Tuštučiai ir tie, kuriems sakau bye bye #9

by - 07:00


Pastaruoju metu esu visiškai neapsisprendusi dėl nieko, jau kurį laiką naudoju nemažai naujų produktų ir visai nesuprantu ką apie juos manau, vieną kartą lyg ir patinka, kitą kartą jau nebe. Net naujo maišytuvo virtuvei nesugebėjau išsirinkti, nors apvaikščiojom tris parduotuves ir internetą :D Oda irgi šėlioja, gal dėl oro pokyčių ar sauso šilto oro namuose, net švelnios priemonės rodos dirgina, nuo vėjo graužia, sausumas neišpasakytas. Tad labai sunku suprasti kaip veikia nauji produktai, kol viskas ne savo vėžiose. Na, tai kol dėl naujų priemonių neapsisprendžiau, pakalbėsiu apie senas, nes apie jas bent jau turiu ką pasakyti. Ir nors apie #8 tuštučius rašiau paskutinę vasario dieną ir jie vis dar nenukrenta iš mėnesio populiariausių, jau turiu kitus 29 produktus parodyti :) Kaip visuomet jeigu rasiu minimą produktą pirkti internetu, jo pavadinimas bus nuoroda, taip galėsite pasiskaityti apie priemones plačiau ir žinosite kur rasti pirkti, jei kažkas sudomins.


Du The Body Shop Body Butter kūno sviestai, kurių jau nebėra prekyboje. Avietinis man jau buvo antras, pirmąjį sutepiau gal per dvi savaites tai neužtrukau ir su šiuo. Labai patiko kvapas, tekstūra sunki ir riebi, bet mano sausai odai patiko, gerai drėkino ir maitino. Apie mėlynių sviestą galiu atsiliepti identiškai, tik kvapas ne taip smarkiai patiko, tai naudojosi lėčiau. 


EO Lab dušo aliejus (Restoring Velvety Shower Oil - Mexican Guava 3€) buvo labai vėtomas ir mėtomas. Tai duše, tai spintelėj, tai vėl duše, tai prie kriauklės.. Kvapas vaisinis ir intensyvus, iš pradžių toks wow kaip skaniai kvepia, bet ilgainiui labai nusibosta ir lenda per gerklę. Šiaip ne taip pabaigiau panaudodama ir kojų skutimui ir kaip rankų ploviklį, patiko kreminė tekstūra ir tai, kad nepalieka lipnumo, bet vien dėl kvapo nenorėčiau kartoti.

Aš Ikona drėkinamasis skystasis muilas (3.49€) šį pirkau būtent pirmą kartą ir visą sunaudojau ne specialiai rankoms, o kaip dušo želę. Aišku daugkartiniai naudojami mylimiausi Aš Ikona kreminės konsistencijos kūno prausikliai (5.99€) vis dar numeris vienas, bet ir skystasis muilas buvo gerai. Tas pats lengvas kvapas, nesausino, putojo rodos neblogai. Jau kartoju visus :)


Benton Fermentation Essence (21.85€) tobulos sudėties korėjiečių produktas su žymiuoju Galactomyces Ferment Filtrate. Rašiau aš apie jį pilną apžvalgą čia ir man jis patiko. Pagerino odos būklę, nors kažkokių ekstremalių pokyčių ir neatsirado, bet buvo malonus naudoti ir geras drėkiklis. Teoriškai galioja tik 6 mėnesius nuo atidarymo, aš sunaudoti užtrukau gal 9.5mėn. Nesugedo, bet skystas ir skalsus, tai naudojasi ilgai, galima nusipirkti ir pasidalinti :)

Apie Drunk Elephant B-Hydra Intensive Hydration serumą (44£) nesenai turėjot skaityti įrašą. Rašiau, kad kolkas neatrodo jog eitų link pabaigos, o po kokių dviejų savaičių ėmė ir netikėtai pasibaigė :D Sunkus ir nepermatomas buteliukas neišduoda priemonės likučio, bet kas dieną ir kas vakarą naudojant užteko maždaug 3 mėnesiams. Apžvalgoje rašiau, kad neįsimylėjau ir dabar neteigiu priešingai, bet išties man patiko. Drėkinimas buvo geras, o vėsinimas užsitepus malonus. Kai pasibaigė trūko, mielai kartočiau, tik galėtų būti žemesnė kaina..


Na, o čia pastoviai kartojami -  The Ordinary 100% Plant-Derived Squalane skvalenas (7.20€),
100% Cold-Pressed Virgin Marula Oil  marulos aliejus (9.90€) ir Physiogel DMT kasdienis drėkinamasis kremas (14.99€). Physiogel kremo atsargose nebeturiu ir vėl niekur neberandu, tai labai baisu jei vėl dings, nes nežinau ką reikės naudoti jau už kelių dienų :/ O TO aliejai man kaip sausiaodei super, dabar naudoju kitą, kurį turėjau atsargose, bet dar nenusprendžiau ar toliau palaikysiu kompaniją, ką minėjau praeituose tuštučiuose.  


Kaukės kaukės kaukės! Kaip rašiau apžvalgoje, man laaabai patiko Garnier Fresh-Mix Hyaluron Shot (2.80€) lakštinė kaukę, kurią reikia su serumu susimaišyti pačiam. Patiko visiškai saugi sudėtis ir drėkinamasis poveikis, veido švytėjimas po kaukės. Tai nusipirkau dar kelias ir Vitamin C Shot versiją. Sudėtis visiškai ta pati, tik šioje dar yra C vitamino. Lygiai ir toks pats poveikis buvo, tik paskutinį kartą vietoj rekomenduojamų 15 minučių palaikiau gal 30min jei ne daugiau ir poto pradėjo niežtėt veidą.. Tai nelaikykit ilgiau nei nurodyta. O Biovene kaukių sunaudojau dvi! Tik vienos pakelį kažkur praganiau, bet pasakosiu apie abi įraše kitą savaitę :)


Lumene Nordic Girl! Deep Down Clean Cleansing Gel veido prausiklis (8-6€) man patiko, nes puikiai nuvalo makiažą ir negraužia akių, o dar ir skaniai kvepia. Droge buvo -40% tai pasiemiau kartojimui vėl.

Bioten Skin Moisture akių makiažo valiklį naudojau ne pagal paskirtį, nes jis man graužia akis, tačiau puikiai nuvalydavo visus skystus matinius lūpų dažus, kurie taip lengvai nenusivalo miceliniu. Mažas likutis kažkaip užsistovėjo ilgokai, tai išmetu, bet net nežinau ar ši kompanija dar randama parduotuvėse?


Dekoratyvinė kosmetika dažniausiai ilgai naudojasi, ypač kai turiu nemažai pasirinkimo, tad su visais likučiais atsisveikinu.. MAC Fix+ Travel Size (13.49€) šis ne original, o rožių kvapo ir aš negaliu jo pakęsti kosmetikoje.. Na, kad ir kiek bandžiau naudoti man nemalonu ir vis raukausi nuo kvapo, tai tiek to, keliaus į back 2 mac krūvelę. O šiaip Mac Fix Plus yra pats mano mėgstamiausias purškiklis, kuriuo ir pradedu ir baigiu makiažą, tad kartoju ir kartoju. Pilnas įrašas čia.

Bourjois Healthy Mix skysta pudra (~16€) yra puiki pudra ir čia pas mane dar jos senoji versija. Tikrai ilgai jau ją turiu, tai nenoriu rizikuoti naudojant, nes turiu ir jos naujesnę versiją. Rašiau apie ją ir TOP 5 skystos pudros sausai odai įraše. Jei jūsų oda sausa ir dar nebandėte, tai verta dėmesio, nesausina, nėra sunki ar matinė.

Colourpop Ultra Matte Liquid Lipstick (~6€) spalva Midi ❤ Čia buvo mano mėgstamiausias lūpų dažas iiiilgą laiką! Naudojau labai, likę tik apie centimetrą dažų, bet pamačiau, kad viršuje ėmė stovėti tarsi atsiskyręs vanduo.. Pabuvo ne tiesiai ir susiplakė nuotraukai, tai to likučio gerai nematot. Gaila, kad ši spalva nebegaminama, nes mielai kartočiau. 

Ir NYX Worth The Hype blakstienų tušas (10.49€), kuris man taip pat patiko tuo metu kai naudojau. Nėra klampus, bet gana natūraliai dažantis, tai visoms nepatiks. Apžvalga čia


Fizz & Bubble Bubble Gum Lip Scrub lūpų šveitiklis (8$) man jau antras, esu sunaudojusi tokį arbūzinį, o čia buvo kramtomos gumos kvapo :) Visai smagus, gal tik kvapas ir ryški rožinė spalva šiek tiek ne pagal mano skonį, bet šveitė lūpas gerai, užteko ilgam, nebloga sudėtis. Tik, kad Europoje niekur nėra.

Apie Kiehl's Buttermask For Lips lūpų kaukę (25€) nesenai pasakojau. Pasirodė tokia vidutiniška, nepirksiu vėl.

Uoga Uoga lūpų balzamas Slaptasis Pirato Receptas (3.50€) man ketvirtas. Patiko, kad natūralus ir saugios sudėties, galiu sau tepliotis dienos eigoje ir nebijot, kad suvalgysiu :) Gana riebus ir maloniai jaučiasi ant lūpų, greitai nepradingsta. Kartoju.


Uoga Uoga Džiunglių Eliksyras (6.95€) yra stiprinamasis plaukų aliejus-kaukė su alyvuogių ir apelsinų aliejais. Kai nusipirkau beveik sunaudojau per pora savaičių ir mažą likutį pastačiau ir palikau... Neklauskit, man kartais taip būna. Kai naudojau prieš kiekvieną plovimą tikrai pamenu, kad man patiko. Tiek ant šaknų tiek ant plaukų. Gerai pamaitindavo plaukus, net atrodydavo storesni.

Uoga Uoga Serumas plaukų galiukams su arganų aliejumi ir spanguolių ekstraktu (11.95€) man labai greitai susinaudojo. Naudojau tiek ant sausų, tiek ant šlapių plaukų. Na, man neriebino, skaniai kvepėjo, maloni konsistencija. Bet aš tiesiog mėgstu tepti aliejuką nuo ausų ilgio iki plaukų galiukų ir man jo reikia daug. Jei už tą pačią kainą jo būtų ne 10ml, o 100ml tai tikrai pirkčiau nuolat, o dabar tai ne, nors ir patiko, bet pagal kiekį gaunasi labai didelė kaina.


Briogeo Rosarco Milk Reparative Leave-In Conditioning Spray purškiamo plaukų kondicionieriaus mini dydis (pilnas €20.75). Vienintelis produktas iš visos krūvos apie kurį nuomonės kažkaip ir nesusidariau. Naudoti malonu, purškiasi ant plaukų gerai, skanus kvapas, bet labai kažkokio poveikio nepastebėjau. 

Ir paskutinis tuštutis, Green Feel intensyviai maitinanti plaukų kaukė su kokosų aliejumi (2.39€). Kaip jau turėjot girdėti, kaukė labai puiki ir net ne pagal kainą. Po kaukės plaukai slidūs, pamaitinti, glotnesni, patinka riebesnė tekstūra ir neutralus kvapas :) Ši man buvo trečia ir ji buvo atsiųsta iš Green Feel's, bet jau nusipirkau naują, tai va, kartosiu ketvirtą kartą! Vienintelė pastaba, kad galėtų būti ir didesniais kiekiais, pavyzdžiui, 500ml, nes susitaupytų plastiko pakuotei ir šiaip tie 200ml man pakankamai greitai išsinaudoja, tad didesnis kiekis iš karto būtų ekonomiškiau.

Beje, visus ankstesnius mano tuštučius rasitę paspaudę tag'ą tuštučiai :) Ar neprailgo įrašas? 

★ sužinok apie viską pirma ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤


You May Also Like

0 komentarai (-ų)