Sephora VIB SALE išpardavimo rekomendacijos ir norų sąrašas

by - 07:00


Oi, kaip aš mėgstu žiūrėti tokio tipo youtube įrašus! Kadangi nuo šio penktadienio (26d.) prasideda Sephora VIB sale išpardavimas nusprendžiau ir pati paįvairinti blogą padariusi tokio tipo įrašą. Iš tiesų teko ir nemažai pasukti galvą, ką iš dabar turimų dalykų galiu rekomenduoti pirkti Sephoroje, nes pastaraisiais metais gana daug naujų brendų atėjo tiek pas mus, tiek ypatingai į cultbeauty ir beautybay svetaines iš kurių galime viską atsiųsti tiesiai į Lietuvą. Tad visokie anksčiau mums nepasiekiami Too Faced, Hourglass, Drunk Elephant, It Cosmetics, Huda Beauty ir galit įsivaizduoti kiek dar krenta iš sąrašo. Aišku galima pirkti ir juos ir viską ką tik norit, tik klausimas ar ta nuolaida atsvers tarpininkų paslaugas. Taip, JAV sephora.com tiesiogiai į Lietuvą nesiunčia ir daug kas joje neperka, nes parsisiuntimas per tarpininkus atrodo per daug komplikuotas :) Bet taip tikrai nėra! Jei rimtai man per juos pirkti net patogiau, nes tik nusiunti prekių nuorodas, gavus sąskaitą padarai pavedimą ir viskas, jūsų darbas baigtas. Poto pasirenki ar gauti į namus, ar jei patogu nuvažiuoji atsiimti ir džiaugiesi prekėmis.

Sephora šį išpardavimą daro tik du kartus per metus - rudenį ir pavasarį, ir bent man geriausiai žinomi kokie penki tarpininkai priklauso Rouge programai, tai šį pavasarį galėsime džiaugtis didžiausia 20% nuolaida. Praeitą rudenį maksimali nuolaida buvo tik 15%, tad tikrai nuolaidos retos ir verta kažką apie ką svajojat įsigyti dabar. Aš savo norų sąrašu irgi pasidalinsiu, tik iš pradžių nedaug, bet keletą priemonių parekomenduosiu :)


Shiseido Facial Cotton yra tiesiog vatytės, medvilniniai vatos padeliai veidui valyti. Ir nors Shiseido pardavinėjama daug kur, dėl kažkokios priežasties jų Europoje niekur neturime. Kažkada pati save prisiinfluencinau skaitydama puikius atsiliepimus ir pagalvojau, na kokį kartą pabandysiu, nes nesąmonė pastoviai siuntinėtis ir tiek mokėti už paprastą vatą, kuo jau čia taip gali skirtis nuo kitų.. Klydau, klydau. Dabar anksčiau atrodę puikūs visokie maximiniai tai per šiurkštūs, kieti, per maži ar plyštantys, per daug sugeriantys. Pagalvokit ar norit išbandyt, nes poto gali niekas nebeįtikt :D


MARC JACOBS BEAUTY O!Mega Bronzer Coconut Perfect Tan. Atšilus orams tikrai gerai turėti bronzerį, nes veidui kartu suteikia ir kontūravimo ir kaip sako, pabučiuotos saulės odos efektą. Sklaidosi idealiai, pakankamai pigmentuotas, ne per ryžas. Tikrai labai įžymus ir išgirtas, gražaus dizaino, didelio kiekio, tik tiek, kad galima rasti ir pigesnių alternatyvų. Bet jeigu jis jūsų norų sąraše jau ilgai, tai su nuolaida pačiupti verta.


Glow Recipe Watermelon Glow aš vis giriu ir giriu, tai nežinau ar dar turiu apie juos kartotis. Jei kas neskaitėte, tai rasite apie juos čia ir šiaip net ir 2018-ųjų favorituose, tuštučiuose. Ir nors jie atskirai pilnais dydžiais parduodami cultbeauty, bet sephora turi rinkinių ir mini dydžių. Rinkinukai gaunasi pigiau, o dėl mini versijų, na gauname mažiau už mažiau, bet pamėginimui sočiai, jei tokio gero įspūdžio kaip man nepaliks bent jau nebūsite tiek daug išleidę pilnam dydžiui.


Sunday Riley Good Genes All-In-One Lactic Acid Treatment yra legendinis produktas. Jau kokią kitą savaitę būtų gerai parašyti pilną apžvalgą, nes minčių tiek daug, kad jau ilgai nežinau nuo ko pradėti. Galit mintyse pasakyti - bet Sunday Riley yra cultbeauty, kam čia iš kitur siųstis? Deja, atidžiau pažiūrėję pastebėsite, kad ten Good Genes yra Glycolic Acid Treatment, glikolio rūgšties pagrindu su pakeista ir visai kitokia sudėtimi, skirtas europinei rinkai. Lactic Acid, pieno rūgšties pagrindo serumą galima įsigyti tik iš JAV. Kadangi bandžiau abu - man jie kaip diena ir naktis. Net jei ir jūsų DNR odos neapdovanojo gerais genais, šis produktas iš esmės žada jūsų odą paversti beveik tobula. Turiu aš prieš ir po nuotraukų, pamatysite kaip jis tvarkosi su bėrimais ir spuogeliais, pigmentacija. Dar yra ir rinkinukas su mini 8ml pabandymui, kurį nebandžiusioms šios priemonės ir rekomenduočiau.


DR. BRANDT SKINCARE pores no more® pore refiner primer ta pati situacija kaip ir su Glow Recipe. Jei nesinori pirkti pilno dydžio beautybay, galit pirkti mažiau už mažiau. Porų blurinimui man jis vis dar geriausias, nors ir pagaliau išbandžiau Benefit Poreffesional. Dar ir matizuoja, bei sugeria riebalus. Labai geras produktas.


SEPHORA FAVORITES rinkiniai yra vienas iš pačių geriausių dalykų Sephoroje :) Jie nuolat keičiasi. Tai dažniausiai būna rinkiniais suskirstyti populiarūs mini dydžio produktai ir parduodami už mažesnę sumą negu yra verti. Aš nemėgstu mėginukų, bet mini dydžiai man labai patinka, nes yra dažnai ir mieli ir puikūs ne vien išbandymui, o užtenka ir ilgesniam naudojimui. Būtinai užmeskit akį.


Laneige Lip Sleeping Mask yra vienas iš naujesnių mano pirkinių. Apie ją tikrai turėjot girdėti, nes ši lūpų kaukė labai populiari, žymi ir daugumos puikiai vertinama. Dar nesu įsigijusi jokio prasto korėjietiškos kosmetikos gaminio ir ši kaukė ne išimtis - man patinka. Labai maloni tekstūra, ilgai išlieka ant lūpų ir minkština, drėkina, patiko lengvas, netradicinis vaisinis/uogų kvapas. 

Na ir MANO NORŲ SĄRAŠAS. Mano norų sąrašas susideda iš to, ko negaliu parsisiųsti iš europinių parduotuvių ir nėra didelis, bet visko tikrai nepirksiu, nes sudėjus gaunasi nemaža suma ir man visko tiek nereikia. Man labai įdomu kitų norų sąrašai (ir jūsų, pasidalinkit ko norėtumėt!), tai ir aš savo pasidalinsiu, gal daugiau idėjų prisišaudysit :)
  • Pats pagrindinis dalykas kurio labiausiai noriu yra VOLITION BEAUTY Strawberry-C Brightening Serum vitamino C serumas. Na tiesa sakant, man tas C vitaminas taip nusibodęs, nes iš vitaminų atrodo prasčiausias/lengviausiai gaunamas :D ir pastaraisiais metais tokius serumus išleido tiek daug kompanijų su visokiais apelsinais, citrinom ant pakuočių ar oranžiniais buteliukais, kad net bloga pagalvot. Tačiau šis serumas kažką manyje sužadino, nes jis su braškėm (o man pastaruoju metu arbūzai, braškės, uogos kosmetikoje wow!), graži pakuotė, tobula sudėtis ir geri atsiliepimai greitai papirko.  
  • Mano wishliste taip pat ir nesenai atsiradę Laneige Lip Glowy Balm lūpų balzamai tubelėse. Man labai patiktų turėt kažką gero tokioje išspaudžiamoje pakuotėje, nes labai patogu greitai aplikuot ant lūpų ir praverstų, kad ir pvz. vedžiojant šunį.

Tikiuosi įrašas buvo bent kiek įdomus ir naudingas, kas svarbiausia. Ar ruošiatės ką nors pirkti? Ar taip ar ne, panaršyti Sephoroje galima ir būtinai pasidalinkit komentaruose savo norų sąrašu! O jeigu palikau kažkokių neatsakytų klausimų taip pat sakykit :)

★ pamatyk viską pirma ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤






You May Also Like

10 komentarai (-ų)

  1. Labai noriu Glow Recipe išbandyti (viską 😁). Ir Marc Jacobs bronzerį 😁 turbūt Glow Recipe labiau, būtent tą rinkinuką ir purškiklį, nes jau taip išgyrėt jį, kad net sapnavau kažkurią naktį! 😁 bet brangus reikalas, o aš dabar ant taupymo režimo. Tačiau birželį būsiu Kopenhagoj, o ten yra Sephora, tad turbūt įsigysiu ten. Kaip tik turiu laiko sunaudoti atidarytiems drėkikliams 😁

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sephora.dk Glow Recipe nerodo, bet labai tikiuos, kad čia tik puslapis, o parduotuvėj rasit :)

      Panaikinti
    2. Jo, europinėse Sephorose visko mažiau, tikrai gali nebūti Glow Recipe :/ ten daug ko nebūna.

      Panaikinti
  2. Ačiū, Besame, už vėl įdomų postą. Labiausiai iš šio sąrašo sudomino Strawberry C serumas, bet kaina kandžiojasi :) (į Sunday Riley net nežiūriu hahha)
    Dar norėjau paklausti, kadangi daug seki ir daug žinai, gal kokį pameni gerą rinkinuką highligteris + bronzeris, dar galėtų būti keli skaistalai, pageidautina betalkiai produktai (šiuo metu naudojau the balm in your hand vol. 2, bet highlighteris baiginėjas, o ir šiaip paletė jau baigė galiojimą, tai vat kažką panašaus - kur highlighteris atrodytų natūraliai, o bronzeris neper geltonai) :) Man labai patinka kai viskas vienoje vietoje ir nereikia daug dėžučių atidarinėt, skubant - pats tas :) Ačiū labai :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nėr už ką, man pačiai labai smagu buvo rašyti :D Sudėčių netikrinau, bet giriama ir man labai graži Too Faced Natural Face paletė :) Ten net 6 produktai ir kaina gera! Zoeva kokybiški produktai,turi visokių palečių veidui, tik tiek, kad bent man jų paletės kiek nuobodžios dizainu. Man The Balm Highlite n Countour patiko, ten gal net 8 spalvos, bet va nežinau kaip su nusipirkimu, nes vis mažiau ir mažiau jų produkcijos matau :) Daugiau kaip ir nelabai ateina į galvą, reikia paieškoti. Ai, aš dar pasižiūrėčiau žymųjį Charlotte Tillbury highlighterio ir bronzerio duetą, arba dar geriau naują Glowgasm paletę. Man ji tokia graži 😍 Tik aišku kaina kandžiojasi :/

      Panaikinti
    2. Ačiū labai! <3 Būtinai atkreipsiu dėmesį į šiuos brandus/produktus.

      Panaikinti
  3. sveiki, o per kokius tarpininkus Jūs siučiatės? :) ir kiek kainuoja paslauga?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš daug išbandžiusi, bet daugeliu atvejų greičiausia ir patikima man Taures Amerishopas fb.Ten yra taisyklės kaip pirkti :)

      Panaikinti
  4. O mano patirtis su sia tarpininke labai prasta. Tikrai nerekomenduoju naudotis jos paslaugomis - saugokite savo pinigus ir nervus. Taures Amerishopas man neatsiunte reikiamos prekes ir negrazino pinigu, likau ir be prekes, ir be pinigu. Si tarpininke nesazininga ir visiskai nepatikima.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kodėl meluojate? Taurės Amerishopas visada atiduoda pinigus už nepristatytas prekes (nors jos nepristatomos retai). Prašome parašyti mums laišką su šio atvejo įrodymu. Laukiame adresu taure212@gmail.com

      Panaikinti