WTF? Uoga Uoga natūralus kūno šveitiklis | Čia tai ugnis

by - 07:00


Kūno šveitikliai. Nelabai aš apie juos rašau ir nelabai naudoju, nors ne vienuose tuštučiuose rasite įvairių kvapų Organic Shop šveitiklių, bet dažniau ir mieliau renkuosi tiesiog aštresnę kempinę ir prausiklį. Tačiau, vonioje turėti tokį produktą vistiek man norisi, kad jei kada užsinorėčiau, turėčiau po ranka, tad prieš kurį laiką visai eksprontu nusipirkau Uoga Uoga natūralų kūno šveitiklį su jūros druska ir saldžiųjų apelsinų aliejumi „Čia tai ugnis“.

Apie jį yra ir aprašymas : Šveitiklio pagrindą sudaro jūros druska, kuri švelniai šveičia odą, pašalina negyvas jos ląsteles. Sezamų aliejus giliai prasiskverbia ir maitina išsausėjusią odą, pasižymi regeneruojančiomis savybėmis, šaltalankių aliejus veikia raminančiai ir yra puikus antioksidantas.


Deja, bet pradėsiu nuo to, kas man nepatiko :
  • Konsistencija | Šveitiklis labai labai sausas. Nesu bandžiusi kitų Uoga Uoga šveitiklių, tad nežinau ar jie visi apskritai pas juos tokie, ar man čia toks sausas pakliuvo. Bet kitų kompanijų šveitikliai, kuriuos naudojau buvo kaip košelės, o čia vien geltona palaida biri druska. Sunku duše paimti iš indelio į delną neišbarščius, pradedant šveisti dalis produkto taip pat tiesiog nubyra nuo kūno.
  • Pati druska | Žinot tą posakį „kaip druskos ant žaizdos“, keista, kad ant pakuotės nėra jokio perspėjimo, bet jokiu būdu negalima naudoti nors ir ant lengvai pažeistos odos! Aš užsimiršus panaudojau ir net cypt norėjosi kaip užgraužė. Iki šiol šveitiklių su druskos pagrindu turėti neteko, tad ir nebuvau visiškai tikra ko tikėtis. Žinau, kad druska sausina odą, net jei ir aliejai sudėtyje tai atsveria, mieliau rinkčiausi cukraus pagrindo šveitiklį. Beto druskos dalelės labai stambios ir aštrios.
  • Efektas | Nors odą nušveičia švariai, tačiau man labai nepatiko, kad palieka nemalonią riebalinę plėvelę, ko visai nesitikėjau. Taip pat šveitiklis man pasirodė per aštrus, jaučiu, kad po šveitimo mano oda lieka suerzinta, praėjus keletui valandų net perštinti ir jautri.
Kas man patiko tai tik :
  • Kvapas | Vos tik atidarius indelį užkvimpa tikrais, šviežiais apelsinais! Net apetitą užkelia. Kvapas ne cheminis ir tikrai labai citrusinis, ryškus. Tik vėlgi, jei jūs nemėgstate apelsinų kvapo kosmetikoje, tai jausitės atvirkščiai.

Sudėtį jie išverčia patys :) Išties labai paprasta - jūros druska, keli aliejai ir eterinis aliejus, kuris suteikia tą apelsinų kvapą. Realiai jei tik yra noro laisvai kažką panašaus galima pasidaryti ir namuose. ★Produktų sudėtis ilgainiui gali būti keičiama. Prieš perkant ar įsigijus palyginkit ant savo produkto užrašytą sudėtį su maniške, kad kalbėtumėm apie tą patį. 

INGREDIENTS: Sodium Chloride (jūros druska), Olea Europaea Fruit Oil (alyvuogių aliejus)*, Sesamum Indicum Seed Oil (sezamų aliejus)*, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil (saldžiujų apelsinų eterinis aliejus)*, Hippophae Rhamnoides Oil (šaltalankių aliejus), Limonene**, Linalool**, Citral**. *Išauginta ekologiniame ūkyje. **Kvapikliai, įeina į eterinių aliejų sudėtį.

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


Rašo, kad produkto iš viso yra 200ml, jo kaina uogauoga.lt ir jų salėlese 9.95€. Rankų darbo, pagamintas Lietuvoje.

Tai, kaip supratot, rezultatas toks, kad man neišdegė su šiuo šveitikliu. Nors turiu nemažai labai mylimų Uoga Uoga produktų, šis visgi ne man. Kad ir kiek kartų naudojau, nors ir nušveičia odą, bet tuo pačiu ją ir vėl apkrauna labai riebiu, nemaloniu sluoksniu ir gerokai sudirgina. Rekomenduočiau tik tokiu atveju, jei mėgstat grubius druskos šveitiklius :) 

♡ pamatyk viską pirma ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤

You May Also Like

2 komentarai (-ų)

  1. Identiški įspūdžiai! Konsistencija - elementari druska, kuri visur barstosi. Net kvapas subtilumo stokoja, yra aštrus tarsi būčiau atsidariusi eterinio apelsinų aliejaus buteliuką. Tikrai nekartočiau

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kvapas tikrai ryškus, bet skonio reikalas, man iš visko šiame šveitiklyje jis mažiausiai užkliuvo :) Aš taip pat nekartočiau ir net nežinau kiek laiko truksiu kol pabaigsiu :D Kai produktas nuvilia nesmagu, bet paskaičiau kelis puikius atsiliepimus jų svetainėje ir galvoju ar čia man tik vienai taip nepatiko :D Tai džiugu girdėti, kad ne!

      Panaikinti