CATRICE Brow Colorist Semi - Permanent antakių tušo apžvalga

by - 07:00



Na, prisipažinkit ar jūs labiau Essence merginos ar Catrice? Nors abi jos priklauso vienai ir tai pačiai kompanijai, man visada jos atrodo viena kitos konkurentės :) Gal prieš kokį mėnesį parduotuvėje tryniausi prie abiejų stendų ir nusprendžiau pabandyti nesenai išleistą Catrice Brow Colorist antakių tušą, kuris pavadintas dar ir semi-permanent, nes gali suteikti išliekanti atspalvį.

Esu turėjusi visokių antakių tušų, jie gerai greitam užpildymui, bet šiaip jų nebenaudojau gal net pora metų, tiesiog nebuvo reikalo, kai antakių plaukeliai ir taip savo vietose ir įpratau naudoti vien antakių pieštukus arba pomade. Visgi užkabino tas Catrice tušo semi-permanent reikalas, bet iš pradžių nežinojau jog tam jį reikia naudoti dvi savaites kasdien, o efektas išsilaiko tik iki keturių dienų. Kaip ir neatrodo labai verta? Šiaip ar taip tušas apibūdinamas kaip ilgai išliekantis, lengvas naudoti dėka ultra preciziško šepetėlio ir greitai padažantis bei suformuojantis antakius.


Tušas įpakuotas į popierinę įmautę ant kurios informacija apie produktą, o pačio tušo pakuotė mažutė, ruda su aukso detalėmis. Tušo šepetėlis išties įdomus, pakankamai mažiukas, bet netrumpas, kūgio formos ir nėra tiesus, o šiek tiek palenktas į vieną pusę ir su skirtingo ilgo šereliais abejose pusėse, kurie siaurėja link viršaus. Nežinau kodėl man su gana tamsiais antakiais susisuko paimti 020 Medium spalvą, kai buvo ir kita tamsesnė, o dabar mačiau, kad yra atsiradę net penkios skirtingos spalvos. 

Šepetėlis šiek tiek keistas, kažkodėl didžiausias priemonės kiekis pasiskirto ant pačio šepetėlio priekio ir galo, o šepetėlio vidurys neperneša jokio produkto, tad šiek tiek sunkoka neišsiteplioti. Tad atrodo, kad visą tušą uždeda priekis ir galas, o šepetėlis tik paskirsto, bet to užtenka vienu kartu užpildyti visą antakį.  Formulė iš skystesnių, nėra jokių papildomų plaušelių, bet tušas pakankamai pigmentuotas, tad užpildo tarpelius ir antakiai išties atrodo pilnesni. Tačiau reikia palaukti bent pora minučių kol nudžius, nes antakiai jaučiasi šlapi. Beto, nebandžiau jo ištisas dvi savaites.. Tad dėl semi-permanent efekto nežinau, bet po dienos jis nuo antakių nusivalo lengvai.


Taip pat turiu pasakyti, kad jis visiškai nefiksuoja plaukelių, tad jie tikrai gali nesilaikyti taip kaip norit vien tik su šiuo tušu. Taip pat tušą užtepus tiesiai ant odos man trumpą laiką pradeda kiek graužti, kas būna ir nuvalius antakių dažus. Ir paskutinis mano pastebėjimas tas, kad dienos eigoje trinant antakius spalva persiduoda ant pirštų. Tad tikrai nėra super atsparus ir fiksuojantis antakius tušas, beje neatsparus ir vandeniui. Ši spalva man yra per šviesi ir per šilta, kas matosi pažiūrėjus į natūralius antakius. Dabar jie kaip tik nei tvarkyti nei dažyti, tad gerai matosi vien tik Catrice tušo efektas.  020 Medium yra vidutinio šviesumo ruda ir labiau tiktų šviesiai rudiems antakiams, gal net raudonplaukėms, nes turi šilto atspalvio. O naudoti Catrice tušą papildomai ant antakių pieštuko man nėra tikslo, nes jis nefiksuoja, o šviesesnė jo spalva ant mano antakių pradingsta.



Sudėtis beveik saugi : vanduo, glicerinas, pigmentas,paviršiaus aktyvumo medžiaga ir plėvelę sudaranti medžiaga, pantenolis, celiuliozė, rišikliai, emulsikliai, brazilinio pipirmedžio ekstraktas, vėl emulsiklis, pH reguliuojanti medžiaga, konservantai ir dažikliai.
 AQUA (WATER), GLYCERIN, MICA, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, POLYMETHYL METHACRYLATE, PANTHENOL, CELLULOSE, ACRYLATES COPOLYMER, POLYISOBUTENE, PEG-7 TRIMETHYLOLPROPANE COCONUT ETHER, XANTHAN GUM, SCHINUS TEREBINTHIFOLIUS SEED EXTRACT, SORBITAN ISOSTEARATE, SODIUM CITRATE, PHENOXYETHANOL, SODIUM DEHYDROACETATE, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


3.8ml produkto rašomas galiojimas tik pusmetį nuo atidarymo. Kaina be nuolaidų apie 3.99€, rasite pirkti Droge, Eurokos.

Įprastai antakių tušai yra ir padažantys ir užfiksuojantys, o šis atlieka tik vieną darbą. Gal mano įvertinimas būtų kiek geresnis, jei spalva man puikiai tiktų, nes būtent ją tušas uždeda gerai, tad neturinčioms laiko, bet norinčioms pilnesnių antakių su Catrice tušu prabraukus per antakius efektas visai geras. Tačiau man jis vistiek pasirodė toks vidutiniškas produktas, tikrai yra ir geresnių, pavyzdžiui už panašią kainą Essence Make My Brow ir L'Oreal Brow Artist Plumper.


★ sužinok apie viską pirma ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤

You May Also Like

0 komentarai (-ų)