Įspūdžiai apie It Cosmetics Your Skin But Better CC+ veido kremus su SPF50+

by - 07:00


Pastaruoju metu aš taip daug daug labiau įnikusi į odos priežiūrą! O dabar dar ir kai tokie karščiai makiažas ant mano veido išvis neegzistuoja. Paskutinį kartą dekoratyvinę kosmetiką pirkau tik kovą ir iki dabar, kad ir kelias valandas galiu naršyti internetinėse kosmetikos parduotuvėse, bet į krepšelį prisikrausiu tik odos, plaukų ar kūno priežiūros priemonių. Niekas iš kosmetikos nedomina, atrodo nieko nereikia. Į akį turiu kritusį tik naują Too Faced tušą, bet jo dar nėra pardavime. Bet ir taip ilgai nerašiau jums apie dekoratyvinę kosmetiką, tai šiandien papasakosiu apie tikrai girdėtus It Cosmetics Your Skin But Better CC+ veido kremus su SPF50+.

Va juos išbandyti man norėjosi labai labai senai, bet taip ir neįsigydavau. Tuomet jie dar buvo tik JAV, tad matyt, kitų dalykų visgi norėdavosi labiau :) Gerai, kad It Cosmetics jau daug paprasčiau galim parsisiųsti iš cultbeauty, bet nors ir buvau nusiteikusi pirkti, kai atsirado aš ir vėl suabejojau.. Taip ir nenusipirkau, tačiau gavau dviejų spalvų ne per mažiausius mėginėlius, kurių sočiai net ir ilgesniam laikui.


CC kremas (verčiasi complexion correcting - suvienodina odos toną) suteikia pilną maskavimą, kuris atrodo gaiviai, kartu apsaugodamas nuo saulės, išviesindamas ir drėkindamas odą, taip pat žada paslėpti netobulumus bei poras. Yra 12 skirtingų atspalvių. Minima, kad formulėje yra hialurono rūgšties, kolageno, hidrolizuoto šilko ir įvairių citrusinių vaisių aliejų, taip pat SPF50+ plataus spektro mineraliniai filtrai, kurie apsaugo nuo kenksmingų saulės spindulių.

Įpakavimas labai juokingas, nes nuotraukoje „prieš“ pavaizduota moteris be jokio makiažo su itin tamsiais ratilais po akimis, o po CC kremo ji jau plačiai šypsosi ir pridažyta kaip barbė :) Dar verta paminėti, keistus skaičius, visi kiti iki šimto procentų, bet, kad kremas drėkina odą pastebėjo net 179% šio kremo bandytojų. Kažkaip.. keista?

Aš turiu dvi spalvas - Fair ir Light. Jos skiriasi oi, labai smarkiai! CC kremo Light spalva ne tokia jau šviesi, kaip galima manyti. Nors ir išsisklaidę jos atrodo šviesiau, pvz., nuotraukose ant veido naudojau vien Light, bet prieš tai naudojau truputį savaiminio įdegio lašiukų, tai nebuvau pati balčiausia.


Kaip matosi, CC kremas pilnai tikrai nemaskuoja. Jo maskavimas labai lengvas, o sluoksniais krauti neišeina - smarkiau neužmaskuoja, gali pradėti atrodyti cakey. Dėl to man labiau patinka jį tepti pirštais, taip pasitepa ir tolygiau ir maskuoja šiek tiek labiau. Iš pradžių tikrai suteikia labai gražų, natūralų sveikos ir švytinčios odos efektą, smarkiai drėkina ir nelimpa, bet po poros valandų jau ir apsitrina ir patampa toks sausas, matinis. Priminsiu, kad mano oda sausa, bet man šis CC kremas nepasirodė iš tų, kuris labai laikytųsi. Dienos eigoje apsitrina, pradeda atrodyti plėmuotai, kartais atrodo, kad net dingsta. Jį naudojant siūlyčiau tik super lengvą no makeup makiažą, nes pasidažius smarkiau veido oda atrodo neišbaigta. Beje, tekstūra vidutinio tirštumo, kaip koks kremas susigeria pakankamai greitai. Turi ryškų, labai citrininį kvapą, kuriuo bent mano nosis labai nesidžiaugia.


Sudėtis net nenormaliai ilga, tad visos nagrinėti nesiryšiu. Šiaip įdomu ar yra tokių skaitytojų, kurie perskaito visą išverstą sudėtį, o ne tik permeta akimis kiek žalių kiek raudonų ingredientų? Šiaip ar taip išnagrinėtą sudėtį galite peržiūrėti cosdna svetainėje, tačiau ten saugumo žymėjimas šiek tiek skiriasi nuo europinio. Aš išnagrinėjau ingredientus, iki kol tikėtinai jie siekia 1% ar mažiau :
Aktyvūs mineraliniai filtrai titano dioksidas ir cinko oksidas, kiti : vanduo, sraigės sekreto filtratas, silikonai, drėkikliai, atalių aliejus, UV filtrų stabilizatorius, silikonai, klampumo reguliavimo medžiagos, tirštikliai, emulsikliai, citrinų žievelės aliejus, E vitaminas, emulsiklis ir konservantas.☆ Produktų sudėtis ilgainiui gali būti keičiama. Prieš perkant ar įsigijus palyginkit ant savo produkto užrašytą sudėtį su maniške, kad kalbėtumėm apie tą patį. 

Active Ingredients: Titanium Dioxide 9.0% Zinc Oxide 6.3% Inactive Ingredients: Water, Snail Secretion Filtrate, Phenyl Trimethicone, Dimethicone, Butylene Glycol, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Orbignya Oleifera Seed Oil, Butyloctyl Salicylate, Cetyl Peg/Ppg-10/1 Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Magnesium Sulfate, Polyglyceryl-4 Isostearate, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Aluminum Hydroxide, Hexyl Laurate, Stearic Acid, Calcium Stearate, Caprylyl Glycol, Triethoxycaprylylsilane, Ethylhexylglycerin, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil, Tocopheryl Acetate, Sorbitan Isostearate, Phenoxyethanol, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, 1,2-Hexanediol, Disodium Edta, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Citrus Aurantifolia (Lime) Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Punica Granatum Seed Oil, Pinus Sylvestris Leaf Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Niacinamide, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Cholesterol, Anthemis Nobilis Flower Water, Lactobacillus/Honeysuckle Flower/Licorice Root/Morus Alba Root/Pueraria Lobata Root/Schizandra Chinensis Fruit/Scutellaria Baicalensis Root/Sophora Japonica Flower Extract Ferment Filtrate, Perfluorohexane, Olea Europaea (Olive) Leaf Extract, Glycerin, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Camellia Sinensis Leaf Extract, Chrysanthemum Indicum Flower Extract, Pueraria Lobata Root Extract, Perfluorodecalin, Morus Alba Fruit Extract, Magnolia Kobus Bark Extract, Glycine Soja (Soybean) Sprout Extract, Diospyros Kaki Leaf Extract, Cinnamomum Cassia Bark Extract, Artemisia Princeps Leaf Extract, Pentafluoropropane, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Steareth-20, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Colloidal Oatmeal, Hydrolyzed Silk, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, N-Hydroxysuccinimide, Hydrolyzed Collagen, Caprylhydroxamic Acid, Tocopherol, Thiamine Hcl, Riboflavin, Retinyl Palmitate, Pantothenic Acid, Palmitoyl Oligopeptide, Niacin, Folic Acid, Chrysin, Carnitine Hcl, Biotin, Ascorbic Acid, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Chlorhexidine Digluconate. May Contain: Iron Oxides (Ci 77492, Ci 77491, Ci 77499)

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


Pilnas dydis 32ml kainuoja 31£, į Lietuvą atsisiųsti galima iš cultbeauty.co.uk parduotuvės (nemokamas sekamas siuntimas per kurjerį nuo 40£, pristato į namus per 5-10 dienų). Galite pasinaudoti mano draugų - referrals nuolaida £5 nuolaida perkant už £50 ir dar papildomai gauti dovaną! Galioja metus nuo atidarymo.

Šiaip šis CC kremas turi ir labai daug puikių atsiliepimų, tai, kaip sako do your research, jei kirba bandyt, tai pasiskaitinėkit, pasidomėkit plačiau. Bet aš jau geriau pirkčiau Lumene CC kremą, kažkada naudojau, tai kiek pamenu jis panašus, bet daug geriau maskuoja ir yra pigesnis. Net ir Maybelline BB kremas labiau patiko už It Cosmetics.

★ pamatyk viską pirma ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤





You May Also Like

1 komentarai (-ų)

  1. As ilgai norejau sio kremo, nusipirkau light spalva, ji su rausvu pustoniu, mano odai visiskai netinka, ir man per sunkus, kvapas erzinantis, ryskina minimos rauksles (man 34 metai), mano nuomone visiskai nevykes produktas, eilinis cc kremas, tikrai galima pigesniu rasti ir geresniu ;)

    AtsakytiPanaikinti