Wow! Apie Physicians Formula Butter Highlighter'ius ✰

by - 07:00



Na, bendradarbiavome čia mes su Eurokos, bet neįsivaizduoju kaip tokių grožių neparodyti ir pas save! Jau pavasaris ir tikrai tai pats metas gaiviam ir švytinčiam makiažui! Jį sukurti yra daugybė priemonių, bet pati dažniausia ir kartu paprasčiausia yra highlighteriai, t.y švytėjimo suteikiančios priemonės. Tad šiandien papasakosiu apie amerikietiško prekinio ženklo Physicians Formula naujieną, keturių skirtingų spalvų Butter Highlighter.

Jie apibūdinami kaip ilgai išliekantys, kreminės formulės highlighteriai su unikalia tekstūra, kuri susilietusi su oda tarsi ištirpsta suteikdama nuostabaus švytėjimo. Sudėtyje turi vertingų sviestų iš pačios Amazonės - Murumuru, Cupuacu ir Tucuma, taip pat peptidų ir odą kondicionuojančių medžiagų, kurios drėkina, o naturalūs pigmentai ir spindesio suteikiančios dalelės vizualiai sukuria lygios, glotnios, švelnios ir švytinčios odos efektą.


Priemonės įpakuotos į kartonines dežutes ir yra plastikiniuose apvaliuose, atsisukančiuose indeliuose, kurie pakankamai sunkūs. Dizainas tropiškas, tad labai vasariškas! Visų jų kvapas taip pat nukelia į egzotiškas šalis, nes kvepia lyg kokosais, pina colada... Mintimis nukelia net į Rio karnavalus, o patys highlighterių raštai primena smėlio bangeles pajūryje ar nerūpestingai susiglamžusią šilkinę patalynę. 

Kaip minėjau, visi Butter Highlighter yra kreminiai ir jų formulė itin įdomi! Liečiant su pirštu indelyje atrodo, kad liesčiau minkštą, kiek drėgną sviestą ir tokio aksominio švelnumo, kad stipriau įspaudus rodos ir įdumba. Tačiau, nors tai ir kreminis produktas, bet uždėtas ant odos nudžiūna į sausą. Visų jų pigmentacija stipri, tad efektui pasiekti užtenka highlighterį tik vos vos paliesti ir dėti ant veido. Jie nėra patys subtiliausi highlighteriai, intensyviai švyti net uždėjus mažai, o apšvietus saulei pasimato ir šiek tiek smulkių blizgučių. Tepti man vis gi labiausiai patiko šepetėliu, bet taip pat galima tepti pirštais ar drėgna kempinėle. 


Juos galima rinktis iš keturių skirtingų spalvų, kurios savo pavadinimais beveik viską nusako, bet pasistengsiu ir apibūdinti. Tik beveik visi jie ant odos persiduoda kiek šviesesni nei atrodo indeliuose.

PEARL - šviesiausia ketvertuko spalva, beveik balta, ledinė šalta, tokia tikra perlinė turinti perlamutriškumo ir šiek tiek rausvo tono. 
CHAMPAGNE - labiau gelsvo aukso spalva nei šampaninė, turi geltonų mažų blizgučių ir šiltą atspalvį.
PINK - tai švelni rožinė perlamutrinė spalva, ji kartu gali būti ne vien kaip highlighteris, bet ir švelnūs skaistalai, ant odos persiduoda lengva ir pastelinė, bet itin reflektyvi.
ROSE GOLD - tamsiausia ketvertuko spalva, ji rausvo aukso, tiks tik tamsesniems odos tonams.

Abejose mano nuotraukose highlighteriai dengti pirštais, tik vienas brūkštelėjimas pilnas ir stiprus, o kitas lengvas, taip, kaip dengtųsi ant veido. Viršutinė nuotrauka kambario apšvietime, o apatinė su blykste.


Mano asmeniniai favoritai yra spalvos Pearl ir Champagne! Iš pradžių šepetėliu uždedu Pearl ir poto šiek tiek Champagne, kad išgaučiau šiltesnį, šampaninės spalvos efektą. Tikrai labai lengva naudotis, net ir su pirštais išsisklaido ypač lengvai, o minkšta, zefyrinė formulė ir visi egzotiški sviestai sudėtyje taip pat kažkas neįprasto ar tiesiog faino. Jei kažkuri ketvertuko spalva sužavėjo tikrai verta užmestį akį!


Iki 04-01 juos galima įsigyti Eurokos su -30% nuolaida už 8.33€. Kaip minėjau, man priemones nemokamai išbandyti atsiuntė Eurokos, bet kaip visose apžvalgose taip ir šioje mano nuomonė apie produktus yra nuoširdi ir atvira :)

★ sužinok apie viską pirma ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤





You May Also Like

2 komentarai (-ų)

  1. Labas! O kam teiktum prioritą - šiems ar seniau atrastam catrice? :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na, net nežinau, man vis dar patinka ir Catrice, bet šie dabar man nauji ir dengiasi ant veido kiek šlapesniu efektu, dar neatsibodę, daug kartų neišbandyti, tai tiesiog labiau norisi naudoti nes naujiena :) Bet nei Catrice nei šie PH nėra nei vieni blogesni, tiesiog jie skirtingi..

      Panaikinti