Summer Fridays rožių SPA namuose ✦ R+R mask veido kaukė

by - 07:00



Kokie kvapai kosmetikoje jums labiausiai patinka, o kokių negalit pakęsti? Aš, pvz., labai nemėgstu smarkiai priparfumuotų produktų, bet gal dar blogiau man yra gėlių kvapai, ypač dirbtiniai. Ir ko jau ko, bet rožių kvapo kosmetikoje aš labai nemėgstu. Bent jau taip galvojau. Tačiau iki pirštų galiukų pamilusi Summer Fridays Jet Lag Mask kaukę ilgai bandžiau atsispirti pagundai išbandyti kurią nors kitą. O tą padaryti nėra taip ir lengva, nes jei turit instagram'ą ir sekat kokius kosmetikos account'us, tai Summer Fridays kaukes turėjot matyti tikrų tikriausiai visur. Ilgai nesispyriojau ir po savo gimtadienio su cultbeauty goody bag užsisakiau Summer Fridays R+R mask kaukę, kuri ne vien kvepia rožėmis, bet savyje turi ir rožių žiedlapių dalelių.


O jos gražus aprašymas tikrai vertas paskaitymo : užmerkite akis ir šis nuostabiai kvapnus self-care herojus nukels jus į kvepiančių rožių sodą - į tokį su itin prabangiu Spa viduryje, kuris pavers jūsų odą švelnesnę už švelnią. Kaukė yra praturtinta daug maistinių medžiagų turinčių natūralių aliejų, kurie maitina, ramina ir saugo tavo odą : argano aliejus ramina uždegimą ir mažina tamsias dėmeles, damaskinių rožių aliejus suteikia dievišką atpalaiduojantį kvapą, o saulėgrąžų, sezamo, avokado ir vynuogių sėklų aliejai yra pilni antioksidantų ir riebiųjų rūgščių, tad padeda užrakinti drėgmę, raminti odos sudirgimus ir ją atkurti. Rožių žiedlapių milteliai švelniai nušveičia negyvas odos ląsteles, o vitaminas C skleidžia savo skaidrinančią magiją, kad oda švytėtų. 

Gana įdomu, ar ne? Mane labai suintrigavo tai, kad kaukė ne šiaip kažkokia paprasta. Ji yra tarsi gelinė su retomis rudojo cukraus ir rožių žiedlapių dalelėmis, bet užtepus ant odos virsta aliejumi, o tos dalelės švelniai šveičia. Užtepus  reikia minutę pamasažuoti ir palikus 10-čiai minučių ant veido nuvalyti su šlapiu rankšluostėliu, o aliejaus likučius įmasažuoti į odą. Rekomenduoja naudoti 2-3 kartus per savaitę.


Pridėtinių kvapiklių joje nėra, tad kaukės kvapas natūralus, iš sudėtyje esančių damaskinių rožių aliejaus. Ir jis tikrai juntamas, bet švelnus, o ir vyliausi, kad toks bus. Tiek besitepant tiek užsitepus kaukę tą kvapą juntu, bet gal todėl, kad natūralus ir nestiprus jis man nėra smarkiai erzinantis, nors ir ne pats mėgstamiausias :D Bet jau rožių megėjoms, tai čia būtų ooo! Kaukę ir pati rimtai apibūdinčiau kaip SPA. Ji jaučiasi labai prabangi ir išskirtinė. Tą pirmą minutę ją įmasažuodama švelniai šveičiu veidą dėl dalelių, o likusį laiką leidžiu odai pasimėgauti visais aliejais ir vitaminais. Kas erzina, tai nusivalymas. Sudrėkintu rankšluosčiu ar servetėle, kaip rekomenduoja, niekaip man jos neišeina nusivalyt, nes tiek cukrus tiek rožių žiedlapių dalelės tampa įkyrūs ir nenori nulipt nuo veido. Todėl veidą plaunu paprastai su vandeniu, tad gaila, bet didžioji dalis aliejaus, kurį dar galėčiau įmasažuoti į veidą nusiplauna. Bet kaukė per tą laiką spėja pamaitinti odą, suteikia šiek tiek švytėjimo, skaistumo ir tikrai pastebimo putlumo!


Man labai patinka geros Summer Fridays sudėtys, jau net laukiu kol kompanija vis labiau plėsis ir išleis daugiau produktų, nes kolkas tiek iš atsiliepimų tiek iš savo patirties galiu teigti, kad produkcija tikrai verta dėmesio. Tiesa, pagal INCI nomenklatūrą to All Natural Fragrance neturėtų būti, nes jei nėra pridėtinių kvepalų tai jų sąraše ir nėra, o jei yra tai turėtų būti tiesiog Fragrance.

Saulėgrąžų aliejus, cukrus, žėrutis, sezamo bei argano aliejai, odos apsauginį sluoksnį atstatantys kaprilo/kaprio trigliceridai, hidrogenizuotas daržovių aliejus, C vitamino forma, damaskinių rožių aliejus, rožių žiedlapių dalelės, E vitamino forma, avokado bei vynuogių kauliukų aliejai, kita E vitamino forma, natūralūs kvapai ir konservantai.

Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Sucrose, Silica, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Vegetable Oil, Tetrahexyldecyl Ascorbate (Vitamin C), Rosa Damascene (Bulgarian Rose) Flower Oil, Rosa Gallica (Rose) Flower Powder, Tocopherol (Vitamin E), Persea Gratissima (Avocado) Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Tocopheryl (Vitamin E) Acetate, All Natural Fragrance, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin ★Produktų sudėtis ilgainiui gali būti keičiama. Prieš perkant ar įsigijus palyginkit ant savo produkto užrašytą sudėtį su maniške, kad kalbėtumėm apie tą patį. 

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingiNeužtenka duomenų


R+R kaukės 64g, parsisiųsti galime iš cultbeauty.co.uk už £46 - nemokamas siuntimas ir kurjeris pristato prekę į namus dažniausiai per kokias 5 dienas. Galite pasinaudoti mano draugų - referrals nuolaida £5 nuolaida perkant už £50 ir dar papildomai gauti dovaną!


Nežinau ką reiškia tas kaukės R+R pavadinimas, bet man į galvą šiai kaukei apibūdinti ateina du angliški žodžiai - rejuvenate (atjauninti) ir refine (patobulinti). Gal ir nėra kažkas žiauriai revoliucioningo ir nunešančio stogą, bet tiesiog graži, maloni ir prabangi kaukė primenanti gerą SPA ar tiesiog puokštę rožių odai.

♡ pamatyk viską pirma ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤

You May Also Like

0 komentarai (-ų)