Mėginėliai - ar tiek pakanka..? Pirmi įspūdžiai!

by - 07:00


Nežinau kaip jums, bet man būna smagu gauti mėginėlių, ypač jei jie bent kiek yra dominantys :) Apsipirkėjant užsienyje dar ir dažnai būna galimybė pasirinkti tarsi produktų miniukus, kurie nors ir mažos talpos pakuotėse bet būna tokio kiekio, kad gali pakakti net ir ilgam laikui. Tokio tipo mėginėlius aš arba sunaudoju arba bent pradedu naudoti. Bet tokie vienkartiniai mėginėliai pakiukuose.. Visuomet keliauja į stalčių ir ten būna užmiršti. Instagrame rodžiau savo dalį mėginėlių kolekcijos, kur jų buvo net virš 60 ir sužinojau, kad daugiau nei pusė jūsų mėginukus irgi kaupiate ir užmirštat :D O bendraujant su viena sekėja ji man pakišo mintį apie mėginėlių pirmą įspūdį, tad ačiū tau Silvija, jei skaitai! 

Aš iš savo turimų mėginėlių atrinkau 13 bent man pasirodžiusių įdomiausių, visi jie pakeliuose ar atlupumuose popieriukuose, tad man rūpėjo ar išvis toks mažas kiekis yra pakankamas susidaryti kažkokiam įspūdžiui, ar norėčiau to produkto pilno dydžio, ir trumpai aptarsiu įspūdžius apie poveikį, konsistenciją ir t.t. Skliausteliuose prie produkto parašysiu jo pilno dydžio kainą su nuoroda į parduotuvės svetainę.


Becca Skin Love skystos pudros (pilnas dydis 38€) mėginuke buvo trys skirtingos spalvos, paslėptos po atplėšiamais lapeliais. Išties bandžiau dažytis, bet įdėtas kiekis juokingas ir labiau tik pasižiūrėti spalvai. Deja, bet įspūdžio nespėjau susidaryti jokio :(


Benefit FoolProof Brow Powder Duo (pilnas dydis 25€) užteko ne vienam, o keliems kartams. Antakių šešėlių nenaudojau jau daug metų, bet populiariojo Essence rinkinio esu sunaudojusi ne vieną pakuotę. Visai buvo gera grįžti prie pudrinio produkto, naudojau savo šepetėlį tad dengėsi lengvai. Visai patiko, tik dabar įpratus prieštuku greičiau dirbasi, o antakių gelis ilgiau išsilaiko, tačiau su Benefit antakių šešėliais antakiai atrodė natūraliai ir lengvai. Vis gi, nemanau, kad man bent šiuo metu toks produktas būtų reikalingas :)


Drunk Elephant Protini Polypeptide Cream (pilnas dydis 66€) veido kremą buvo tikrai smalsu išbandyti. Gaila, kad užteko tik vienam kartui. Kremas pasirodė kartu ir riebus, bet pakankamai greitai susigeriantis, tad gal labiau mano sausai odai tiktų vasarą? Aišku, norėčiau išbandyti ir pilną dydį, sudėtis turtinga, bet tik po vieno mėginėlio visiškai nežinau ar vertas tokios didelės kainos už 50ml.


Turiu tris nelabai panašaus kainyno paakių kremo mėginėlius ir jau esu ne kartą minėjusi, kad dažniausiai galiu naudoti tik paakių serumus, nes didžioji dauguma kremų man dirgina akis nors ir netepu prie pat jų, o taip pat, kad paakių kremai yra nebūtini, laisvai tam tinka ir jūsu veido kremas, nebent paakiai ir likęs veidas labai skiriasi odos tipu.

Kiehl's Midnight Recovery Eye paakių kremo (pilnas dydis apie 35€) buvo daugiausiai - iš viso išsispaudė tiek, kad būtu pakakę turbūt visai savaitei naudojant vakarais. Turi tą patį levandų kvapą kaip ir visa jų linija. Toks baltas ir pakankamai tirštas. Deja, labai dirgino akis, atsigulus į lovą jos nuolat ašarojo ir norėjosi trinti.

Zelens Triple Action Advanced Eye Cream (pilnas dydis net apie 94€) paakių kremas ne vien tik jautėsi smarkiai silikoninis, bet toks ir yra. Aišku, yra ir retų puikių ingredientų, bet jų kreme iki 1%. Toks kremukas gerai prieš makiažą, nes gali kažkiek padailinti paakius, bet už silikono pagrindo paakių kremą tiek mokėti tai absurdas :)

Clinique Pep Start (pilnas dydis 29€) paakių kremo kiekis buvo mažiausias, būtų užtekę dviems kartams. Šis man akių nedirgino, pasirodė pakankamai lengvas, visai patiko.


Jouer Essential High Coverage Liquid Concealer maskuoklo mėginėlį (pilnas dydis 18€) įtraukiau gal tik todėl, kad buvo smalsu pažiūrėti į kitas spalvas ir norėjau sužinoti ar mėginėliai niekuo nesiskiria nuo pilno dydžio maskuoklio, kurį turiu ir katik apie jį pasakojau čia. Ir žinokit tikrai niekuo nesiskiria.


Giorgio Armani Fluid Sheer (pilnas dydis 62€) fluidas - highlighteris, kažkoks keistas produktas. Priminė makiažo bazę, panašią į MAC Strobe Cream, bet čia jis ypač skystas ir silpniau švytintis, nedrėkinantis. Nesužavėjo kažkaip.

Shiseido Essential Energy Moisturizing Gel Cream (pilnas dydis 69€) rašo, kad gelis - kremas, bet man pasirodė kaip gelis - serumas, nes tai laabai skysta priemonė. Pirmas įspūdis buvo tas, kad labai parfumuotas, o poto pajaučiau odos sausinimą, man su sausa oda netiko ir nenorėčiau pilno.


Fourth Ray Beauty Come Clean Cleansing Duo (pilni dydžiai 22$) veido valymo aliejus bei prausiklis. Čia kaip ir seserinė Colourpop kompanija, išties per daug nesidomėjau, bet pardavinėjami ir Colourpop svetainėje ir turi savo atskirą. Aliejinis valiklis labai priminė tą iš Kiehl's, tik turi neutralesnį kvapą. Labai skystas, su vandeniu susilietęs pradeda putoti. Visai patiko. O prausiklis pasirodė labai švelnus ir nors yra gelinis, bet pradedant prausti labai užputoja ir tampa tarsi kreminiu. Praustis patiko, bet iš dušo išlipau tokia sausa veido oda, kad net graužė. Ir dar dieną poto oda jautėsi sausesnė. Tai nenorėčiau kartoti :/


Dr. Brandt Pores No More Luminizer Primer (pilnas dydis 27€) primeris suteikiantis švytėjimo. Ir išties labai gražiai švyti, greitai susigeria, tik nėra super duper drėkinantis. Bet visai patiko, tik dabar turiu bent dvi alternatyvias priemones, tai kaip ir nereikia. 

Kat Von D Lock-it Makeup Setting Mist (pilnas dydis 25€) makiažo fiksatorius. Mėginukas toks mažytis purškiamas, kaip būna kvepalų. Apskritai nemėgstu tokių fiksatorių, nes jie alkoholio pagrindu ir sausina. Šis ne išimtis - sudėtis prasta, užsipurškus ir sausino ir net truputį graužė veidą, kadangi purkštukas ant mėginėlio toks paprastas tai netolygiai apsipurškiau ir vietomis net nuimė pudrą, liko keli plėmai. Teko valytis visą veidą, tai jau kaip ir aišku, neimčiau net už dyką :D

Tai va, iš visų 13 mėginėlių pasiteisino vos keli. Labiausiai norėčiau Drunk Elephant kremo, bet pirkti vistiek būtų rizika. Jei dekoratyvinės kosmetikos mėginėlio suformuoti įspūdžiui dažniausiai pakanka ir efektas matosi iš karto, tai su odos priežiūra truputį sudėtingiau. Kokie jūsų reikalai su mėginėliais? Naudojat? Kaupiat? Ar jums yra buvę, kad išbandę mėginėlį iš karto supratote, kad to produkto žiaauriai norėtumėt pilno dydžio ir gal net lėkėt jo pirkti? Man taip yra pasitaikę gal tik du kartus!

★ sužinok apie viską pirma ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤



You May Also Like

5 komentarai (-ų)

  1. Kaupiu ir tada vieną mėnesį susikaupiu ir sunaudoju 😁 dar mėgstu prieš perkant pvz veido kremą sunaudoti visus kremų mėginėlius, nes jei atrasčiau tobulą kremą jį pirkčiau ir naudočiau, o tuo metu naudojamas atgultų į šalį. Kovas kaip tik buvo tas mėginėlių mėnuo 🙈

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O, na vistiek gerai, kad bekaupiant poto išeina pasiryžt ir sunaudot :D aš tai viską kaupiu kol sugenda ir poto išmetu. Nu nebent jau kažkoks labai dominančio produkto mėginukas pasitaiko, tada pabandau, bet ir tai visada dar be vietos pasimėto, kol sulaukia kažkokios tinkamos progos :)

      Panaikinti
  2. Clinique PepStart paakių turėjau, ir man irgi visai patiko. Svarbu, kad neerzino, ir patiko konsistencija! Dabar naudoju Hylamide SubQ (laimei, irgi neerzina), konsistencija mažiau patinka nei Pepstart, labiau serumiškas toksai. O šian "įkrito" į krepšelį Niod FECC, kurį norėjau išbandyt bet nenorėjau išlaidaut :) Tikiuosi, irgi neerzins :) Su paakių produktais tokia kaip loterija, tad mėginukai jei yra - puiku išbandyti prieš perkant! Dažnai paakių kremai turi daug ingredientų ir labai sunku išaiškinti kaltininką :/

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, kad pasidalinai! Man tai serumai paakiams kaip tik labiau limpa, nes galvoju gal nuo per riebios konsistensijos ir ilgo džiuvimo man dirgina jei netyčia nusineša ant blakstienų ar kažkokiu stebuklingu būdu iki akių dakeliauja :D Niod ir man smalsu pabandyt būtų, bet likę produktai tame gimtadienio rinkinyje manęs nesudomino, rankų kremas tas ir taip stovi nenaudojamas, tai ir neišlaidavau :)

      Panaikinti
    2. Buffet+Copper dar nebandžius, tad su malonumu išbandysiu. Aišku, Niod CAIS būtų dar labiau patikę :) O rankų kremas - žiūrėsim :D

      Panaikinti