Kilig Urban švelnus makiažą nuplaunantis veido aliejus | Ar ne?

by - 07:00


Kadangi nieko man nesakot, bet mėnesio populiariausiuose įrašuose jau ne trumpai iškilusios apžvalgos apie Kilig priemones, tai pagalvojau duosiu jums ko norit - dar vieną Kilig apžvalgą. Ir ji šiandien apie Urban serijos švelnų makiažą nuplaunantį aliejų.

Ant etiketės pasitinka daug žadantys teiginiai - šis prausiamasis veido aliejus toks efektyvus jog nuplaus net ir vandeniui atsparų makiažą, todėl bus kasdienis gelbėtojas miesto džiunglių gyventojams. Kaip ir visa ši linija, jis dar turi puikių savybių, padedančių įveikti oro taršos sukeltas odos problemas. Ir jokio tempimo – tik spindinti ir švelni oda! Jau norit pabandyti ir jūs, tiesa? :)


Valiklio rekomenduoja naudoti vos 2 žirnio dydžio lašus ir juos gerai sukamaisiais judesiais paskleidus ant sausos veidos odos nuplauti šiltu vandeniu. Įdomu tai, kad nors jis ir yra aliejaus pagrindo prausiklis, bet išsispaudžia permatomas ir visiškai gelinis, tačiau beskleidžiant ant odos transformuojasi į aliejų. Ką galiu pasakyt, su rekomenduojamais dviem žirnio dydžio lašais jis vos nuprausia BB kremą, o pilnam veidui makiažo jo reikia kur kas daugiau. Yra tekę naudoti ir du kartus po du pilnus išspaudimus, kas nėra mažai, tačiau net blakstienų tušo pilnai jis man neįveikė. Tad nors pagal paskirtį jis ir makeup removing oil, bet man kaip tik atrodo jog su makiažu nelabai susitvarko. Tačiau visiškai neišsausina odos, o palieka ją švelnią kaip padrėkintą aliejumi, bet ne nemaloniai riebaluotą, visiškai nebūna jokio tempimo jausmo, nei kiek nesudirgina. Tik, kad aliejus - visai neputoja, tad kiek trūksta švaros jausmo. Na, toks labai švelnus valiklis tiek poveikiu tiek rezultatais.



Ingredientų sudėtyje nedaug ir jie tikrai neblogi, tik du pirmieji tirpikliai - drėkikliai yra žymimi kaip labai smarkiai kemšantys poras, tačiau, kai tai greitai nuplaunama priemonė labai pakenkti neturėtų. Toliau seka odos lipidinį sluoksnį atstatantys kaprio/kaprilo trigliceridai, drėkinantis glicerinas, emulsikliai - kondicionieriai, vanduo, tirpiklis, kininis citrinvytis, E vitaminas, kvepalai.
Isopropyl Palmitate*, Isopropyl Myristate*, Caprylic/Capric Triglyceride*, Glycerin*, Sucrose Stearate*, Sucrose Laurate*, Aqua*, Propanediol*, Schizandra Chinensis Fruit Extract,* Tocopheryl Acetate*, Parfum ★Produktų sudėtis ilgainiui gali būti keičiama. Prieš perkant ar įsigijus palyginkit ant savo produkto užrašytą sudėtį su maniške, kad kalbėtumėm apie tą patį. 

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


Prausiklio nedaug - 50ml. Be nuolaidos kaina apie 6€, įsigyti rasite didžiuosiuose supermarketuose, Drogas, pigu.lteurovaistine.lt. Galiojimas atspausdintas data, tad priklausys nuo pagaminimo datos. Maniškis galioja iki net iki 2022, bet galiojimas nuo atidarymo nėra rašomas.

Ar kada nors bandėte aliejaus pagrindo veido prausiklį? Jei ne, o išbandyti norisi, tai šį, lietuvišką ir gana prieinamos kainos produktą išbandyti tikrai galite, nes padės jums susiprasti ar išvis aliejinio tipo prausikliai yra jums. Bet jei pirkti būtent dėl makiažo nuvalymo, tai mano nuomone neverta, nes tam yra šimtą kartų efektyvesnių prausiklių.


♡ pamatyk viską pirma ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤




You May Also Like

5 komentarai (-ų)

  1. O kas pasirodė vertas dėmesio iš šitos Kilig linijos? Ar gal net kas galėtų būti vertas dėmesio. Apie mistą skaičiau :))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Net nežinau :o Aš bandžiau veido šveitiklį, mistą, šitą aliejinį prausiklį, naktinę kaukę ir veido kaukę burbuliuojančią. Tai man viskas daugiau per viduriuką, nei labai gerai nei blogai. Mistas verčiausias dėmesio, bet greitai užsikemša akutė, man reikėjo persipilti į kitą buteliuką. Šiaip man pačiai dar būtų įdomu pabandyt valomajį vandenį, bet nieko apie jį nežinau :)

      Panaikinti
  2. Kilig putų prausiklis (su rožine etikete) man labai patiko - yra švaros jausmas ir nė kiek nenusausino odos. Ir makiažą nuvalo gražiai.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Įsigijau šį produktą tik dabar ir su straipsnio autore nevisai sutinku. Taip, produkto reikia tikrai daugiau, nei dviejų žirnių, tačiau man jis nuvalo ir tikrai didelį makiažo sluoksnį, nes dažytis tenka tikrai dažnai ir daug. Į nieką kitą šiuo metu nekeisčiau. Eurokos.lt galima nusipirkti su labai gera nuolaida. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Gali būti, mes visi skirtingi :) Man dauguma aliejinių veido prausiklių žaidimas, nes niekas taip greitai ir gerai nenuplauna kaip paprasčiausi geliniai, kreminiai. Bet apie būtent šį Kilig pagrinde tik vidutiniškus atsiliepimus girdėjau, reta gyrė, manau iš aliejinių prausiklių ir geresnių yra :)

      Panaikinti