L'occitane Svajonių advento kalendoriaus (2018) įspūdžiai

by - 10:00


Kaip greitai atėjo ir praėjo Kalėdos! Savo kalendorių namo parsinešiau dar lapkričio pirmomis dienomis ir neįsivaizdavau kaip išlauksiu visą mėnesį kol galėsiu pradėt pakuot, o dabar atrodo nepastebėjau kaip viską išpakavau - laikas tiesiog praskriejo. Jei mane iš blogo bent kiek pažįstat, tai žinot, kad aš nėmėgstu grožio dėžučių ir pirkti katės maiše :) Pripažįstu, kosmetikai esu išranki ir ne vien dėl sudėties, prekinių ženklų, bet būna net ir taip, kad viskas tenkina, bet produktas kažkodėl man nelimpa ir tiek. Tad sprendimas įsigyti kosmetikos kalendorių šiais metais buvo keistas ir man pačiai, bet tokia pasiūla ir kalendorių pirkimo bumas įtraukė ir mane. Pati gal būčiau ir nepirkusi, bet užsiminus vyrui paklausė : kiek reikia? ir reikiama suma atsidūrė mano sąskaitoje, tad jau privalėjau nusipirkti :D Išsirinkau L'occitane svajonių advento kalendorių, kuris pagal kainą (49€) ir sudėtį pasirodė man vienas iš optimaliausių, o ir su šios kompanijos produktais nebuvau gerai pažįstama. Tiesa, parsinešusi namo jau šiek tiek sudvejojau, nes man realiai yra geriau vienas geras daiktas, negu daug mėginėlių, smulkmenų, kurios nežinia ar patiks, todėl 169€ už kalendorius man atrodo kosminiai pinigai, nors patys brangiausi kalendoriai dingo iš lentynų greičiausiai :D Na, bet kasdien atidarinėti kalendorių buvo įdomu :)


Kalendoriuje slėpėsi 24 priemonės, kurias visas matote nuotraukoje eilės tvarka (trūksta tik vieno muiliuko), taip kaip buvo sukrautos į kalendorių - 


Poto pasidalinsiu įspūdžiais apie jas, o dabar pilnas sąrašas :

1 diena Taukmedžių dušo aliejus 35ml
2 diena Taukmedžių rankų kremas 10 ml
3 diena Migdolų šveičiamasis muilas 50g (pilnas)
4 diena Verbenų kūno losjonas 30ml
5 diena Vyšnių žiedlapių rankų kremas 10ml
6 diena Atstatomasis šampūnas 35ml
7 diena Kūno losjonas sausai odai su 15% taukmedžių sviesto 30ml
8 diena Drėkinamasis taukmedžių veido kremas 5ml
9 diena Atstatomasis kondicionierius 35ml
10 diena Muilas su verbenų lapais 25g
11 diena Taukmedžių dušo kremas 30ml
12 diena Migdolų rankų kremas 10ml
13 diena Gaivinantis vonios kubelis 33g
14 diena Vyšnių žiedų vonios ir dušo želė 35ml
15 diena Švelnus lūpų balzamas su taukmedžių sviestu 4ml
16 diena Šlamučių veido kremas „Precious“ 5ml
17diena Verbenų dušo želė 30ml
18 diena Migdolų kūno kremas 20ml
19 diena Ypatingai švelnus muilas - pieno kvapo 25g
20 diena Vyšnių žiedų spindesį suteikiantis kūno losjonas 35ml
21 diena Vėsinamasis verbenų rankų kremas 10ml
22 diena Migdolų dušo aliejus 35ml
23 diena Pėdų kremas su 15% taukmedžių sviesto 10ml
24 diena Verbenų tualetinis vanduo 10ml

Galvojau kaip čia būtų paprasčiau apie viską pakalbėti ir nutariau rodyti ne dienomis, o pagrindinėmis linijomis :)


Pirmoji linija - taukmedžių sviesto ir iš jos kalendoriuje buvo net 7 priemonės - kūno losjonas, dušo kremas ir aliejus, rankų, pėdų bei veido kremai ir lūpų balzamas. Visa linija švelni, bet gana skirtingų kvapų. Pavyzdžiui, man dušo kremas atsiduoda lipalu, o lūpų balzamas beveik bekvapis, užsiuodžia tik lengvas saldumas. Iš viso šešeto labiausiai lūpų balzamas ir patiko  - neblogos sudėties, neerzina kvapas, turi riebumo ir pagelbėja išsausėjus lūpoms. Rankų kremas visai nieko, greitai susigeria, bet sausų rankų neišgelbėja kaip ir veido kremas. O kūno losjonas kaip ir dušo produktai po kelių bandymų įspūdžio nepaliko, gana paprastos priemonės.


Antra linija viena iš populiariausių - migdolų. Radau 4 produktus - migdolų dušo aliejų, rankų bei kūno kremus ir šveičiamąjį muilą, kurį matysite nuotraukoje žemiau. Migdolų dušo aliejų jau iš seniau turiu pilno dydžio ir jis man visai patinka - nesausina odos ir palieka ją švelnią. Jis vienas iš pačių perkamiausių ar net pats perkamiausias L'occitane produktas ir suprantu kodėl, nes tikrai fainas. Apie rankų ir kūno kremą nuomonė irgi panaši. Abi priemonės neutralios, neturi ryškių kvapų. Visai patiko kūno kremas, bet pilnas dydis labai brangus.


Migdolų muilą radau trečiąją dieną ir išmetusi įpakavimą pradėjau naudoti. Tai vienintelis pilno dydžio produktas kalendoriuje :) Atrodo net skaniai, o migdolų dalelės jame maloniai smarkiai aštrios, tad kūną šveičia nerealiai ir labai malonu. Kita, blogoji pusė, kad muilas nerealiai sausina odą. Ant tiek, kad braukiant stringa ranka. Tad kartu ir labai patiko ir labai nepatiko.


Dar viena linija - vyšnių žiedų. Kvepia pavasariškai ir ne pačiomis vyšniomis, o žiedais, gelėmis. Nėra mėgstamiausias kvapas, bet galiu naudoti. Iš šios linijos radau 3 dalykus - dušo želę, rankų kremą ir kūno losjoną su blizgučiais. Pastarąjį išmėginti buvo smalsiausia, bet jis nėra toks, kokį įsivaizdavau - blizgučių nedaug, jie sidabriniai ir atskiri, išsimėto palei odą su atstumais ir atrodo keistai. Dušo želė bei rankų kremas normalūs, bet didelė fanė nepatapau.


Linija, kuri man visiškai nepatiko yra verbenų. Viskas tik dėl kvapo - jis man gana vyriškas, kaip ir pakuotės. Aštrus, smarkiai jaučiamas, citrininis. Kalendoriuje buvo net 5 verbenų priemonės - tualetinis vanduo, kūno losjonas, dušo želė, rankų kremas ir muiliukas. Viską kažkam perleisiu. 


Kita kategorija tai priemonės be kategorijų :) Nors pėdų kremą turėjau priskirti prie taukmedžių, bet dėl gelsvo ženkliuko sumaišiau. Tad likę priemonės yra pėdų kremas, šlamučių veido kremas, šampūnas bei kondicionierius, dar vienas muiliukas ir vonios kubelis. Iš šios linijos išbandžiau pieno kvapo muiliuką, kuris taip pat beprotiškai sausino odą bei plaukų kondicionierių, kuris irgi visiškai nepatiko. Vonios kubelis palauks spintelėje, nes namuose duše jo naudoti neišeina, o visa kita irgi tiesiog laukia savo išbandymo eilės nes per labiausiai nedomina :)


Pats L'occitane kalendorius buvo kompaktiškas ir kokybiškas. Neužemė daug vietos, niekur neišplyšo, spalvingas dizainas taip pat patiko. Nervina tik daugumos dušo želių/aliejų ir kūno losjonų pakuotės. Jos nedidelės ir uždengtukai nenusisuka, tad yra išspaudžiamos, o dėl kai kurių klampumo ir pakuotės kietumo tą padaryti sunku. Taip pat aš pažvelgiau ir iš loginės pusės, tad pasiskaičiavau visų rastų kalendoriuje priemonių vertę. Ji man gavosi apie 65€, nors mažo kiekio priemonės dažniausiai kainuoja brangiau nei skaičiuojant kainas nuo pilno kiekio. Priminsiu, kad kalendorius kainavo 49€. Ar buvo verta? Nežinau. Patiko gana maža dalis produktų, niekas nesužavėjo ant tiek, kad jau būčiau iškart užsigeidusi pilno dydžio. Bet čia tik mano atvejis :) Man patinka L'occitane politika, geltonos saulėtos parduotuvėlės, kurios iškart kelia nuotaiką, visada malonus aptarnavimas. Gal aš tiesiog ne L'occitane mergina, bet net ir ja nebūnant kalendorių kasdien atidarinėti buvo smagu, o toms kas žavisi jų produkcija manau kalendorius tikrai būtų patikęs :) Kiek žiūrėjau, produktai kartojasi, tai kažkas panašaus turėtų būti ir ateinančiais metais.


★ sužinok apie naujus įrašus pirma ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤

You May Also Like

2 komentarai (-ų)

  1. Aš labai norėjau Kiehl's, L'occitane, Rituals ir The Body Shop kalendorių, beeet pagailėjau pinigėlių ir vietoj to nusipirkau keletą brangesnių, didelės talpos dekoratyvinės kosmetikos priemonių. Nežinau, aš tų mažų talpų nelabai mėgstu, bet kelionėms ir pabandymams pats tas, tačiau ši mintis kiek atbaido. Bet vilioja galimybė išbandyti net 24 priemones.. Na nežinau 😁

    AtsakytiPanaikinti