedaryti įprastos rutinos su daug skirtingų produktų, tepu kokius du ir tuomet įtapšnoju kaukę (ją rekomenduoja įtapšnoti, o ne trinti). Iš pradžių kaukė labai slidi ir šlapia, bet nudžiūna - pillow-proof ir transfer-proof, tad neištepa nei pagalvės nei kažko kito! Bent man rūgštys nesijaučia, tikrai negraužia veido, o kaip tik užtepus drėkina, gaivina, šaldo. O ryte, pašlapinus veidą vandeniu ji vėl atsigauna ir tampa tokia, kokia užsitepa - slidi, tad nusiplauti kaukę lengva. Tiesa, kiekis nebūna toks didelis, per naktį kažkiek pasigeria į veidą. Po kaukės veidas švelnuuus, gaivus, oda nuraminta, švari. Veikia taip, kaip rašo aprašyme!


Sudėtis taip pat švari, tik pačiame gale yra alkoholio, kuris greičiausiai įdėtas kaip konservantas. Visa sudėtis : vanduo, hialurono rūgštis, glicerinas, jūros dumblių ekstraktas, plėvelę sudaranti medžiaga, arbūzas, mineralas, klampumo reguliavimo medžiaga, glikolio rūgštis ir pieno rūgštis, moliūgo, granatų, bananų vaisių ekstraktai, bijūnų ir saldymedžių šaknų ekstraktai, kopūsto lapų ekstraktas, saldžiosios bulvės šaknies ekstraktas, klampumo reguliavimo medžiaga, antioksidantas, rišikliai, alkoholis ir kvepalai

Water, Sodium Hyaluronate, Glycerin, Caulerpa Lentillifera (Seaweed) Extract, Simethicone, Citrullus Lanatus (Watermelon) Fruit, Silica, Propanediol, Glycolic Acid, Lactic Acid, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Fruit Extract, Punica Granatum (Pomegranate) Fruit Extract, Musa Sapientum (Banana) Fruit Extract , Paeonia Suffruticosa (Peony) Root Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Brassica Oleracea Capitata (Cabbage) Leaf Extract, Ipomoea Batatas (Sweet Potato) Root Extract, Betaine, Beta Glucan, Hydroxyethylcellulose, Xanthan Gum, Alcohol, Fragrance.

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi

Abi priemonės galioja po metus nuo atidarymo. Pirkti galima iš UK parduotuvės cultbeauty.co.uk - pilnas kaukės dydis (80ml) kainuoja 40£, drėkiklis 60ml - 35£. Taip pat ši produkcija yra Sephora parduotuvėse, kur iš JAV gali patarpininkauti daug tarpininkių ar kompanijų, ten kaukė (80ml - $45, 30ml - $22), drėkiklis (60ml - $39, 25ml - $21). Rinkinuko, kaip aš pirkau, šiuo metu nebėra. Pagaminti Korėjoje, vegan-friendly, cruelty-free.


Abi priemones labai myliu ir man jos net gi sakyčiau tobulos, nieko jose netrūksta! Puikūs ingredientai, pakuotės, tekstūros, poveikis. Netgi nemėgstant kaukių nakčiai Watermelon Glow Sleeping Mask naudoju bent keletą kartų į savaitę, nes ji nesijaučia kaip kaukė ir prisimenu, kad ją buvau užsidėjusi tik ryte plaunant veidą :) Žinoma, Watermelon Pink Juice Moisturizer man patinka tiesiog labiau, turbūt, kad paprastesnis ir praktiškesnis naudojimas. Tad tikiuosi, kad kartosiu kartosiu ir nedings nuo mano kosmetinio staliuko dar ilgai! Rekomenduoju ir jums pabandyti, pamatysit n-e-r-e-a-l-u!

Besame ❤

You May Also Like

8 komentarai (-ų)

  1. Nu jau taip parašei, kad noriu ir aš drėkiklio :). Tiesa, tokios gausios sudėtys man visada irgi kelia abejonę dėl to, ar tada nėra visko po lašą ir nieko pakankamai. Bet kadangi aš prie jokių sudėčių nesikabinu, tai ir čia tektų sužinoti pabandymo būdu ar fainas :).

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Šiaip kažkur esu skaičius, kad drėkiklio sudėty 90% arbūzo, bet nežinau ar tiesa :) Konsistencija gelinė, nesijaučia ir neatrodo, kad tik arbūzo sultis tepčiau :D

      Panaikinti
  2. Drėkiklio sudėtis atrodo visai gerai, o ir pakuotė miela :) Bet kaip korėjietiška priemonė, tai pakankamai brangi :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Brangoki šios kompanijos gaminiai, bet korėjiečių ir japonų dar ne tokių luxury priemonių yra :)

      Panaikinti
  3. Teks matyt pabandyt, nors ir brangi, nes Sachara o ne oda pastaruoju metu... Nerandu padoraus drekiklio.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O jūsų sausa oda? :) Man su sausa visada dar riebaus kažko norisi, tai super tam aliejai :)

      Panaikinti
  4. Kaip tik Sephoroj dabar -20proc :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Žinauuu :D Jau prisisakiau to, ko norėjau (happy) (happy)

      Panaikinti