Tuštučiai ir tie, kuriems sakau bye bye #6

by - 06:00


Naują mėnesį pradedu išsimesdama šiukšles ir išties, nors tuštučių nuotraukoje atrodo nedaug, bet pasakosiu apie 24 produktus :) Šį kartą iš dekoratyvinės kosmetikos nieko nebus, nes viską su kuo atsisveikinau matėte kosmetikos kolekcijos išsivalymo įraše.  Jeigu rasiu minimą produktą pirkti internetu, jo pavadinimas bus nuoroda, taip galėsite pasiskaityti apie priemones plačiau ir žinosite kur rasti pirkti, jei kažkas sudomins.


EO Laboratorie Keratin plaukų šampūnas (5.59€) kaip tyčia pirmas netuštutis. Mano plaukams jis visiškai nepatiko, nesenai apie viską pasakojau čia, tai nebesikartosiu. Perleisiu pamėgint mamai.

/'stemm/ High-Amino šampūnas (8.70€) nuo meh pačioje pradžioje tapo tiesiog pačiu mėgstamiausiu. Yra kabliukų, bet mano galvos oda ir plaukai tiesiog myli jį. Gaila, kad retai atsiranda pardavime ir būna greitai išpirktas. Deciem žadėjo, kad jų jau nebegamins, tad nežinau ar persigalvojo ar vis dar įdeda likučius. Turiu dar vieną, kuris jau irgi į pabaigą, tai jau vis tikrinu ir laukiu pardavime!

Briogeo Scalp Revival Charcoal + Coconut Oil Micro-Exfoliating Shampoo šampūnas (40€). Apžvalgą rašiau jau sunaudojusi jį, tai ir nuomonė ta pati. Šiaip viskas su juo gerai, saugi sudėtis ir patiko, tik vistiek nemanau, kad tokios kainos vertas.

Garnier Fructis Banana Hair Food plaukų kaukė (6.34€) man patiko, ir nors visos šios linijos kaukės žada skirtingus dalykus, man jos kaip vienodos, tik skiriasi kvapas. Beveik sunaudojau tris rūšis, ketvirta laukia spintelėje, bet dėl kvapo man labiausiai patiko papajinė. Apžvalga čia.



Physiogel Daily Moisture Therapy veido kremas (14.99€) jau toks etatinis tuštučiuose, pastoviai mano naudojamas n metų. Man tai jau daug metų neišmainomas kremas, tik pasiilgau laikų, kai buvo pirkti dvigubai pigiau.

Dr. G Brightening Peeling Gel cheminis veido šveitiklis (14.99€) sužavėjo nuo pirmo panaudojimo ne tik mane, bet ir daug jūsų! Galvojau, kad įrašas apie nežinomos firmos šveitiklį be grūdelių bus mažai skaitomas, bet tapo vienu iš populiauriausių, o šį šveitiklį ir tiek daug skaitytojų nusipirko :) Jau rugpjūtį gavau nemažai jūsų žinučių, kad baigėt ir jau kartosit, tai aš panašiu metu va ir saviškį sunaudojau. Būtinai kartosiu irgi. O apie šį magišką dalykėlį įrašas yra čia.

Best Damn Beauty Best Damn Cleanser  veido prausiklis - putos (20$) senai buvo įtrauktas į mano veido priežiūros rutinos įrašą, kur apie jį nedžiūgavau. Poto numečiau į šoną, bet po kiek laiko pradėjus naudoti iš naujo net ir pamilau. Paprastas, geros sudėties lengvų putų pavidalo prausiklis. Makiažo nenuvalo, tad buvo naudojamas dienomis be jo. Visai nesausino odos, ir iš tiesų net gaila, kad baigėsi.

Indie Lee COQ-10 Toner tonikas (30£) man irgi patiko labai labai, bet greitai susinaudoja ir brangus :( Visgi, manau, kad kartosiu, nes pasiilgau ir jo superinio poveikio ir kvapo. Pilna jo apžvalga čia.


Biok kūno kremas, tonikas ir Rasa micelinis vanduo jau nebegaminami, tai sunku rasti ir likučius. Labiausiai gaila dėl gero ir nebrangaus toniko, kurio kolkas Kilig asortimente nėra, todėl tikrai trūks. Micelinis vanduo šiaip patinka, turiu dar vieną, kurį dabar naudoju, bet nekantrauju grįžti prie Biodermos, nes jis visgi patinka kiek labiau ir šiaip pasiilgau :) 


Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream kūno kremas (50€) tapo tikru vasaros atradimu ir favoritu. Žiauriai užbūrė kvapas, įsimylėjau, tai saugojau ir taupiau. Deja, po poros mėnesių, kaip minėjau praeitame įraše, gerokai išsigaravo. Bet, kad pirkau tikrai nesigailiu.

Organic Shop Organic Camellia & 5 Oils Body Cream kūno kremas (2.59€) sužavėjo jau birželį, kuomet atsiliepiau puikiai tuštučiuose. Tai jau nesikartosiu, sunaudojau antrą, tikrai fainas kremas.

EO Laboratorie Anti Age kūno kremas (3.49€) man nelabai patiko. Anksčiau naudotas Eo Lab kremas buvo per tirštas, o šis pasirodė skystokas kaip kremui tokioje pakuotėje. Drėkino, bet neužtektinai ir tiesiog nesužavėjo, kad pirkčiau antrą kartą.

Uoga Uoga Nebijok Pilnaties kūno kremas (9.95€) pasirodo bent kas antruose tuštučiuose :) Vis dar mėgstamiausias ir .



Green Feel Aš Ikona kreminės konsistencijos kūno prausiklis (5.99€) paskutiniuose trijuose tuštučių įrašuose matydavot juos sunaudotus bent du :D Kai užkėlė kainas, o likučiuose nebeliko, pirkau tik vieną. Dar vis mėgstamiausias, gaila, kad kiekis pagal kainą nedidelis, greit išsinaudoja. Vistiek teks kartoti, nes ne man vienai namuose jis patinka :) Apžvalga čia.

EO Laboratorie Karite Spa plaukų aliejus - skystis (8.49€) man patiko, bet kitos jų linijos Macadamia aliejus mano mėgstamiausias :) Bet jei jo nebus, kartočiau ir šį. Apie visus Eo Lab aliejus yra įrašas čia

Kosmetinis ricinos aliejus (2.47€) jau nebeprisimenu ar pirkau plaukams ar blakstienoms, bet kažkaip pamiršau, kad turiu, mažai ir sunaudojau. Pasibaigė galiojimas, todėl išmetu.

Garnier InvisiCalm dezodorantas greitai uždžiuvo, bet iki tol savo darbą atliko gerai. Aišku, sudėtis tikrai prasta. Retai naudoju dezodorantus, tai šio nekartočiau.


O pabaigai trys kaukės ir Shiseido Facial Cotton vatos lapeliai, nuo kurių ir pradėsiu, nes kai kas teiravotės. Sunaudojau prieš gerus pora mėnesių, bet vis pamiršdavau įtraukt į tuštučius. Už 165 lapelius 10$ kaina yra didelė, bet tūkstančiai atsiliepimų byloja, kad tai patys geriausi vatos lapeliai pasaulyje! Ir žinokit tikrai nuostabūs. Tobulo dydžio, kvadratiniai, nei per ploni nei per stori, be siūlių, nepraskysta, o svarbiausia, kad produkto nesugeria taip smarkiai kaip kiti ir tiesiog gerai pasklaido po veidą. Laukiu kokių nuolaidų ir pirksiu, nes per tarpininkę perkant su visais komisiniais ir siuntimais pabrangsta. Kiek ieškojau nei Lietuvoje, nei EU svetainėse internetu neradau.

O kaukes išnaudojau tris, tik net nežinau ar jas čia dėti, nes jau vieną kartą panaudoji ir tuštutis :) Pradėsiu nuo man labiausiai patinkančios, KoCostar kaukės. Esu rašiusi apžvalgą apie arbūzinę, dabar naudojau agurkinę. Nu man jos patinka, nes paprasta užsilipdyt atskiras detales ir nereikia taikyt akių ir burnos į lakštinę kaukių, kur iškirpimai ne visada atitaikyti. Bet kiek žmonių, tiek nuomonių, pvz., nesenai skaičiau, kad Erikai jos neprilipo. Tiesa, kaina kaip už vienkartinę kaukę tikrai didelė - 4.59€ douglas.lt ir užmetusi akį į prieš 9 mėnesius darytą apžvalgą, matau, kad pabrango beveik visu euru.

Pretty Animalz Polar Bear Sheet Mask ir Fruits Gelato Moisture Mask abi didelio įspūdžio nepaliko, kadangi ne dabar pat sunaudojau, tai negaliu ir daug papasakoti. Kaukės kaip kaukės, abi lakštinės, tam kartui padrėkino, atgaivino ir atvėsino odą ir tiek. Nemanau, kad šias kartočiau.

Tai tokie mano tuštučiai :) Kas gero pas jus? Nesušalot dar?

Besame ❤

You May Also Like

2 komentarai (-ų)

  1. Nebeparsiduoda iHerb'e dr G peeling gel ��

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Pastebėjau, kai reikėjo jo nuorodą įkelt :) gaila, iš ten patogu ir paprasta parsisiųst, bet aš savo pirmąjį ebay pirkau, tai nematau bėdos ir antrą iš ten pat nusipirkt :D

      Panaikinti