Paprastas ir geras / Lumene Nordic Girl! Deep Down Clean Cleansing Gel veido prausiklis

by - 06:00



Kas pasiilgo paprastų ir neilgų apžvalgų, tai prašau, šiandien tai tikrai viena iš jų :) Pirkinio priešistorė irgi trumpa - kai mano daug kartų minėtas mylimiausias Lumene veido prausiklis tapo nebegaminamas, parduotuvėje užmetusi akį į aprašymą ir sudėtį iš jų pasiūlos išsirinkau kitą Lumene prausiklį - Nordic Girl! Deep Down Clean Cleansing Gel.


Prieš rašant įrašą truputį pagooglinau ir pamačiau, kad Nordic Girl! yra kaip ir viena iš Lumene linijų, galima rasti toniką, makiažo bazę ir net nagų lakus. Taip pat supratau, kad bent prausiklis yra orientuojamas į paauglių grupę, bet, et, pilna ir suaugėlių, naudojančių vaikams skirtas priemones :) Prausiklio aprašymą turėtumėt gerai matyti, o kas tingi skaityti, tai esminiai dalykai yra tokie : prausiklis yra želės/gelinio tipo, su niacinamidu ir arktinių šaltinių vandeniu. Žada nesausinti, skaistinti, išvalyti odą, nuvalyti makiažą, nešvarumus ir riebalų likučius, o ilgainiui ir mažinti dėmių atsiradimą.

Gaila, kad aprašyme nieko nerašo apie kvapą, nes sudomintų daug smaližių! Man kvepia kaip kramtoma guma, bet ne įprasta bubble gum, o tokia vaisine. Kvapas nėra stiprus, tai neerzina, o kaip tik labai maloniai nuteikia. Priminsiu, kad mano oda sausa ir iš pažiūros šis prausiklis man turėtų būti didžiausias priešas - gelinis, šalina riebalus (kurių sausiaodėms tik duok), skirtas jaunesnei odai, kuri dažniausiai būna kamuojama aknės ar spuogų, bet susidraugavom puikiai. Labai priminė tą mano mylimiausiąjį, nes lygiai taip pat puikiai nuplauna visą makiažą ir blakstienų tušą, absolučiai negraužia akių. Negaliu taip tvirtai atsakyt, kad nesausina ar sausina, bet su ankstesniuoju Lumene prausikliu oda lyg ir likdavo šiek tiek drėgnesnė. Bet tikrai negaliu skųstis ir šiuo.


Sudėtis neilga ir ją sudaro vanduo, ploviklis, tirpiklis, glicerinas, PAM putodariai, vitaminas B3 (niacinamidas), plačialapių gysločių lapų ekstraktas, klampumo reguliavimo medžiaga, valikliai, konservantai, medžiaga reguliuojanti pH, konservantas, drėkiklis, minkštiklis ir kvapikliai.

Kaip matot, tokia paprasta ir yra visokių medžiagų, bet galima sakyti, kad pirmos 3/4 sudėties yra pilnai saugios. Gana aukštai ir tas naudingų savybių turintis niacinamidas, o už jo esantis gysločių ekstraktas taip pat geras, pasižymi antibakterinėmis savybėmis, lygina ir šviesina odą, skatina atsinaujinimą.

Aqua, Sodium Cocoamphoacetate, Propanediol, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Niacinamide, Plantago Major Leaf Extract, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Linalool, Benzyl Salicylate, Parfum

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


150ml galioja net 18 mėnesių nuo atidarymo :) Aš pati pirkau Droge, ar dar yra ir kitose parduotuvėse tikrai nežinau. Kaina apie 8-6€, priklausomai nuo nuolaidų.

Nordic Girl! veido prausikliui kaip ir neturiu priekaištų. Aš iš tų, kurios makiažą pirmiausia nusiprausia prausikliu duše, o ne zulina veidą drėgnomis servetėlėmis ar vatos padeliais. Nes nusiprausus po vandeniu su prausikliu nieko iš to makiažo nebelieka :) Lengvas makiažo nuvalymas + akių negraužimas man yra du svarbiausi dalykai prausiant veidą prausikliu, todėl jeigu ir jūsų tokie prioritetai, šį tikrai galiu rekomenduoti :)

 Besame ❤

You May Also Like

4 komentarai (-ų)

  1. Mano šis prausiklis mėgstamiausias, ir jau nežinau kiek buteliukų sunaudota.Oda mišri, linkusi pasausėti,bet nusiprausus šiuo prausikliu, tikrai nėra taip-kad temptų odą,o svarbiausia, kad labai švariai nuplauna makiažą.Tad prie pagyrų galiu ir aš prisidėti;-)O ir kaina nesikandžuoja, ypatingai jei per akciją kokią nusiperki;-)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na va kaip smagu :) aš dabar dar norėčiau visai šitos linijos toniką pabandyt, nebandėt? Instagrame mergina rašė, kad irgi geras :)

      Panaikinti
  2. Toniko neteko bandyt, kažkada nusipirkau Jūsų rekomenduotą Biok dermatology toniką, tai jis gėrių gėris mano odai.Dabar tik liūdina faktas, kad nebeliko jojo.Bet dabar esu užsipirkusi šio toniko kokiam pusmečiui į priekį:-D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oho kiek daug :D man jis vis dar taip pat patinka, bet aš gal keturis nusipirkau ir jau paskutinį naudoju :) kažkaip žiūriu kaip į galimybę išmėgint kažką naujo :D tik nežinau ar ką gero pasiseks atrasti.

      Panaikinti